Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ta šturime po pifku, nie...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ale jen jedno -_- -_- koukal jsem ted na denik ostravaka, no vcelku nuda jak to čtou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ale jen jedno -_- -_- koukal jsem ted na denik ostravaka, no vcelku nuda jak to čtou Jedno bych tady v boxíku taky našel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Auways...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Auways...!!! to byl ale silný větřík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 to byl ale silný větřík :-) Jj, tak nějak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Auways...!!! To asi majitel neměl moc radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Jj, tak nějak... větřík byl supr, kamarádovi to zaplatilo rs look Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 To asi majitel neměl moc radost To asi nééééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 větřík byl supr, kamarádovi to zaplatilo rs look Já jsem byl naštěstí tady v S-G a okta byla v podzemkách pro zaměstnance... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 No nic, budou dvě hodiny, tak to pomalu balím, 20 hodin v práci být nechci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Velikonoční sraz Brněnská přehrada Oct.+Fab.07.04.2007 od 10hod.do..... Místo konání zadní parkoviště hotelu Santon ( malá hrstka lidí už zná z minulého roku) a přilehlé prostory. Ahoj Honza Ororo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Dobré bílé ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Dobré bílé ránko tady naštěstí jenom pocukrováno dobré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Dobré ranko a výborné kafíčko.Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 uživatelé dnes slaví narozeniny kocht(22) , já už teda přál ale i tak vše nej nej nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Připojuji se s gratujací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Dobré ránko fšem a všechno nejlepší Kochtíkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 BRE RANO A PREDEVSIM: VSE NEJLEPSI KOCHTIKOVI DO KLADNA, HLAVNE HODNE ZDRAVI A VYROBENYCH LEGO KOSTICEK A TO OSTATNI PRIJDE UZ NEJAK SAMO!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Kochťátko Vše NEJ JJJJJJ -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 se dívám dneska se Kochtík v práci nenudí že by byl na srač...y pod stolem ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Hezký a příjemný den přeji, začala pauza na oběd a šéf konečně vyletěl komínem, tak si můžu v klídečku pustit fórum fimfárum... Jinak gratulacióne Kochtičenkovi k jeho významnému životnímu jubileu, kua mě když bylo dvaadvacet, to jsem ještě neměl žádný starosti a problémy (hlavně ty zdravotní) a bylo mi hej. Takže Kochtíku, všechno nej lepší, hodně štěstí a ZDRAVÍ, zbytek si nakrademe a vyšmelíme... No a v neposlední řadě zdravím též všechny přitomné i skryté a přihlížející... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 se dívám dneska se Kochtík v práci nenudíže by byl na srač...y pod stolem ??? taky sem nad tim premejslel!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Spidi že tys zase ležel na mezi a nachladil se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Spidi že tys zase ležel na mezi a nachladil se Ahoj Vaši, obávám se, že tím to nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky