David-pv Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Fajn večer všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Dobrou noc preji vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 A já Vám přeji dobré ránko. Vstávat a cvičit. Káva už se vaří kdo si dá. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 A já Vám přeji dobré ránko. Vstávat a cvičit. Káva už se vaří kdo si dá. Ahoj. Ahoj Honzo, já už mám kakao... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Ahoj Spidi já kakao vařim raděj juniorovi,ale po ránu potřebuji pořádnýho turka. Včera večer jsem dával do masky tahokov,tak teď čekám na denní světlo a půjdu zkontrolovat výsledek svojí práce. Jseš v tišnově nebo v D. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Ahoj Spidi já kakao vařim raděj juniorovi,ale po ránu potřebuji pořádnýho turka. Včera večer jsem dával do masky tahokov,tak teď čekám na denní světlo a půjdu zkontrolovat výsledek svojí práce. Jseš v tišnově nebo v D. Ahoj. Teď jsem v Tišnově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Tak si to hezky užívej,já jdu tady na pryglu něco dělat nebo jak někdo psal aspoň předstírat,že dělám Ahoj Honza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Taky jdu do úkolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 dobré ránko je ještě kafi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 dobré ránkoje ještě kafi ? Ahoj Vaši, jasně že je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 A ja bych taky prisl jeden kousek Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Dobré - turka nebo presso. Ahoj a trošku úsměvu pro dnešní den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Neni nad to se nasrat hned po raanu Dobré den všem -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 zdar kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Zase mrtvolno ? To snad neeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Zdar . Je tu někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Zdar . Je tu někdo? já občas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Zdar . Je tu někdo? já občas Naaaaaaaaaazdaaaaaaaaaaaaar Jiříku. Jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Zdar . Je tu někdo? já občas Naaaaaaaaaazdaaaaaaaaaaaaar Jiříku. Jak je? čááááááááGooooo Pítr kdyby to bylo lepší,tak se to nedá vydržet jak mi řekl jeden profesor,řekněte všem,že se máte dobře a všechny tím naserete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 čááááááááGooooo Pítr kdyby to bylo lepší,tak se to nedá vydržet jak mi řekl jeden profesor,řekněte všem,že se máte dobře a všechny tím naserete Mě nenasereš, já ti to přeju . DOBŘE TI TAK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 čááááááááGooooo Pítr kdyby to bylo lepší,tak se to nedá vydržet jak mi řekl jeden profesor,řekněte všem,že se máte dobře a všechny tím naserete Mě nenasereš, já ti to přeju . DOBŘE TI TAK tak ti děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 tak ti děkuji není zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 tak ti děkuji není zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Hezký kluci z Boleslavi . Závidíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Hezký kluci z Boleslavi . Závidíš? no opravdu je co závidět elita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky