Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Autor Vloženo 13. Únor 2007 tak se tu mějte.lucka tu štěká ,že jsem obsadil net ,tak jdu provozovat bílý sex do kuchyně a pak koupat. tak ahoj pápá a pozdravuj lucinku
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 Nazdar soudruzi, jak je? Zdravíčko pane velkotovárníku...
BLACK MOLLY Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 tak se tu mějte.lucka tu štěká ,že jsem obsadil net ,tak jdu provozovat bílý sex do kuchyně a pak koupat. tak ahoj pápá a pozdravuj lucinku pozdrav vyřízen.minulý týden jí bylo 15.let a tak jsem jí konečně nadělil ten řetěz.pohyb po bytě má zatím neomezený,ale venku je to horší
IvanaII Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 (editace) Tak jsem si pokecala Měj te se.... ahoj Editováno: 13. Únor 2007, autor: IvanaII
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 jak to jde v CR? Snad bude líp... Tak tomu sam neveris
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 Tak jsem si pokecala Měj te se.... ahoj Ahoj Ivanko ... kam utikas?
IvanaII Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 (editace) Ahoj Dimi...No jen tak tu sedět a hledět tu nebudu Jak se máš? Pozdrav Terezku Editováno: 13. Únor 2007, autor: IvanaII
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 Ahoj Dimi...No jen tak tu sedět a hledět tu nebudu Jak se máš? Pozdrav Terezku Rad bych ji pozdravil, ale jsem v Nemcku :-( ... uz se tesim domu pak ji budu pozdravovat
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 Tak tomu sam neveris ale copak pane, copak? Bud realista
kocht Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 Ahoj Dimi...No jen tak tu sedět a hledět tu nebudu Jak se máš? Pozdrav Terezku Rad bych ji pozdravil, ale jsem v Nemcku :-( ... uz se tesim domu pak ji budu pozdravovat
IvanaII Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 Ahoj Dimi...No jen tak tu sedět a hledět tu nebudu Jak se máš? Pozdrav Terezku Rad bych ji pozdravil, ale jsem v Nemcku :-( ... uz se tesim domu pak ji budu pozdravovat Tak to jo ... Děkuji
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 Ahoj Dimi...No jen tak tu sedět a hledět tu nebudu Jak se máš? Pozdrav Terezku Rad bych ji pozdravil, ale jsem v Nemcku :-( ... uz se tesim domu pak ji budu pozdravovat Ty kravo Kochtiku, se smejes, ale jsem tu 10. den a je to fakt libovka .... jsem rikal, ze az se vratim, tak budu jako bomba ... sahne na me zenska a bouchnu
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 Ahoj Dimi...No jen tak tu sedět a hledět tu nebudu Jak se máš? Pozdrav Terezku Rad bych ji pozdravil, ale jsem v Nemcku :-( ... uz se tesim domu pak ji budu pozdravovat Tak to jo ... Děkuji No jinak se mam pracovne ... jak jinak :-( i kdyz .... Co ty a Cosby, jak valcite?
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 Ty kravo Kochtiku, se smejes, ale jsem tu 10. den a je to fakt libovka .... jsem rikal, ze az se vratim, tak budu jako bomba ... sahne na me zenska a bouchnu Jj, tohle znám...
IvanaII Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 No jinak se mam pracovne ... jak jinak :-( i kdyz .... Co ty a Cosby, jak valcite? Ale jo jde to
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 Ty kravo Kochtiku, se smejes, ale jsem tu 10. den a je to fakt libovka .... jsem rikal, ze az se vratim, tak budu jako bomba ... sahne na me zenska a bouchnu Jj, tohle znám... Tak vis o cem mluvim ... a tady ty nemecky Gertrudy ... hruza ... i kdy v sobotu jsem byl parit a byla tam mooooc pekna zrzecka, ale vzne libovka ... Kde ty jsi pane Spidi? Ve kterem Stadtu?
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 No jinak se mam pracovne ... jak jinak :-( i kdyz .... Co ty a Cosby, jak valcite? Ale jo jde to To nezni moc optimisticky
IvanaII Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 No jinak se mam pracovne ... jak jinak :-( i kdyz .... Co ty a Cosby, jak valcite? Ale jo jde to To nezni moc optimisticky
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 Tak vis o cem mluvim ... a tady ty nemecky Gertrudy ... hruza ... i kdy v sobotu jsem byl parit a byla tam mooooc pekna zrzecka, ale vzne libovka ... Kde ty jsi pane Spidi? Ve kterem Stadtu? Jj, samej navoněnej peroxid... Teď jsem doma v CZ ale jinak přebývám v Salz-Gitter, poblíž Brém...
Dimi-Dimi Vloženo 13. Únor 2007 Vloženo 13. Únor 2007 Tak vis o cem mluvim ... a tady ty nemecky Gertrudy ... hruza ... i kdy v sobotu jsem byl parit a byla tam mooooc pekna zrzecka, ale vzne libovka ... Kde ty jsi pane Spidi? Ve kterem Stadtu? Jj, samej navoněnej peroxid... Teď jsem doma v CZ ale jinak přebývám v Salz-Gitter, poblíž Brém... No tak to je velka skoda ... to je z ruky ... ja Jsem ve Frankfurtu ... bejt to bliz tak prijedu na skopek :-D
Doporučené příspěvky