Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ke konci brezna bych to videl jako ideal ;)

V roce 2004 jsem přezoval na letní v neděli 23.3.04, o rok později to bylo ve středu 30.3.05 a loni dokonce v sobotu 1.4.06 ;)

Vloženo
ke konci brezna bych to videl jako ideal ;)

V roce 2004 jsem přezoval na letní v neděli 23.3.04, o rok později to bylo ve středu 30.3.05 a loni dokonce v sobotu 1.4.06 ;)

a to si pises nebo to mas podle fotek :D

Vloženo
nekecej ;)

Njn, ono to většinou bylo po návratu ze zahraničí, tak to datum zůstává v paměti, stejne jako třeba cesty na dovolenku a tak... ;)

Pánové, do tohohle už nám zbývá 78 dní... :palec2:

post-31-1172492753.jpg

Vloženo
nekecej ;)

Njn, ono to většinou bylo po návratu ze zahraničí, tak to datum zůstává v paměti, stejne jako třeba cesty na dovolenku a tak... ;)

Pánové, do tohohle už nám zbývá 78 dní... :palec2:

Copak to je? Ať se můžem těšit -_-

Vloženo
Jsou to sice necelý tři měsíce, ale už jsem započal s přípravama... lollol

jj kolca uz mam pripraveny...i barvu na budny mam v pozoru tak uz jen aby se udelal pekne a jdeme to trochu nacancat...jeste se me dochromujou nejaky veci a a muzeme vyrazit :D

Vloženo
jj kolca uz mam pripraveny...i barvu na budny mam v pozoru tak uz jen aby se udelal pekne a jdeme to trochu nacancat...jeste se me dochromujou nejaky veci a a muzeme vyrazit :D

A co sníženej podvozeček, taky je v pozoru...?

Vloženo

A co sníženej podvozeček, taky je v pozoru...?

ten jeste bohuzel...i kdyz by ji slusel...porad nevim jestli chip nebo podvozek a nebo 17 kolca

Vloženo
ten jeste bohuzel...i kdyz by ji slusel...porad nevim jestli chip nebo podvozek a nebo 17 kolca

Kup všechno ne...?

hmm rad bych ale nejak myslim ze by penezka neskakala radosti

Vloženo
hmm rad bych ale nejak myslim ze by penezka neskakala radosti

Kašli na lowe a vem všechno...

Mě přijdou začátkem měsíce ty béšestky, tak pro ně musím naleštit pružinky... :palec2:

Vloženo
spidi ty budeš obtahovat nápisy na bílo na te pneu viď lol lol lol

ale to bych mohl udela ja na tech mej novejch aby byly víc tjůningový...a prej to pak i lepe drzi v zatackach ;)

Vloženo (editace)
a prej to pak i lepe drzi v zatackach ;)

No naštěstí nejsem ten, co vymetá škarpy, ale máme tu jednoho a to je panečku pacient, ten má s výlety mimo vozovku pestré zkušenosti... lollollol

Editováno: , autor: Spidi
Vloženo
a prej to pak i lepe drzi v zatackach ;)

No naštěstí nejsem ten, co vymetá škarpy, ale máme tu jednoho a to je panečku pacient, ten má s výlety mimo vozovku pestré zkušenosti... lollollol

na ebay je jedna sada 17"tek do pulky bočního profilu na pneu nejde nic přečíst,čísté jak prdelka, ty dostaly kouř :D

Vloženo
na ebay je jedna sada 17"tek do pulky bočního profilu na pneu nejde nic přečíst,čísté jak prdelka, ty dostaly kouř :D

Hmmm, zjevně pěkná práce... lollollol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...