Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tu zas néne nikdo :)-_- ---_ -_

Ale su tu len mlčia.

a čemu mlčia ? :D dyk maju píť -_- -_- -_-

Maju ale asi je to malo tak si daj so mnou -_--_-

no jistěééé pokračujmeéé ;)-_- -_- -_-

Čao Borqi, kurnik co ty už z worku doma nebo ve worku? -_- -_-

Vloženo
zdar jak sviňa -_--_--_--_--_-

Kájo kamaráde nazdáááááár, jak to vypada s tebou na besidku, pojedeš s nami aspon na kukačku v sekci morava? :) :) -_- -_- -_- -_-

Vloženo
Čao Borqi, kurnik co ty už z worku doma nebo ve worku? -_- -_-

Doma z worku sem dorzil v osm -_--_--_--_-lol

a jak ty to maš loupežniku, v poledne si psal že si viděl henselika, tak jsem z toho zmaten když henselík je Pragl a ty zje Brno, nebo v tom mam při patku bordééééél? :D :D :D-_- -_- -_-

Vloženo

jistěěěěěěěěěěěěěě -_--_--_--_--_--_- ,jenom doufám,že nás nepotká objížďka přes nějaké díry,jak loni na jaře,zdar borgíno,tebe jsem tu nepotkal ani nepamatuji,dřív jsi tu byl vylepenej věčně :D-_--_--_--_--_-

Vloženo
zdarec Márty, Karlosku a Rade ;) na besídku dovalím i vodnici ;)

huráá honzík jede, ja to řikal ja to řikááál ;) ;) -_- -_- -_- -_-

zatím to je nejisté až jak dopadne víš to jak jsme mluvili

Vloženo
a jak ty to maš loupežniku, v poledne si psal že si viděl henselika, tak jsem z toho zmaten když henselík je Pragl a ty zje Brno, nebo v tom mam při patku bordééééél? :D :D :D-_- -_- -_-

no to víš sem porád v Práglu, proto sem viděl Henslíka ;)-_--_--_--_- tak nějak občas pendluju - zrovna teda se pokouším zkrotit bacilstvo a vyrovnat se s daněma :disgust:

Vloženo
jistěěěěěěěěěěěěěě -_--_--_--_--_--_- ,jenom doufám,že nás nepotká objížďka přes nějaké díry,jak loni na jaře,zdar borgíno,tebe jsem tu nepotkal ani nepamatuji,dřív jsi tu byl vylepenej věčně :D-_--_--_--_--_-

Karliku perem to na brno, na ždár je to lepší tudy ;)-_- -_- minue jsme to jeli se zbyňou a pohoda jazz -_- -_- -_-

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...