Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Hello, no zatím jsem z toho zmaten :kol-31:

a co koukam tak je celkem husty ovladani prispevku....zarovnani textu atd atd...ja myslim ze to bude super

Vloženo
Ale tak to se ví, pár hodin, pár dnů a bude to zase v cajku lol-_- -_- -_-

tos rek presne pane...jeste premyslim jeslti s novym forem nezalozit novou hospu ale to je asi zbytecny co??

Vloženo

prvni sikovnou vec jsem nasel bade...a to ze me stvalo kdyz jsi promazaval stary tema tak si dole musel prepnout ze chces videt starsi temata ale musel jsi to pokazde prepnout...tady uz to jde nastavit na porad ;)

Vloženo

asi zbytečny, zatím to běhá ;) akorát nevím jak si nastavit zpět tu zelenou a ne tu modrou a v nastavení to nikde nevidim :-/

Vloženo
asi zbytečny, zatím to běhá ;) akorát nevím jak si nastavit zpět tu zelenou a ne tu modrou a v nastavení to nikde nevidim :-/

Modrá je dobrá

Vloženo

je to uplne dole na strance bade...nastavujes tam jazyk a vzhled fora... :)

Vloženo
Kucí jde vám ájsíkjů

nejde

už umím citovat kua ono to je dole, ne nahoře, to je bordél, sem furt citoval sám sebe lol

Já jen jestli sem sám.Já to taky pořád hledam nahoře lol

Vloženo

Modrá je dobrá

no to je binec :p

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...