Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jeste musi neco vydrzet tak se ji ted doprava slusneho chovani a hlavne pece je dulezita ;)

No samo. Třeba já letos se svým vozem rozjíždím druhou desetiletku - nebývalý to výkon... ;)

Hmmm, tak to jóóó :palec2:

Já mám Lízu moc rád, ale myslím si, že jestli né letos, tak do dvou let bude vyměněna, jsem už hold takovej :feve:

Vloženo
Hezky jste to rekli kucí vopaleny :D

Ty kuno Kladenská ušmudlaná, kde se flákáš, já ti jednu střelím přes hubu až se po.ereš :smich:

Vloženo
Hezky jste to rekli kucí vopaleny :D

Ty kuno Kladenská ušmudlaná, kde se flákáš, já ti jednu střelím přes hubu až se po.ereš :smich:

Ja ? Ja pracuju pane......

Vloženo
tak to klobouk dolu...to uz jste si neco prozili ;)

To teda jo. Přiznávám, že pár bebíček už tam bylo, ale pořád je oproti ostatním vozům, co jsem kdy používal, velmi hodná... ;)

Vloženo
tak to klobouk dolu...to uz jste si neco prozili ;)

To teda jo. Přiznávám, že pár bebíček už tam bylo, ale pořád je oproti ostatním vozům, co jsem kdy používal, velmi hodná... ;)

tak to k tomu patri ale hlavne je to tim jak se o ni staras jinak by to auto asi nebylo v takovem stavu v jakem je ;)

Vloženo
Já sem na ní taky hodnej a někdy mě pěkně zlobí

ja jsem na ni taky hodnej,ale nekdy chci videt,co v ni je a presto zatim nezlobi a to uz bude mit najeto tak k tem trem kilum si myslim :)

Vloženo
tak to k tomu patri ale hlavne je to tim jak se o ni staras jinak by to auto asi nebylo v takovem stavu v jakem je ;)

No něco na tom bude... ;)

Vloženo

No něco na tom bude... ;)

asi neco vic lol

Vloženo

hele hele na tůgo mi nesahejte jsem si ho na vojně pěkně prolezl bylo to dobrý letadlo a ty třešně co rostly za jeho stojánkou byly velký skoro jako jarní jablíška :D jsme je žrali s klukama jako divý

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...