Palo Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 jeste musi neco vydrzet tak se ji ted doprava slusneho chovani a hlavne pece je dulezita No samo. Třeba já letos se svým vozem rozjíždím druhou desetiletku - nebývalý to výkon... Hmmm, tak to jóóó Já mám Lízu moc rád, ale myslím si, že jestli né letos, tak do dvou let bude vyměněna, jsem už hold takovej
Palo Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 Hezky jste to rekli kucí vopaleny Ty kuno Kladenská ušmudlaná, kde se flákáš, já ti jednu střelím přes hubu až se po.ereš
kocht Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 Hezky jste to rekli kucí vopaleny Ty kuno Kladenská ušmudlaná, kde se flákáš, já ti jednu střelím přes hubu až se po.ereš Ja ? Ja pracuju pane......
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 tak to klobouk dolu...to uz jste si neco prozili To teda jo. Přiznávám, že pár bebíček už tam bylo, ale pořád je oproti ostatním vozům, co jsem kdy používal, velmi hodná...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 tak to klobouk dolu...to uz jste si neco prozili To teda jo. Přiznávám, že pár bebíček už tam bylo, ale pořád je oproti ostatním vozům, co jsem kdy používal, velmi hodná... tak to k tomu patri ale hlavne je to tim jak se o ni staras jinak by to auto asi nebylo v takovem stavu v jakem je
kocht Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 Já sem na ní taky hodnej a někdy mě pěkně zlobí ja jsem na ni taky hodnej,ale nekdy chci videt,co v ni je a presto zatim nezlobi a to uz bude mit najeto tak k tem trem kilum si myslim
Spidi Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 tak to k tomu patri ale hlavne je to tim jak se o ni staras jinak by to auto asi nebylo v takovem stavu v jakem je No něco na tom bude...
baurak Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 tak to k tomu patri ale hlavne je to tim jak se o ni staras jinak by to auto asi nebylo v takovem stavu v jakem je No něco na tom bude... asi neco vic
FRANK Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 Dobré odpoledne Tak nějak se tu v tom novém neorientuju asik to chce si zvyknout...
Hensel Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 hele hele na tůgo mi nesahejte jsem si ho na vojně pěkně prolezl bylo to dobrý letadlo a ty třešně co rostly za jeho stojánkou byly velký skoro jako jarní jablíška jsme je žrali s klukama jako divý
Hensel Vloženo 4. Duben 2007 Vloženo 4. Duben 2007 (editace) já bych si dal a Sejda to platí...jinak dobrý večer Editováno: 4. Duben 2007, autor: Hensel
Doporučené příspěvky