luke Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 bry rano - slysel jsem tu neco o finsky? vodka dosla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 bry rano - slysel jsem tu neco o finsky? To se tě netýká, ty jsi přece přes Metaxu tfuuj metaxu u mi drzky uz neuvidiite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 bry rano - slysel jsem tu neco o finsky? ja jsem o ni jen neslysel zato finsky sobi asi jo doufam, ze jste jim tam poradne vokazali jak pijou severani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 bry rano - slysel jsem tu neco o finsky? ja jsem o ni jen neslysel zato finsky sobi asi jo doufam, ze jste jim tam poradne vokazali jak pijou severani tak jako kdyz objednas 3x finskou a ovze lejte to rovnou 6x tak ti staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 tak jako kdyz objednas 3x finskou a ovze lejte to rovnou 6x tak ti staci Jestli on tam nebyl nějaký problém v komunikaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 tak jako kdyz objednas 3x finskou a ovze lejte to rovnou 6x tak ti staci Jestli on tam nebyl nějaký problém v komunikaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Zase prázné lokál, kua dyť na vás zoncna rumpluje na tem dvorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 tak jako kdyz objednas 3x finskou a ovze lejte to rovnou 6x tak ti staci Jestli on tam nebyl nějaký problém v komunikaci Bych se vsadil,ze byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 No nic bando mažu opět cestovati , tak se tu nezlinkujte do němoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Brééé den bando!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Brééé den bando!!! Zdar a sílu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 tak deje se tady neco?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 tak deje se tady neco?? prej ani ne, všici só už na plech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 kua takove mrtvo aspon ze ty besidky to jistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 kua takove mrtvo aspon ze ty besidky to jistej se nediv určo dneska všici chlastali na slunku a pak to tak dopadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Bré ránko fšem -_- -_- vstávááááát budíčééék :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Brééééééééé den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Brééééééééé den No to je dost, že je taky někdo vzhůru Zdar jak sviňa po ránu -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Brééééééééé den No to je dost, že je taky někdo vzhůru Zdar jak sviňa po ránu -_- Zdar.Njn do kolbenky se musí včas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Brééééééééé den No to je dost, že je taky někdo vzhůru Zdar jak sviňa po ránu -_- Zdar.Njn do kolbenky se musí včas. Tak to já si asi ještě hodinku schrupnu a pak vyrazím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Brééééééééé den No to je dost, že je taky někdo vzhůru Zdar jak sviňa po ránu -_- Zdar.Njn do kolbenky se musí včas. Tak to já si asi ještě hodinku schrupnu a pak vyrazím A proč teda vstáváš tak brzy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Brééééééééé den No to je dost, že je taky někdo vzhůru Zdar jak sviňa po ránu -_- Zdar.Njn do kolbenky se musí včas. Tak to já si asi ještě hodinku schrupnu a pak vyrazím A proč teda vstáváš tak brzy? ani nevím sem se tak nějak probral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Zdar chlapi!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Zdar chlapi!!! zdar zdar -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 bry strizlivy rano! -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky