MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 MAM HLAD !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Však Hranice jsou Olomoucký kraj!!! Jsem Matys Nekecej ? Fakt ? Jasný, používám globusovou GPS!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Jináč samozřejmě nažďár Na Žďár zas dlouho nepojedu... A to já tam zitra proletím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Mam hlad !!! Jinak smazak tam meli moc dobrej .. dal sem si ho kdyz sme prijeli, pak sem si dal hermelin, pak zase smazak a druhej den k obedu/snidani sem si dal pro zmenu smazak jj, já měl smažák taky dvakrát a bylo to 1A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Mam hlad !!! Jinak smazak tam meli moc dobrej .. dal sem si ho kdyz sme prijeli, pak sem si dal hermelin, pak zase smazak a druhej den k obedu/snidani sem si dal pro zmenu smazak jj, já měl smažák taky dvakrát a bylo to 1A Tak to kazdopadne !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 MAM HLAD !!! Jojo, bauráku navař volební gulášek ty ve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 muj temer soused a dodovatel atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Co to ma pod kapotou ? tohle...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 muj temer soused a dodovatel atd Pěkný autí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Mam hlad !!! Jinak smazak tam meli moc dobrej .. dal sem si ho kdyz sme prijeli, pak sem si dal hermelin, pak zase smazak a druhej den k obedu/snidani sem si dal pro zmenu smazak A druhej den si sr.l Apetito ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Mam hlad !!! Jinak smazak tam meli moc dobrej .. dal sem si ho kdyz sme prijeli, pak sem si dal hermelin, pak zase smazak a druhej den k obedu/snidani sem si dal pro zmenu smazak A druhej den si sr.l Apetito ne... Nene ... ;-) Kazdopadne byt tam ted tak si dam smazak ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Mnam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Bude ještě nějaké nebo už je to všechno...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kua to je nahovno, furt po mně tady něco chtějí, nemám chvilku klidu na hospodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kua to je nahovno, furt po mně tady něco chtějí, nemám chvilku klidu na hospodu Proto radsi zmizim a du se najist !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Zdaj Zdar mladezniku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 sakra michale ty jsi mě rozhodil, že jsem pobral věci a že jdu na oběd, pak se zarazil, je teprv 11 :( shit smažaček bych teda dal, i když tam ho nezkoušel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 tohle je proste masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Zdaj Nazdaj mistře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Zdaj Zdar mladezniku !!! Cau borci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 sakra michale ty jsi mě rozhodil, že jsem pobral věci a že jdu na oběd, pak se zarazil, je teprv 11 :( shitsmažaček bych teda dal, i když tam ho nezkoušel... Ja uz du za 30 min sem z5 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Mnam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Zdaj ÁÁÁ pan nekulturní, nekomunikující potažmo nepíchající lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Kua to je denska fofr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky