baurak Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 si se moh stavit, kdybyste nedelali s viktorem krky, uz ste mohli mit oba plnou pusu ti rikam ze jsem v casovem presu ale nejak to domluvime
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 tak zadnou svoji v munduru nemam, ale muzu vam sem hodit kolegyni, jen kvuli poznavacce a zitra se vam necham vyfotit v ty nadhere sama tobe to musi sluset si se moh stavit, kdybyste nedelali s viktorem krky, uz ste mohli mit oba plnou pusu JÁ UŽ TO VÍM!!!!!!!!!! Mc DONALD!!!!!!!!
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 tak zadnou svoji v munduru nemam, ale muzu vam sem hodit kolegyni, jen kvuli poznavacce a zitra se vam necham vyfotit v ty nadhere sama tobe to musi sluset si se moh stavit, kdybyste nedelali s viktorem krky, uz ste mohli mit oba plnou pusu A nebo by si ji mela plnou ty i kolegyne :D
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 tak zadnou svoji v munduru nemam, ale muzu vam sem hodit kolegyni, jen kvuli poznavacce a zitra se vam necham vyfotit v ty nadhere sama tobe to musi sluset si se moh stavit, kdybyste nedelali s viktorem krky, uz ste mohli mit oba plnou pusu JÁ UŽ TO VÍM!!!!!!!!!! Mc DONALD!!!!!!!! To bude ono !!!
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou tak šup šup
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou Bez kalhot a bez sukne a bez kosile
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 tak zadnou svoji v munduru nemam, ale muzu vam sem hodit kolegyni, jen kvuli poznavacce a zitra se vam necham vyfotit v ty nadhere sama tobe to musi sluset si se moh stavit, kdybyste nedelali s viktorem krky, uz ste mohli mit oba plnou pusu A nebo by si ji mela plnou ty i kolegyne
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 Matys0 - mas 5 boduMichalF - ftipaaaalku Jen jsem dělal, že to nevím Ne typnul jsem si. Co jiného Škoda, že nemám cestu kolem, ale tu fotku stejně můžeš přihodit
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 Matys0 - mas 5 boduMichalF - ftipaaaalku Co je na tom ftipneho ? Sakra v Praglu je tech mekacu hromada ze stejne nevim v kterym !
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou Bez kalhot a bez sukne a bez kosile naivo....... az me uvidis, pochopis, ze obleceni je nutnost
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou Bez kalhot a bez sukne a bez kosile Dnes nějak perlíš, se nemůžu přestat smát!!! Si všichni budou myslet, že jsem v práci rád!!!
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou Bez kalhot a bez sukne a bez kosile Dnes nějak perlíš, se nemůžu přestat smát!!! Si všichni budou myslet, že jsem v práci rád!!! lol a nejsi snad ?
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou Bez kalhot a bez sukne a bez kosile Dnes nějak perlíš, se nemůžu přestat smát!!! Si všichni budou myslet, že jsem v práci rád!!! a nejsi snad ? Bych chtěl vidět toho, kdo je
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 a opakuju, ze nemam svoji fotku vy, aspon to ctete dam vam ji sem zejtra kolem pulnoci jo? to dorazim z prace a hned to sem soupnu
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou Bez kalhot a bez sukne a bez kosile Dnes nějak perlíš, se nemůžu přestat smát!!! Si všichni budou myslet, že jsem v práci rád!!! a nejsi snad ? Bych chtěl vidět toho, kdo je a teď si vem ještě bez netu
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou Bez kalhot a bez sukne a bez kosile Dnes nějak perlíš, se nemůžu přestat smát!!! Si všichni budou myslet, že jsem v práci rád!!! a nejsi snad ? Bych chtěl vidět toho, kdo je a teď si vem ještě bez netu Tak to by klesla má pracovní morálka na bod 0
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Vloženo 25. Duben 2007 Co je na tom ftipneho ? Sakra v Praglu je tech mekacu hromada ze stejne nevim v kterym ! bylo to na tu tvou podlou poznamku k ty plny puse a ja pracuju v tom NEJLEPSIM
Doporučené příspěvky