Hensel Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 (editace) kdo ví kde to je ??? tak dva roky nazpět, když jset byli v Chorvatsku pro toho vybouranýho kluka....no tak to jsem se zpletl Editováno: 11. Květen 2007, autor: Hensel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 a tohle poznáš ???? myslím město ? Dubrovnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 a tohle poznáš ???? myslím město ? No neco mi rika pouzit to co je na dverich toho sragorky, ale tam bude nakej chytak urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 správně chlapci a p.Boron za 100 bodů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 to sem rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 kdo ví kde to je ??? tak dva roky nazpět, když jset byli v Chorvatsku pro toho vybouranýho kluka....no tak to jsem se zpletl jo Honziku vtipy mám rád to víš,ale ta pohřební služba,to né a akorát jsem sem dával fotky mého pejska,který mi nedávno umřel a tak mi to opravdu nesedlo............omlouvám se p.Sejda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 jo Honziku vtipy mám rád to víš,ale ta pohřební služba,to né a akorát jsem sem dával fotky mého pejska,který mi nedávno umřel a tak mi to opravdu nesedlo............omlouvám se p.Sejda muzu ti taky rikat p.Sejdo?? prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 kurva mi to ujelo tjůningová samitka trošičku mám rád hezká autíčka,proč né sanitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 né to může pouze můj kamarád Honzík,teda pardon p.Hensel,teda p.Boron.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 né to může pouze můj kamarád Honzík,teda pardon p.Hensel,teda p.Boron.................. jak myslis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 tady fouká vítr jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Starý klášter chátrá, ale nemá dostatek peněz na opravu a tak se matka představená rozhodne, že z kláštera udělá bordel, aby měli peníze. Přijde chlapík, u vstupu je pult a za ním sedí jeptiška. Chlapík k ní přijde a říká: "Já mám potřebu jebat." Jeptiška: "Tak to bude za 5000 na ruku." Chlapík jí dá 5000. Jeptiška: "Zabočte doprava, jděte chodbou a vstupte do druhých dveří na pravé straně." Chlapík to udělá, vejde do dveří, zavře je a najednou kouká, že stojí na ulici. Rozpačitě se rozhlíží a když se podívá na dveře, vidí cedulku s nápisem: DNES S VÁMI VYJEBALA SESTRA AGÁTA . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 né to může pouze můj kamarád Honzík,teda pardon p.Hensel,teda p.Boron.................. jak myslis je blbni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 né to může pouze můj kamarád Honzík,teda pardon p.Hensel,teda p.Boron.................. jak myslis je blbni jen decentne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 ok jdu tak snad Vás zítra uvidím na té megaakci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 ok jdu tak snad Vás zítra uvidím na té megaakci snad.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 né to může pouze můj kamarád Honzík,teda pardon p.Hensel,teda p.Boron.................. jak myslis je blbni jen decentne to víš,on ted machruje co konečně pořádnou oktu COMBI[/color] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 ja bych rek ze mel poradnou i pred tim!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 ok jdu tak snad Vás zítra uvidím na té megaakci snad.... ty nemudruj a zavolej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 ja bych rek ze mel poradnou i pred tim!!!! ONLY COMBI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 ok jdu tak snad Vás zítra uvidím na té megaakci snad.... ty nemudruj a zavolej ja stále ještě pracuji a mám toho mooooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 ja bych rek ze mel poradnou i pred tim!!!! ONLY COMBI nevim co si porad tak velkejma autama kompenzujete hosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 ja bych rek ze mel poradnou i pred tim!!!! ONLY COMBI nevim co si porad tak velkejma autama kompenzujete hosi JÁ TI NEVÍM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 ja bych rek ze mel poradnou i pred tim!!!! ONLY COMBI nevim co si porad tak velkejma autama kompenzujete hosi JÁ TI NEVÍM ja bych mozna vedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Zdar Semi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky