baurak Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 Bré den... zdary vary Karlovy Vary? co s nima?
Martyp Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 Tam májí 2 velmi pěkné policistky Jooooooo?A mas nejakou kladnou zkusenost?
kocht Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 kochte v autokelly 670,- káčé A co? mrizka,nebo lista?
BadyS Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 Tam májí 2 velmi pěkné policistky Jooooooo?A mas nejakou kladnou zkusenost? jj šikovné holky jsme trošku zajely s kamikem do míst kde by neměl co dělat, bez pokutky,ještě nás po městě navedly a košilku zrovna taky dle služebního řádu určitě zapnutou neměly takže z toho ukazování v mapě sem věděl rázem prd
BadyS Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 kochte v autokelly 670,- káčé A co? mrizka,nebo lista? mřížka
Martyp Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 Tam májí 2 velmi pěkné policistky Jooooooo?A mas nejakou kladnou zkusenost? jj šikovné holky jsme trošku zajely s kamikem do míst kde by neměl co dělat, bez pokutky,ještě nás po městě navedly a košilku zrovna taky dle služebního řádu určitě zapnutou neměly takže z toho ukazování v mapě sem věděl rázem prd Tak to neni zrovna neprijemnej zazitek..To ja kdyz potkam policajtku,tak je to strasny zlo..Dycky naky "strasidlo"..
baurak Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 Tak to neni zrovna neprijemnej zazitek..To ja kdyz potkam policajtku,tak je to strasny zlo..Dycky naky "strasidlo".. ty voe ty jsi narocnej
BadyS Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 Tam májí 2 velmi pěkné policistky Jooooooo?A mas nejakou kladnou zkusenost? jj šikovné holky jsme trošku zajely s kamikem do míst kde by neměl co dělat, bez pokutky,ještě nás po městě navedly a košilku zrovna taky dle služebního řádu určitě zapnutou neměly takže z toho ukazování v mapě sem věděl rázem prd Tak to neni zrovna neprijemnej zazitek..To ja kdyz potkam policajtku,tak je to strasny zlo..Dycky naky "strasidlo".. no ani nemluv a ještě jak jsou důležité to je pak max kombinace
baurak Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 no ani nemluv a ještě jak jsou důležité to je pak max kombinace musej na vas bejt prisny
BadyS Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 no ani nemluv a ještě jak jsou důležité to je pak max kombinace musej na vas bejt prisny na nás slušný lidi není třeba
Martyp Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 no ani nemluv a ještě jak jsou důležité to je pak max kombinace musej na vas bejt prisny na nás slušný lidi není třeba Presne tak...A je to jak pises,jsou to nepristupny strasidla.. baurak: Uz mam na aute to lizadlo...
Spidi Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 Ahoj kamarádi, tak jsem se dnes konečně dostal taky na fórum...
baurak Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 Presne tak...A je to jak pises,jsou to nepristupny strasidla.. baurak: Uz mam na aute to lizadlo... jj koukal jsem...podivam se jeste ve skutecnosti
kocht Vloženo 23. Květen 2007 Vloženo 23. Květen 2007 kochte v autokelly 670,- káčé A co? mrizka,nebo lista? mřížka dekuju
kocht Vloženo 24. Květen 2007 Vloženo 24. Květen 2007 Mi nerikejte,ze na to vsichni fakt tak serete.......... Kde jste kurva?
Petr81 Vloženo 24. Květen 2007 Vloženo 24. Květen 2007 Dobré ránko, konečně trošku svěží vzduch Nazdar pane, co to máš v avataru? Se ti srazila Octa při praní?
Martyp Vloženo 24. Květen 2007 Vloženo 24. Květen 2007 Presne tak...A je to jak pises,jsou to nepristupny strasidla.. baurak: Uz mam na aute to lizadlo... jj koukal jsem...podivam se jeste ve skutecnosti Budes brnkat na drat.. Jako ve skutecnosti to fatk vynikne lip,nez na tech fotkach...
baurak Vloženo 24. Květen 2007 Vloženo 24. Květen 2007 Budes brnkat na drat.. Jako ve skutecnosti to fatk vynikne lip,nez na tech fotkach... a v cerny perleti ouplne ja jsem se dal na mjůůsik
Martyp Vloženo 24. Květen 2007 Vloženo 24. Květen 2007 Budes brnkat na drat.. Jako ve skutecnosti to fatk vynikne lip,nez na tech fotkach... a v cerny perleti ouplne ja jsem se dal na mjůůsik No práááve..nebo porad premyslim o tom carbonu..Ale k tomu, i k ty cerny perleti musim neco provest s listama..A porad nevim co..Ale asi zustanou "nejak tmavy".. Jj koukal sem,ze si tam delas pojizdnej bilej kamen.. :D
Doporučené příspěvky