Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 ale co me bere nejvic tak je CBRR nebo R1 Njn, ale R1 je pro mě malá a R6 pomalá, takže u mě vítězí CBR... No řekni sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 ale co me bere nejvic tak je CBRR nebo R1 Njn, ale R1 je pro mě malá a R6 pomalá, takže u mě vítězí CBR... No řekni sám... no bez komentare je pravda ze R1 je mensi a ty s tvoji vejskou asi budes mit trosku problem si na ni udelat pohodli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 je pravda ze R1 je mensi a ty s tvoji vejskou asi budes mit trosku problem si na ni udelat pohodli Jj, R1 a mých 188 cm nejdou dohromady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 dobré odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 dobré odpoledne bry den pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Jj, R1 a mých 188 cm nejdou dohromady... ale myslim ze CBR rozhodne nic nezkazis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 ale myslim ze CBR rozhodne nic nezkazis Jistěéééééé... Ještě si dovolím nějaký ten snímeček z rodinného albíčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 ale myslim ze CBR rozhodne nic nezkazis Jistěéééééé... Ještě si dovolím nějaký ten snímeček z rodinného albíčka... pekne v tom lezis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 (editace) pekne v tom lezis Tak spešl pro Tebe tu mám tohle: Tak to musím editnou, má to veĺa kB Editováno: 29. Květen 2007, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 No tak eště raz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Tak hovno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 pekny pekny ale skoda ze se me to nezobrazuje ve velkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 pekny pekny ale skoda ze se me to nezobrazuje ve velkem Je to fena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 pekny pekny ale skoda ze se me to nezobrazuje ve velkem Je to fena... to by meli davat k ty motorce misto plny nadrze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 to by meli davat k ty motorce misto plny nadrze No baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 to by meli davat k ty motorce misto plny nadrze No baže... takovej prijemnej bahot na zada na cestovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 takovej prijemnej bahot na zada na cestovani Pčíjemnej jo, ale trochu nepraktickej, ten půlmetrák navíc je cca 30 - 35 km/h z Vmax dolů... No já pomalu balím, ještě si objednám mřížky do toho Tvýho prozatím černýho krasavca a půjdu ven. Skočím omrknout flek, kde se v pátek večer rozsekala žlutá dvojková eReSa, třeba tam budou ještě nějaký fragmenty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 kdyz ty vsechno honis jak nadmutou kozu tak to je potom tezky, to z toho pak litaj rozvody, retezy, remeny, kladky, pisty, ojnice musis ty priblizovadla trosku setrit Hele, já nésu žádné Péťa Zveřina, co přijel na Václavák na Babetě, já si kupuju jen motorky, co jezdí tři kila... Akorát ta mrdka, co mám teď leze s bídou 275 278 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 takovej prijemnej bahot na zada na cestovani Pčíjemnej jo, ale trochu nepraktickej, ten půlmetrák navíc je cca 30 - 35 km/h z Vmax dolů... No já pomalu balím, ještě si objednám mřížky do toho Tvýho prozatím černýho krasavca a půjdu ven. Skočím omrknout flek, kde se v pátek večer rozsekala žlutá dvojková eReSa, třeba tam budou ještě nějaký fragmenty... a budes davat milotec nebo origo mrizky?? hlavne se s takovym zavazadlem blbe jezdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 woe spidulo jestli dáváš origo tak tu novou stříbrnou sadu mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Pozde ale prece..Zdarec panove.. Koukam,ze jsem tady dneska porpasl peknou debatu o mnou tak oblibenych bikach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Taky jsem koukal...! Ale bo tomu moc nerozumím tak jsem se do toho nemontoval! Je to ale paráda! Já bych každopádně mooc chtěl nějakou čtyřkolku, to mě baví moc moc!!!! :rock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Taky jsem koukal...! Ale bo tomu moc nerozumím tak jsem se do toho nemontoval! Je to ale paráda! Já bych každopádně mooc chtěl nějakou čtyřkolku, to mě baví moc moc!!!! :rock: To ja mam prave motorko moooooc rad,takze bych se do debaty rad zapojil..No tak snad jindy..Na 4kolce jsem jel parkrat a taky to nebylo zly..Ale jedna stopa je jedna stopa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Taky jsem koukal...! Ale bo tomu moc nerozumím tak jsem se do toho nemontoval! Je to ale paráda! Já bych každopádně mooc chtěl nějakou čtyřkolku, to mě baví moc moc!!!! :rock: To ja mam prave motorko moooooc rad,takze bych se do debaty rad zapojil..No tak snad jindy..Na 4kolce jsem jel parkrat a taky to nebylo zly..Ale jedna stopa je jedna stopa... Každopádně adrenalin to je velkej a v ryclosti na mašinu nic nemá (teda skoro..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky