Borg Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Zdar jak sfiňa všem je tu hic jak kráva, zocna fest rumpluje -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Zdaréééc!! Tady jak není prac. den tak je tu pěkně mrtvo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 ty ve co to je tady za fory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 No dobry den,jestli tu dneska budu zase sam,tak na vas uz picham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Brej den mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Nazdar. Jedu opět na Autosalon. Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 No konecne nekdo...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Ahoj, poraďte někdo prosím. Jaká by byla rozumná cena za zadní šedé sedačky s loketkou z předfaceliftu rv00 ? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Na salon se chystam ve středu, kua doufam že už tam nebude tolik lidi jak bylo na fotkach, to je pak k ničemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Ahoj, poraďte někdo prosím. Jaká by byla rozumná cena za zadní šedé sedačky s loketkou z předfaceliftu rv00 ? Díky těžko řect tak nějak na pivo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 za odvoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Zdarec pratele rychlych kol... :D Tak ja Jirko,jak je?Uz lip nez pred vikendem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Zdarec pratele rychlych kol... :DTak ja Jirko,jak je?Uz lip nez pred vikendem? jj pohoda...den blbec mam za sebou...tak jsem si udelal peknej vikend a pohodicka... jak u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Ahoj, poraďte někdo prosím. Jaká by byla rozumná cena za zadní šedé sedačky s loketkou z předfaceliftu rv00 ? Díky těžko řect tak nějak na pivo ? Tak zkusím na pivo za 500,-. Já toho zvládnu hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Zdarec pratele rychlych kol... :DTak ja Jirko,jak je?Uz lip nez pred vikendem? jj pohoda...den blbec mam za sebou...tak jsem si udelal peknej vikend a pohodicka... jak u tebe? Tak to je v pohode... Ja si taky udelal docela peknej vikend..Akorat byl tradicne dost katkej..Ale zato sem se poprvy letos koupal v jezere.. A vcera sem potkal kluka,co ma zluty RS na 19" OZ Superleggera,tak jsem si malicko poslintal.. Ted koukam po BOV a porad uplne nevim,co vybrat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Kuci ,nechcete mi nekdo delat sponzora,dam si klidne vase jmeno na dvere . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Treba: Tento vuz sponzoruje Jiri Bauer To by slo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Treba: Tento vuz sponzoruje Jiri BauerTo by slo ne? ja myslim ze by to neslo...minuly tyden uz jsem sponzoroval a ani nevim koho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Tak to je v pohode... Ja si taky udelal docela peknej vikend..Akorat byl tradicne dost katkej..Ale zato sem se poprvy letos koupal v jezere.. A vcera sem potkal kluka,co ma zluty RS na 19" OZ Superleggera,tak jsem si malicko poslintal.. Ted koukam po BOV a porad uplne nevim,co vybrat.. tak to muselo byt moc pekny...ty dej radsi ty listy do laku ve stredu budu mit podvozek tak uz jen sehnat nekoho kdo me to prehodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Treba: Tento vuz sponzoruje Jiri BauerTo by slo ne? ja myslim ze by to neslo...minuly tyden uz jsem sponzoroval a ani nevim koho A co to byo,ja jsem tu nekde cetl,ze jsi mel navstevu,ale nevim co ti ukradli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Treba: Tento vuz sponzoruje Jiri BauerTo by slo ne? ja myslim ze by to neslo...minuly tyden uz jsem sponzoroval a ani nevim koho A co to byo,ja jsem tu nekde cetl,ze jsi mel navstevu,ale nevim co ti ukradli par drobnejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 ty woe to sem se dneska nasral, kua hned při pondělku, baba jedna zasranááá tak to spláchnem -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Kuci ,nechcete mi nekdo delat sponzora,dam si klidne vase jmeno na dvere . jinak zdar kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Tak to je v pohode... Ja si taky udelal docela peknej vikend..Akorat byl tradicne dost katkej..Ale zato sem se poprvy letos koupal v jezere.. A vcera sem potkal kluka,co ma zluty RS na 19" OZ Superleggera,tak jsem si malicko poslintal.. Ted koukam po BOV a porad uplne nevim,co vybrat.. tak to muselo byt moc pekny...ty dej radsi ty listy do laku ve stredu budu mit podvozek tak uz jen sehnat nekoho kdo me to prehodi Jako hele,bylo to fakt vostry..A hlavne to vypadalo jak snizeny,jak ty podbehy byly plny.. Ty woe,listy "nefoukaj" a ja porad nevim,jestli se mi to uplne libi,dyt vis.. :D No tak to sem na to zvedavej..Myslis sehnat nekoho u vas?Nebo tady v PH? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Ahoj kucí :-))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky