Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
no tož fakt :palec2:

náhodou, když jsem kupoval tu čtvrtku, tak byla taky ve stříbrné... ;)

lol

no hele scháním kapotu blatníky ve stříbrné nemáš někde ve stodole navíc? :)

Vloženo
ano, proběhlo to čistě, nenásilně a spokojeny obě strany, něco jako spidáku, zustala v rodině, takže když se něco vysere musím se v tom hrabat :D

tak pocitam ze teda mas nejakou fesandu kterou davas dohromady??

Vloženo
ano, proběhlo to čistě, nenásilně a spokojeny obě strany, něco jako spidáku, zustala v rodině, takže když se něco vysere musím se v tom hrabat :D

tak pocitam ze teda mas nejakou fesandu kterou davas dohromady??

no tak nějak viz podpis no, ale ještě se nepracuje na ni :( venek dáme zase do B&B stylu ;)

Vloženo
ajajaj ta je tůůůze pekna

No ale kdyby byl ve stříbrné, taky bych se nezlobil... ;)

ale ta seda je takova zajimavejsi ;)

to každopádně :palec:

Vloženo

Ty jo, klempířina na jedničkovou oktávku je teď docela prekérka, měsíc se jezdil a nikde nic, nakonec jsem kupoval oba blatníky nový a kapotu požvejkanou z němec za tácek.

Vloženo

Ty jo, klempířina na jedničkovou oktávku je teď docela prekérka, měsíc se jezdil a nikde nic, nakonec jsem kupoval oba blatníky nový a kapotu požvejkanou z němec za tácek.

tady v OV maji vše, jen to ještě musím objet, to jediné mě chybí, i když ted mě to nabízel radekvv v čupr stavu lak ale až česká lípa :feve:

jinak jojo kde jsou ty doby když sem skládal červenou a mohl si vybírat kapotu novou v jakékoli barvě za 3,5 litru :)

Vloženo

me tak napada,to je asi super clen,kdyz ti tohle nekdo jako z klubu rekne,to by jsem ho hned poslal do pice,co Vitto ? takovy mezi sebou chceme jo? ja myslim,ze ne ne?

Vloženo
me tak napada,to je asi super clen,kdyz ti tohle nekdo jako z klubu rekne,to by jsem ho hned poslal do pice,co Vitto ? takovy mezi sebou chceme jo? ja myslim,ze ne ne?

sem mimo mísu o čem tu je řeč?

Vloženo
jinak jojo kde jsou ty doby když sem skládal červenou a mohl si vybírat kapotu novou v jakékoli barvě za 3,5 litru :)

Jj, loni to bylo do týdne složený a letos děs, to je asi jak benga rozprašujou ty čoromoro gangy... lol

Vloženo

sem mimo mísu o čem tu je řeč?

tohle je asi citace z toho jeho dopisu ty jeho babovce z tabora lol

Vloženo
tady v OV maji vše, jen to ještě musím objet, to jediné mě chybí, i když ted mě to nabízel radekvv v čupr stavu lak ale až česká lípa :feve:

Bady, jestli občas jezdíš do PRahy tak ti pro to Lípy klidně zajedu a vezmu ti to do Prahy. Není problém

Vloženo

Jj, loni to bylo do týdne složený a letos děs, to je asi jak benga rozprašujou ty čoromoro gangy... lol

lol to jo,ale tady blízko polska do týdne dělaj zázraky lol

Vloženo

Bady, jestli občas jezdíš do PRahy tak ti pro to Lípy klidně zajedu a vezmu ti to do Prahy. Není problém

v praze jsem někdy 3x týdně :) tak to by jsme se pak domluvili, to by mě moooc pomohlo Péťo :palec:-_- -_- -_- -_-

Vloženo
letadla by jsme nekdy mohli jit fotit spolu :)

Ale az mi reknes,co to bylo za debila/y.........Delej vyklop to do SZ a neser..... :D

Já bych šel hned

A nic ti psat nebudu, ty bys zase chtračil na všech frontách, už tě znám...

post-272-1188218602_thumb.jpg

Vloženo
letadla by jsme nekdy mohli jit fotit spolu :)

Ale az mi reknes,co to bylo za debila/y.........Delej vyklop to do SZ a neser..... :D

Já bych šel hned

A nic ti psat nebudu, ty bys zase chtračil na všech frontách, už tě znám...

ty kokso pole kapusty, to je věc lol

Vloženo
v praze jsem někdy 3x týdně :) tak to by jsme se pak domluvili, to by mě moooc pomohlo Péťo :palec:-_- -_- -_- -_-

No vůbec není problém, do Lípy to mám od nás 30km a v Praze jsem denně takže klidně napiš, v Lípě objednej a máš to v Praze kdy budeš potřebovat ;)

Vloženo
ty kokso pole kapusty, to je věc lol

To maj na Ruzyni, ale z letošní úrody moc nebude... lollollol

no ono i trošku kapusty stačí abych z toho udělal druhej den pořádnou hromadu na 2 lopaty lol lol lol

Vloženo

No vůbec není problém, do Lípy to mám od nás 30km a v Praze jsem denně takže klidně napiš, v Lípě objednej a máš to v Praze kdy budeš potřebovat ;)

tak to jsi zlato, to nějak domluvíme, dám vědět :palec: :palec:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...