jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 vždyť by si musela "hrát" min. 2x za hodinu celej den No to sem ji rikal taky, prej to je proste jeden za druhym. Lehne si k uceni a .... a nechce u toho uceni tak nejak jako treba radit jojo,v učení jsem dobrej
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 vždyť by si musela "hrát" min. 2x za hodinu celej den No to sem ji rikal taky, prej to je proste jeden za druhym. Lehne si k uceni a .... a nechce u toho uceni tak nejak jako treba radit jojo,v učení jsem dobrej A nehlede na to jako je to pekna rostenka ...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 vždyť by si musela "hrát" min. 2x za hodinu celej den No to sem ji rikal taky, prej to je proste jeden za druhym. Lehne si k uceni a .... a nechce u toho uceni tak nejak jako treba radit jojo,v učení jsem dobrej A nehlede na to jako je to pekna rostenka ... Foto by nebylo?
kocht Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 vždyť by si musela "hrát" min. 2x za hodinu celej den No to sem ji rikal taky, prej to je proste jeden za druhym. Lehne si k uceni a .... a nechce u toho uceni tak nejak jako treba radit jojo,v učení jsem dobrej A nehlede na to jako je to pekna rostenka ... Foto by nebylo? vy jste hrozny nadrbla,kazdej tady porad chce akorat videt fotky KOZY VEN
kocht Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 By me zabila ... sem slibil, ze je jen pro me. Ale hale,to si nedelej starosti,to jsem slibil ja taky a jak vam to udelalo radost
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 By me zabila ... sem slibil, ze je jen pro me. Neboj,mi to na tebe nepovíme,fakt
kocht Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 By me zabila ... sem slibil, ze je jen pro me. Neboj,mi to na tebe nepovíme,fakt Ve my by jsme tu slibili pul mega v neoznacenejch kvuli jedny fotce
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 By me zabila ... sem slibil, ze je jen pro me. Neboj,mi to na tebe nepovíme,fakt Ve my by jsme tu slibili pul mega v neoznacenejch kvuli jedny fotce Se chcem jenom juknout,holku která se dělá 50x denně nevidíš každej den
kocht Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 (editace) By me zabila ... sem slibil, ze je jen pro me. Neboj,mi to na tebe nepovíme,fakt Ve my by jsme tu slibili pul mega v neoznacenejch kvuli jedny fotce Se chcem jenom juknout,holku která se dělá 50x denně nevidíš každej den A to je taky fakt Editováno: 12. Září 2007, autor: kocht
Martyp Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 Důvod proč se jezdi do chomutova, btw já jedu v neděli Auuuuuuuuuuuu... ze bych jel taky do chomutova.. ? Mi brutalne pripomina moji bejvalou..
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 Důvod proč se jezdi do chomutova, btw já jedu v neděli Auuuuuuuuuuuu... ze bych jel taky do chomutova.. ? Mi brutalne pripomina moji bejvalou.. Jeste rekni ze byla taky z Chomutova
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 není nad studentky a koleje tam je život Doprdele a ja myslel, ze zivot je tam kde je Mattoni !
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 není nad studentky a koleje tam je život Doprdele a ja myslel, ze zivot je tam kde je Mattoni ! Ty si tu kamarádku pěkně zamluvil.Ale já nezapomínám KDE JE FOTKA
BadyS Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 není nad studentky a koleje tam je život Doprdele a ja myslel, ze zivot je tam kde je Mattoni ! až dojde mattoni přesouvá se na kolej
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 není nad studentky a koleje tam je život Doprdele a ja myslel, ze zivot je tam kde je Mattoni ! až dojde mattoni přesouvá se na kolej Jojo,Mattoni už není
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 To kazdopadne !!! Docela se na to i dalo koukat pro zmenu kombinacni hra a ne nakopavani micu.
kocht Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 Ale ti fotbalisti jsou hrozny herecky,to mam vzdycky dost
Doporučené příspěvky