MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Vsichni chrapete ne ? Ne,my i pracujeme do toho vseho,vis? musis to brat tak ze liberecaci jsou netáhla !!! POZOR!!! Je z Jablonce!!! To je hned vedle no tak Jablonec je predmesti Liberce Ty si hnup !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Vsichni chrapete ne ? Ne,my i pracujeme do toho vseho,vis? musis to brat tak ze liberecaci jsou netáhla !!! POZOR!!! Je z Jablonce!!! To je hned vedle no tak Jablonec je predmesti Liberce Nechtěl jsem to říkat, ale ono to vlastně vystihuje i ta tramvajová linka. Kdo by taky stavěl tramvajovou trať z města do města, že? Na to jsou vlaky. Ale fakt je, že jsou to obě hezká města. Znám to tam. V Jablonci mám 3 sestřenice!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Vsichni chrapete ne ? Ne,my i pracujeme do toho vseho,vis? musis to brat tak ze liberecaci jsou netáhla !!! POZOR!!! Je z Jablonce!!! To je hned vedle no tak Jablonec je predmesti Liberce Ty si hnup !!! Teda kucí, vy se kvůli tomu pořád tak kočkujete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Vsichni chrapete ne ? Ne,my i pracujeme do toho vseho,vis? musis to brat tak ze liberecaci jsou netáhla !!! POZOR!!! Je z Jablonce!!! To je hned vedle no tak Jablonec je predmesti Liberce Nechtěl jsem to říkat, ale ono to vlastně vystihuje i ta tramvajová linka. Kdo by taky stavěl tramvajovou trať z města do města, že? Na to jsou vlaky. Ale fakt je, že jsou to obě hezká města. Znám to tam. V Jablonci mám 3 sestřenice!!! Nevykrucuj se z toho !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak to doporučuji. Loni se jim urodilo moc meruněk, za to letos skoro nic. no tak kdyz je toho moc tak co s tim jinyho nez to pekne spalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nechtěl jsem to říkat, ale ono to vlastně vystihuje i ta tramvajová linka. Kdo by taky stavěl tramvajovou trať z města do města, že? Na to jsou vlaky. Ale fakt je, že jsou to obě hezká města. Znám to tam. V Jablonci mám 3 sestřenice!!! Nekecej ... jak stary ? Mlady ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Vsichni chrapete ne ? Ne,my i pracujeme do toho vseho,vis? musis to brat tak ze liberecaci jsou netáhla !!! POZOR!!! Je z Jablonce!!! To je hned vedle no tak Jablonec je predmesti Liberce Nechtěl jsem to říkat, ale ono to vlastně vystihuje i ta tramvajová linka. Kdo by taky stavěl tramvajovou trať z města do města, že? Na to jsou vlaky. Ale fakt je, že jsou to obě hezká města. Znám to tam. V Jablonci mám 3 sestřenice!!! Nevykrucuj se z toho !! Sakra, odhalil jsi mě. Jsi jak Colombo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ty si hnup !!! a ja si do ted myslel ze jsem mladeznik ty sokoliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Hola hej bando!!Zdravim vas.. To ja dneska zacal cajem.. ....a koncit budu vecer taktez,jak jinak,nez mytim auta... Ja taky,protoze Vasa nez to uvaril,tak uz jsem mel vypito To vis,sel vzbudit zenu,aby se ji zeptal,jak ma to kafe uvari..Padnul na ni a ...Vis jak je to psano v koranu.. Tak se to pozdrzelo no.. @MichalF: Ja sem taky v rachote,neboj,ale snad se odpolko naka ta hodka na pucung najde.. Ty fole, na co ty už dopoledne nemyslíš Jako myslis odpoledni pucovani auta? :smich: já spíš myslel to "pucování" Jasna vec.. ale jak jsem rikal..Vis jak je to psano v Koranu...Ze nejlepsi je to po ranu... a dal uz to asi znas ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ty si hnup !!! a ja si do ted myslel ze jsem mladeznik ty sokoliku To si taky ... prihlouplej mladeznik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nechtěl jsem to říkat, ale ono to vlastně vystihuje i ta tramvajová linka. Kdo by taky stavěl tramvajovou trať z města do města, že? Na to jsou vlaky. Ale fakt je, že jsou to obě hezká města. Znám to tam. V Jablonci mám 3 sestřenice!!! tak Jablonec to je jenom ctvrt...ale Liberec je peknej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Teda kucí, vy se kvůli tomu pořád tak kočkujete? on je strasna citlivka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nechápu, kde se bere ta nevraživost mezi Lib a Jab ale skoro každej o ni mluví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nechtěl jsem to říkat, ale ono to vlastně vystihuje i ta tramvajová linka. Kdo by taky stavěl tramvajovou trať z města do města, že? Na to jsou vlaky. Ale fakt je, že jsou to obě hezká města. Znám to tam. V Jablonci mám 3 sestřenice!!! Nekecej ... jak stary ? Mlady ? Od 24 do asi tak kolem 30. 2 jsou už vdané a ta 24 letá je zatím svobodná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 To si taky ... prihlouplej mladeznik ty voe Bratr Sokol Michal z Libereckyho sokolíka a jeste bude rika ze jsem prihlouplej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nechápu, kde se bere ta nevraživost mezi Lib a Jab ale skoro každej o ni mluví O tom nic nevim Nemam nic proti Jablonecakum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nechtěl jsem to říkat, ale ono to vlastně vystihuje i ta tramvajová linka. Kdo by taky stavěl tramvajovou trať z města do města, že? Na to jsou vlaky. Ale fakt je, že jsou to obě hezká města. Znám to tam. V Jablonci mám 3 sestřenice!!! Nekecej ... jak stary ? Mlady ? Od 24 do asi tak kolem 30. 2 jsou už vdané a ta 24 letá je zatím svobodná. no tak to asi zitra jedu na sever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Teda kucí, vy se kvůli tomu pořád tak kočkujete? on je strasna citlivka Nedokážu si to tady bez těch narážek ani představit. Čím víc se tady pije, tím víc se mluví. Jablonej je pěkné město!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nechtěl jsem to říkat, ale ono to vlastně vystihuje i ta tramvajová linka. Kdo by taky stavěl tramvajovou trať z města do města, že? Na to jsou vlaky. Ale fakt je, že jsou to obě hezká města. Znám to tam. V Jablonci mám 3 sestřenice!!! Nekecej ... jak stary ? Mlady ? Od 24 do asi tak kolem 30. 2 jsou už vdané a ta 24 letá je zatím svobodná. Neke To bych je podle veku mohl i znat Prozradis prijmeni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nechtěl jsem to říkat, ale ono to vlastně vystihuje i ta tramvajová linka. Kdo by taky stavěl tramvajovou trať z města do města, že? Na to jsou vlaky. Ale fakt je, že jsou to obě hezká města. Znám to tam. V Jablonci mám 3 sestřenice!!! Nekecej ... jak stary ? Mlady ? Od 24 do asi tak kolem 30. 2 jsou už vdané a ta 24 letá je zatím svobodná. Ze jsou vdany,nikomu nevadi..Nas manzele nezajimaji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nechtěl jsem to říkat, ale ono to vlastně vystihuje i ta tramvajová linka. Kdo by taky stavěl tramvajovou trať z města do města, že? Na to jsou vlaky. Ale fakt je, že jsou to obě hezká města. Znám to tam. V Jablonci mám 3 sestřenice!!! Nekecej ... jak stary ? Mlady ? Od 24 do asi tak kolem 30. 2 jsou už vdané a ta 24 letá je zatím svobodná. no tak to asi zitra jedu na sever Hele necpi se k nam do Jablonce Tady Te nikdo nechce !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nechtěl jsem to říkat, ale ono to vlastně vystihuje i ta tramvajová linka. Kdo by taky stavěl tramvajovou trať z města do města, že? Na to jsou vlaky. Ale fakt je, že jsou to obě hezká města. Znám to tam. V Jablonci mám 3 sestřenice!!! Nekecej ... jak stary ? Mlady ? Od 24 do asi tak kolem 30. 2 jsou už vdané a ta 24 letá je zatím svobodná. Ze jsou vdany,nikomu nevadi..Nas manzele nezajimaji.. :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nedokážu si to tady bez těch narážek ani představit. Čím víc se tady pije, tím víc se mluví. Jablonej je pěkné město!!! no byl jsem v Jablonci asi 3x ale tak jo jsou i horsi mesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nechtěl jsem to říkat, ale ono to vlastně vystihuje i ta tramvajová linka. Kdo by taky stavěl tramvajovou trať z města do města, že? Na to jsou vlaky. Ale fakt je, že jsou to obě hezká města. Znám to tam. V Jablonci mám 3 sestřenice!!! Nekecej ... jak stary ? Mlady ? Od 24 do asi tak kolem 30. 2 jsou už vdané a ta 24 letá je zatím svobodná. no tak to asi zitra jedu na sever Stav se, určitě ti rády uvaří kafčo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ze jsou vdany,nikomu nevadi..Nas manzele nezajimaji.. OK cestou te vyzvednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky