baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Spíš pošli foto, mě příjde podezdřelý, že v 24 není vdaná a nikoho nemá neber to hlavně nijak blbě, páč to myslim ještě huř fotky uz tady jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak jsem dokousel dvě maga housky a teď se musím prokousat tímhle mega spam festem Sakra, nejde zatad filtr, abych neviděl příspěvky od Bauraka a MichalaF Vyjmecne musim rict, ze bys o hodne prisel koukám, že od chlastu k sexu, takže žádný změny na Zemi videls tady nekdy zminku o sexu!!!!!!!! sorry, opravuji na baby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak jsem dokousel dvě maga housky a teď se musím prokousat tímhle mega spam festem Sakra, nejde zatad filtr, abych neviděl příspěvky od Bauraka a MichalaF Vyjmecne musim rict, ze bys o hodne prisel dnes jsme nejak produktivní Tak nějak nestíhám na vše reagovat, ale je dobré, že jsme produktivní alespoň tady, když né v práci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Jako jejich bratranec ti to přesně neřeknu, ale když jsme chodily u nás po hospodách, tak se mě každej ptal, jestli jsou volný, tak snad ti to tak stačí. zalezi kolik meli ty vsichni na žíle To sedí,když mám upito,tak se taky ptám každý jestli je volná........fuj,teď jsem si vzpomněl a hnusnej zážitek Tak to řeknu jinak, vypadají typově jako ta nejmladší!!! Spíš pošli foto, mě příjde podezdřelý, že v 24 není vdaná a nikoho nemá neber to hlavně nijak blbě, páč to myslim ještě huř Ze nikoho nema tu nikdo nerikal ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 jojo,můžu jen potvrdit.Už jsem si párkrát říkal-Jirko,když jseš vožralej,nech ty holky na pokoji lecky by ses vyvaroval pruseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak jsem dokousel dvě maga housky a teď se musím prokousat tímhle mega spam festem Sakra, nejde zatad filtr, abych neviděl příspěvky od Bauraka a MichalaF Vyjmecne musim rict, ze bys o hodne prisel koukám, že od chlastu k sexu, takže žádný změny na Zemi videls tady nekdy zminku o sexu!!!!!!!! sorry, opravuji na baby Neměl jsi vůbec odcházet. Myslím, že tím se dnes neprokoušeš!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Du si udelat dalsi cajik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Spíš pošli foto, mě příjde podezdřelý, že v 24 není vdaná a nikoho nemá neber to hlavně nijak blbě, páč to myslim ještě huř fotky uz tady jsou sakra, to se nedá stíhat, číst to dozadu je ještě odpovídat dopředu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 sorry, opravuji na baby nooo hned je to lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak nějak nestíhám na vše reagovat, ale je dobré, že jsme produktivní alespoň tady, když né v práci!!! hele me uz zbejva jenom 9 dni v tehle praci tak ze to neresim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 jojo,můžu jen potvrdit.Už jsem si párkrát říkal-Jirko,když jseš vožralej,nech ty holky na pokoji lecky by ses vyvaroval pruseru si piš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Du si udelat dalsi cajik a koukej tam bejt alespoň 30min, aby jsi pak viděl ten záhul ve čtení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Du si udelat dalsi cajik taky jeden a cerny...dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Jako jejich bratranec ti to přesně neřeknu, ale když jsme chodily u nás po hospodách, tak se mě každej ptal, jestli jsou volný, tak snad ti to tak stačí. zalezi kolik meli ty vsichni na žíle To sedí,když mám upito,tak se taky ptám každý jestli je volná........fuj,teď jsem si vzpomněl a hnusnej zážitek Tak to řeknu jinak, vypadají typově jako ta nejmladší!!! Spíš pošli foto, mě příjde podezdřelý, že v 24 není vdaná a nikoho nemá neber to hlavně nijak blbě, páč to myslim ještě huř Ze nikoho nema tu nikdo nerikal ne ? Má přítele, ale znáte to, to ani nepíšu, pokud není vdaná, možné je vše a ani po svatbě není nic jisté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Spíš pošli foto, mě příjde podezdřelý, že v 24 není vdaná a nikoho nemá neber to hlavně nijak blbě, páč to myslim ještě huř fotky uz tady jsou sakra, to se nedá stíhat, číst to dozadu je ještě odpovídat dopředu cca strana 502 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 neříkal jsem už asi před hodinou,že půjdu umejt auto.....?No Michale,asi taky přijedu jako šmucka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak nějak nestíhám na vše reagovat, ale je dobré, že jsme produktivní alespoň tady, když né v práci!!! hele me uz zbejva jenom 9 dni v tehle praci tak ze to neresim tím chceš říct, že jako nezaměstnanýho tě tady budeme mít skoro pořád?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak nějak nestíhám na vše reagovat, ale je dobré, že jsme produktivní alespoň tady, když né v práci!!! hele me uz zbejva jenom 9 dni v tehle praci tak ze to neresim Tak to je náhodička, naše pracoviště končí ke konci října. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Jako jejich bratranec ti to přesně neřeknu, ale když jsme chodily u nás po hospodách, tak se mě každej ptal, jestli jsou volný, tak snad ti to tak stačí. zalezi kolik meli ty vsichni na žíle To sedí,když mám upito,tak se taky ptám každý jestli je volná........fuj,teď jsem si vzpomněl a hnusnej zážitek Tak to řeknu jinak, vypadají typově jako ta nejmladší!!! Spíš pošli foto, mě příjde podezdřelý, že v 24 není vdaná a nikoho nemá neber to hlavně nijak blbě, páč to myslim ještě huř Ze nikoho nema tu nikdo nerikal ne ? Má přítele, ale znáte to, to ani nepíšu, pokud není vdaná, možné je vše a ani po svatbě není nic jisté. "přítel"?-co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tím chceš říct, že jako nezaměstnanýho tě tady budeme mít skoro pořád?? ja budu stale zamestnan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak nějak nestíhám na vše reagovat, ale je dobré, že jsme produktivní alespoň tady, když né v práci!!! hele me uz zbejva jenom 9 dni v tehle praci tak ze to neresim Tak to je náhodička, naše pracoviště končí ke konci října. ja od prvniho rijna uz budu jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak nějak nestíhám na vše reagovat, ale je dobré, že jsme produktivní alespoň tady, když né v práci!!! hele me uz zbejva jenom 9 dni v tehle praci tak ze to neresim Tak to je náhodička, naše pracoviště končí ke konci října. boha jeho, to už sem raději nepolezu, to ta hospoda bude super dialog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Jako jejich bratranec ti to přesně neřeknu, ale když jsme chodily u nás po hospodách, tak se mě každej ptal, jestli jsou volný, tak snad ti to tak stačí. zalezi kolik meli ty vsichni na žíle To sedí,když mám upito,tak se taky ptám každý jestli je volná........fuj,teď jsem si vzpomněl a hnusnej zážitek Tak to řeknu jinak, vypadají typově jako ta nejmladší!!! Spíš pošli foto, mě příjde podezdřelý, že v 24 není vdaná a nikoho nemá neber to hlavně nijak blbě, páč to myslim ještě huř Ze nikoho nema tu nikdo nerikal ne ? Má přítele, ale znáte to, to ani nepíšu, pokud není vdaná, možné je vše a ani po svatbě není nic jisté. "přítel"?-co to je? Vidím to stejně, z vlastní zkušenosti!!! Ale z té lepší!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tím chceš říct, že jako nezaměstnanýho tě tady budeme mít skoro pořád?? ja budu stale zamestnan Ale budeš cestovat s noťasem,viď,takže žádná změna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ale budeš cestovat s noťasem,viď,takže žádná změna jj cestovat s notasem budu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky