Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 spidi nechceš brigádu? nevím kde nechat láknout všechny lišty Ty nebudeš lakovat předek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 ale zkulturnil ji celkem Jj, bejvalo to Humberto jak kráva, teď to vypadá jako pěkný auto... jj tohle uz je lepsejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 ale jo, jen nevím jestli to ted nechat udělat nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 ty voe to je neco na cisteni ne?? to nabizi Horst Fuchs nebo co to je ten cleantail?? clean = čistý tail = zadek tak toho ja jsem taky zastance bo chodit s blatem na hristi neni zrovna ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 ale jo, jen nevím jestli to ted nechat udělat nebo ne Jsem zastáncem rčení, že co se dá nalakovat najednou, to se má nalakovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 ale jo, jen nevím jestli to ted nechat udělat nebo ne Jsem zastáncem rčení, že co se dá nalakovat najednou, to se má nalakovat... ale vím co mě dělal starej rs naraznik co byl holej abs plast, sice říká že už používá jinej kunštof, ale jak nalepím lišty a poleze to dolu mě jebne, jinak ja mam koupene všechny dily v laku tak se moc lakovat snad nebude, samozdřejmě jak bude auto osazeno blatnikama tak se uvidi jestli je nelaknem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 ale zkulturnil ji celkem Jj, bejvalo to Humberto jak kráva, teď to vypadá jako pěkný auto... jj tohle uz je lepsejsi http://www.autohificlub.cz/forum/11/681809...dlo+z+octavky/0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tak hosi je cas to zabali a jit domu...a delat neco uzitecnejsiho...tak se mejte krasne s hezky vikend vam preji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tak hosi je cas to zabali a jit domu...a delat neco uzitecnejsiho...tak se mejte krasne s hezky vikend vam preji Nápodobně pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tak ja si tu pulhodinku jeste dam no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Kde ste se zase tak vožrali ? Měli byste se oba léčit !!! Rozchod a spát !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 to jste se všichni tak včera uzemnili, že tu nikdo není? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 to jste se všichni tak včera uzemnili, že tu nikdo není? Už se hrabu, ale je to boj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 to jste se všichni tak včera uzemnili, že tu nikdo není? Už se hrabu, ale je to boj... dobré skoro poobědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Dneska jsem jak praštěné pytlem po palici, že by tím vzduchem či co :o Dobré poobědí -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Ahoj Vaši a Bady Bady, to bude zajisté tím vzduchem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 hlídám děti takže za chvíli budu asi taky KO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 (editace) Bré ráno přeji - když ráno vstávám, poslouchám Zákrutu Je sluníčko jenom v Pze, nebo i jinde po vlastech českých? Editováno: 15. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Prostějovsko hlásí LUXUSNÍ počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Prostějovsko hlásí LUXUSNÍ počasí Jsem zvědav, jak bude na horách. Sakra, mohlo by minimálně měsíc vydržet, takové babí léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Vysočina svítí slunko,ale silný vítr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 dáme kafi ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 já bych si dal spíš oběd ale kafčo može být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Mě je furt hrozná zima.. asi potřebuju zahřát lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 všichni do Rajhradu na kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky