Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Mě je furt hrozná zima.. asi potřebuju zahřát lol musíš najít správného zahřívače Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 ty jo to než bych dojel do rajhradu na kole bych asi umřel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 ty jo to než bych dojel do rajhradu na kole bych asi umřel proč na kole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Mě je furt hrozná zima.. asi potřebuju zahřát lol musíš najít správného zahřívače když on zrovna pracuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 ty jo to než bych dojel do rajhradu na kole bych asi umřel co je to KOLO ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 ty jo to než bych dojel do rajhradu na kole bych asi umřel co je to KOLO ??? to jsou ty 4 věci ze spodu auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 taky nevím, ale vím že jsem ho někde před 4roky zaparkoval jsem to na Vás zkoušel nóóó a koukám moc se to nechytá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 ty jo to než bych dojel do rajhradu na kole bych asi umřel co je to KOLO ??? to jsou ty 4 věci ze spodu auta tak ty znám ale na jednom KOLE se přece nedá jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 taky nevím, ale vím že jsem ho někde před 4roky zaparkoval jsem to na Vás zkoušel nóóó a koukám moc se to nechytá já mám kolo u Burga v dílně, ale 3 roky jsem na něm neseděla, tak to už radši ani nebudu zkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 ty jo to než bych dojel do rajhradu na kole bych asi umřel co je to KOLO ??? to jsou ty 4 věci ze spodu auta tak ty znám ale na jednom KOLE se přece nedá jezdit po menším tuningu by to možná šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 já kolo nemám ale už jsem se s tím naučil žít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 já kolo nemám ale už jsem se s tím naučil žít tak to je taky způsob.. jojo 4 kola jsou 4 kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 já mám kolo u Burga v dílně, ale 3 roky jsem na něm neseděla, tak to už radši ani nebudu zkoušet já neseděl na kole 3 týdny, ale poslední jízda byla něco kolem 100 km a už mě začínala bolet pr... Jinak klidně piště, já se vrtám v autě a vždycky odběhnu přečíst hospu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 já kolo nemám ale už jsem se s tím naučil žít tak to je taky způsob.. jojo 4 kola jsou 4 kola JJ. 4 jsou 4 a když jsou 4x4 tak to je 16 a to už je co říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 já mám kolo u Burga v dílně, ale 3 roky jsem na něm neseděla, tak to už radši ani nebudu zkoušet já neseděl na kole 3 týdny, ale poslední jízda byla něco kolem 100 km a už mě začínala bolet pr... Jinak klidně piště, já se vrtám v autě a vždycky odběhnu přečíst hospu... co ladíš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 já mám kolo u Burga v dílně, ale 3 roky jsem na něm neseděla, tak to už radši ani nebudu zkoušet já neseděl na kole 3 týdny, ale poslední jízda byla něco kolem 100 km a už mě začínala bolet pr... Jinak klidně piště, já se vrtám v autě a vždycky odběhnu přečíst hospu... seš blázínek.. 100 km.. bych asi zdechla,.. kdysi dávno to nebyl problém, ale teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 co ladíš ? Nastrojuju čtyřku golfíka po laku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 seš blázínek.. 100 km.. bych asi zdechla,.. kdysi dávno to nebyl problém, ale teď Njn, ale s pravidelnými zastávkami na doplnění tekutin to jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 co ladíš ? Nastrojuju čtyřku golfíka po laku... jé, příjemná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 jé, příjemná práce. No jak co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Jo Vaši, když seš tu, u té mojí Octy jsem měnil airbag + kroužek (spečený konektory) a kontrolka airbagu svítí i přes snahu to VAGem smáznout. Takže se musí vyměnit pod palubkou ten šváb, což ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 seš blázínek.. 100 km.. bych asi zdechla,.. kdysi dávno to nebyl problém, ale teď Njn, ale s pravidelnými zastávkami na doplnění tekutin to jde... já ti nevím.. jestli to na 4 kolech v teploučku s vyhříváním zadečku není lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 seš blázínek.. 100 km.. bych asi zdechla,.. kdysi dávno to nebyl problém, ale teď Njn, ale s pravidelnými zastávkami na doplnění tekutin to jde... Ať to jde od ruky Já běžim na oběd : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 jé, příjemná práce. No jak co... mě to na proměně z "bouračky na auto v pořádku" baví nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Jo Vaši, když seš tu, u té mojí Octy jsem měnil airbag + kroužek (spečený konektory) a kontrolka airbagu svítí i přes snahu to VAGem smáznout. Takže se musí vyměnit pod palubkou ten šváb, což ? co píše airbagovka ? data o nehodě uloženy ? jestlimpíše toto tak tiju můžu nechat spravit 500-800,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky