Vaša Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Brý večer člověk přijde z rachoty a tady nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Brý večerčlověk přijde z rachoty a tady nikdo Můžeš jásat, já tu jsem Jak bylo v rachotě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Brý večerčlověk přijde z rachoty a tady nikdo Můžeš jásat, já tu jsem Jak bylo v rachotě? počasí super ale ve finále sucho což mě rozhodně nepotěšilo jinak PPLko dovezlo prolézačky pro děcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Brý večerčlověk přijde z rachoty a tady nikdo Můžeš jásat, já tu jsem Jak bylo v rachotě? počasí super ale ve finále sucho což mě rozhodně nepotěšilo jinak PPLko dovezlo prolézačky pro děcka Co to je "prolézačka pro děti" mi to příjde jako taková ta, co se kupuje pro kočky Ale tak hlavně, že jsou spokojený Co ty vlastně děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Brý večerčlověk přijde z rachoty a tady nikdo Můžeš jásat, já tu jsem Jak bylo v rachotě? počasí super ale ve finále sucho což mě rozhodně nepotěšilo jinak PPLko dovezlo prolézačky pro děcka Co to je "prolézačka pro děti" mi to příjde jako taková ta, co se kupuje pro kočky Ale tak hlavně, že jsou spokojený Co ty vlastně děláš? ta pro kočky je od Fulda 225/ 40-18 strojní vrtání studní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Brý večerčlověk přijde z rachoty a tady nikdo Můžeš jásat, já tu jsem Jak bylo v rachotě? počasí super ale ve finále sucho což mě rozhodně nepotěšilo jinak PPLko dovezlo prolézačky pro děcka Co to je "prolézačka pro děti" mi to příjde jako taková ta, co se kupuje pro kočky Ale tak hlavně, že jsou spokojený Co ty vlastně děláš? ta pro kočky je od Fulda 225/ 40-18 strojní vrtání studní Hele, není to pro ty děti nějak nebezpečný, bych se docela bál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 a tak vypadá Dunlop pro kočky 224/40 -17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 (editace) a tak vypadá Dunlop pro kočky 224/40 -17 ty fole, já jsem vůl, ony jsou to gumy na auto, já to z té první fotky nějak nepoznal (mám už strašně tmavej monitor, pomalu odchází) Jinak super výběr značky Editováno: 20. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 a tak vypadá Dunlop pro kočky 224/40 -17 ty fole, já jsem vůl, ony jsou to gumy na auto, já to z té první fotky nějak nepoznal (mám už strašně tmavej monitor, pomalu odchází) Jinak super výběr značky jsem myslel že si děláš prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 a tak vypadá Dunlop pro kočky 224/40 -17 ty fole, já jsem vůl, ony jsou to gumy na auto, já to z té první fotky nějak nepoznal (mám už strašně tmavej monitor, pomalu odchází) Jinak super výběr značky jsem myslel že si děláš prdel to se mi zase něco povedlo už máš děti vykoupaný? Od těch gum se blbě mejou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 ted je Denča umyla, a asi bez problémů jdou spinkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 (editace) ted je Denča umyla, a asi bez problémů jdou spinkat jakto, že nemeješ ty?? Editováno: 20. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 ted je Denča umyla, a asi bez problémů jdou spinkat jakto, že nemeješ ty?? dnes berou záda mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 ted je Denča umyla, a asi bez problémů jdou spinkat jakto, že nemeješ ty?? dnes berou záda mě to jsou zvraty kolik stojí cca bm vrtané studně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 http://www.studnynerusil.cz/cenik.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 http://www.studnynerusil.cz/cenik.html Ceny docela dobrý, škoda, že je to tak daleko Kolik je maximální hloubka vrtu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 http://www.studnynerusil.cz/cenik.html Ceny docela dobrý, škoda, že je to tak daleko Kolik je maximální hloubka vrtu? šlo by cca 100 m ale tak nějak v pohodě je těch 60m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 http://www.studnynerusil.cz/cenik.html Ceny docela dobrý, škoda, že je to tak daleko Kolik je maximální hloubka vrtu? šlo by cca 100 m ale tak nějak v pohodě je těch 60m Tak to bych se docela bál, že se sekne vrták, teda alespoň mi to každej říkal, prý nad 40m mu můžu pomalu skládat zálohu za vrták. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 když jdeš do servisu taky po tobě nechcou zálohy na vercajkne ? dělali jsme 115 m a v 60m se překroutily trubky (unavil se svár) a vytáhly sme to sice sme se zapotily ale šlo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 když jdeš do servisu taky po tobě nechcou zálohy na vercajkne ?dělali jsme 115 m a v 60m se překroutily trubky (unavil se svár) a vytáhly sme to sice sme se zapotily ale šlo to taky to od něj nebudeme chtít, je bohužel pravdou, že na Trutnovsku je jen pár firem na vrtání a některý se chovaj dost monopolně a možná nejhorší je to, když jim na to někdo skočí :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Tak Vaša odešel a chcíplo to tu totálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 krom kochta tu zas nikdo neni, hmmmm :o lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 krom kochta tu zas nikdo neni, hmmmm :o lol BAF, já tu jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 dobre ranko vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 bré ránko vespolek , kurňa skoropoledne a knajpa zeje prázdnotou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky