Petr81 Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Brý den, koukám dneska nemusím mít strach ¨, že bych si nesedl :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 tak zdravim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Ahoj,koukám že je tu pěkně mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 no to je dost že se tu někdo taky ukáže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 jj je tady hodne mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 jj je tady hodne mrtvo no jako jo. To všichni předstíráte práci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 jj je tady hodne mrtvo no jako jo. To všichni předstíráte práci? ja teda ne...ja uz mam klidecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 jj je tady hodne mrtvo no jako jo. To všichni předstíráte práci? no já jen do čtyř - ehm teda last day Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 jj je tady hodne mrtvo no jako jo. To všichni předstíráte práci? ja teda ne...ja uz mam klidecek ty se máš, ale telefon když ti v pátek volám to nebereš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 jj je tady hodne mrtvo no jako jo. To všichni předstíráte práci? no já jen do čtyř - ehm teda last day další provokatér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 jj je tady hodne mrtvo no jako jo. To všichni předstíráte práci? no já jen do čtyř - ehm teda last day další provokatér njn hold du na lepší , se zatrápeným O2 není ta správná prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 jj je tady hodne mrtvo no jako jo. To všichni předstíráte práci? ja teda ne...ja uz mam klidecek ty se máš, ale telefon když ti v pátek volám to nebereš ty jsi volal?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 brý podvečer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 co je ? zo mám pít ten burčák sám ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 to jsi ho ještě nevypil ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Zdar lidi, jak tu je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 dáme burčák ? pro BadySka další burčák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 dáme burčák ?pro BadySka další burčák Kofolu by jsi neměl?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 dáme burčák ?pro BadySka další burčák Kofolu by jsi neměl?? kofolu těžko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 dáme burčák ?pro BadySka další burčák Kofolu by jsi neměl?? kofolu těžko A jakej máš ten burčák? za ČV nebo z BV? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 (editace) dáme burčák ?pro BadySka další burčák Kofolu by jsi neměl?? kofolu těžko A jakej máš ten burčák? za ČV nebo z BV? je od Tesca takže možná není z žádnejch vinic ale je do červena Editováno: 22. Září 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 (editace) dáme burčák ?pro BadySka další burčák Kofolu by jsi neměl?? kofolu těžko A jakej máš ten burčák? za ČV nebo z BV? je od Tesca takže možná není z žádnejch vinic ale je do červena Jéé, tak to jsem si myslel, že když jsi z Moravy, tak máš alespoň echt Burčák, jestli barva zůstává na skleničkách a máš extrémně červeno v puse, tak ma ucta a od Burčáku to dostalo akorát pár facek a výplach sudu Editováno: 22. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 prodejce nezměníš a když se rozhodnš v 8 večer že máš chut tak žádnej extra výběr nemůžeš čekat ajá taky nejsem žádnej znalec na chlast- výceméně abstinent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 prodejce nezměníša když se rozhodnš v 8 večer že máš chut tak žádnej extra výběr nemůžeš čekat ajá taky nejsem žádnej znalec na chlast- výceméně abstinent tak to jsem na tom "blbějc" já abstinent jsem, takže když někam jedu na zábavu, sloužim jako taxík tak jako v 20h bych se snad místo toho burčáku poohlídnul i po okeně, ta je snad čistější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 bry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky