baurak Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no je to dost Je no.. Byl to posledni strom v rade..O metr vedle a minul ho.. tak ho asi chtel trefit ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no je to dost Je no.. Byl to posledni strom v rade..O metr vedle a minul ho.. tak ho asi chtel trefit ne Prave ze nechtel.. To samo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 hlavně jak vylezeš po svejch, ostatni je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 hlavně jak vylezeš po svejch, ostatni je ... Jo to jo nastesti..Vubec nic jim neni..predbela ho prdel(nejel kudlu) a sel bokem do toho stromu..Jako metr vedle a minul ho a metr na druho stranu a mela to mlada ve dverich.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no je to dost Je no.. Byl to posledni strom v rade..O metr vedle a minul ho.. tak ho asi chtel trefit ne Prave ze nechtel.. To samo.. aha tak to samo...to je jina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj všichni, trošku jsem se dneska nudil,tak jsem si udělal malej testovací den.Trochu mě láká O2 RS,tak jsem to byl dneska prubnout.Nakonec jsem ještě vyzkoušel OII 1,8 TSI,Leona FR a Leona Cupru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 a co dojmy z O2 1,8TSI ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj všichni,trošku jsem se dneska nudil,tak jsem si udělal malej testovací den.Trochu mě láká O2 RS,tak jsem to byl dneska prubnout.Nakonec jsem ještě vyzkoušel OII 1,8 TSI,Leona FR a Leona Cupru Ahoj.. A jaky jsou vysledky?Co 1,8TSI,jaka je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 1,8 TSI mě hoooodně mile překvapila,má dost slušnej zátah už odspodu a nechá se krásně vytočit.Navíc jsem byl dost překvapenej zvukem,ten se mi moc líbil.Jediný mínus bude asi spotřeba,za tu jízdu,cca 30 km jsem měl průměr 13 litrů,na druhou stranu jsem chtěl vyzkoušet,co umí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jo a po svezení v Leonu mě OII RS trochu přestala zajímat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 leon má tragicky interier, tapece a palubka je hnus,takové strohé až odfláknuté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 leon má tragicky interier, tapece a palubka je hnus,takové strohé až odfláknuté Je fakt,že jediný,co se mi na tom Leonu nelíbí je ta palubka,to je fakt tragédie,na druhou stranu ty jízdní vlastnosti Cupry......asi bych tu palubku přežil.A ty sedadla a volant jsou naprostá bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 leon má tragicky interier, tapece a palubka je hnus,takové strohé až odfláknuté Je fakt,že jediný,co se mi na tom Leonu nelíbí je ta palubka,to je fakt tragédie,na druhou stranu ty jízdní vlastnosti Cupry......asi bych tu palubku přežil.A ty sedadla a volant jsou naprostá bomba jinak souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Zdar lidi Taky tak nasr* jak já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Zdar lidi Taky tak nasr* jak já? No já jsem teď byl skoro osm hodin ponořenej po lokty v zavolejovaným motoru a su odpočinutej jak po tejdnu na Makarské... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 brý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 brý večer Ahoj Vaši, co novýho ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) brý večer Ahoj Vaši, co novýho ??? Ahoj Lubo novýho ? termostat ve felicii, taky asi budu zítra relaxovat v motorovym prostoru Editováno: 26. Září 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj Lubonovýho ? termostat ve felicii, taky asi budu zítra relaxovat v motorovym prostoru No mě trochu zlobí čidlo teploty chladící kapaliny na oktě, na té 1.6 74 kW je to furt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) Ahoj Lubonovýho ? termostat ve felicii, taky asi budu zítra relaxovat v motorovym prostoru No mě trochu zlobí čidlo teploty chladící kapaliny na oktě, na té 1.6 74 kW je to furt... hmm, to já budu zítra řešit bufík na čtverce, nafta z toho teče, svíčka žhaví, dmychadlo fouká ale nechytne a nechytne Editováno: 26. Září 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) Tak já dneska odpočíval ve výplni dveří nad nelepící úplně novou ochranou folií a zítra jí jdu vyrelaxovat do škodovky Editováno: 26. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Vaši co ty ostřiky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 brý večer Zdar Vašo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) Vaši co ty ostřiky? fuj, to jsem se tě lekl, kdo jsi, ten avatar je mi nějak cizí Zdar Editováno: 26. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 hmm, to já budu zítra řešit bufík na čtverce, nafta z toho teče, svíčka žhaví, dmychadlo fouká ale nechytne a nechytne Hmmm, to jsem dělal nedávno jednomu klukovi na Ventu, mělo to všechno, co to mělo mít a ani neblaflo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky