BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Vaši co ty ostřiky? fuj, to jsem se tě lekl, kdo jsi, ten avatar je mi nějak cizí Zdar hoj já jsem tady novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Vaši co ty ostřiky? fuj, to jsem se tě lekl, kdo jsi, ten avatar je mi nějak cizí Zdar hoj já jsem tady novej to bych ani neřekl, ty jsi už profláklá osoba a ten to chabý pokus o změnu identity ti nevyšel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 tak to já dneska akorát vyleštil plexi na xenech, pak se byl podivat na fabuli jak se rýsuje a je to guuuuut, už se šlouchá plnič, tak to pujde rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 si připadám jak ve špatném snu, je vůbec možný, abych koupil 4ks folií do dveří a ani jedna nelepila?? minule mi lepili tak, že jsem s tím bojoval a teď ani ťuk, to je od extrému do extrému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 už se šlouchá plnič, tak to pujde rychle Tak aby se ti ten šprickyt nezdul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 si připadám jak ve špatném snu, je vůbec možný, abych koupil 4ks folií do dveří a ani jedna nelepila?? minule mi lepili tak, že jsem s tím bojoval a teď ani ťuk, to je od extrému do extrému tak se přikup sekunďák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 nárazník jsem načel ale díry jsou poctivě zavařený takže nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 už se šlouchá plnič, tak to pujde rychle Tak aby se ti ten šprickyt nezdul... to je mě u riciny, to je na fabii, ta tam zavazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 nárazník jsem načel ale díry jsou poctivě zavařený takže nic tož tak já nevím, asi to dám baj oko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 to je mě u riciny, to je na fabii, ta tam zavazí Na Fabii ? Tak to vyřeší jen polití benzínem a zapálení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Brej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 tož tak já nevím, asi to dám baj oko.. Tak nějak aby to šplouchalo na tu velkó čóču... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 nárazník jsem načel ale díry jsou poctivě zavařený takže nic tož tak já nevím, asi to dám baj oko.. zítra nejdu do roboty tak se ještě poohlédnu po okolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 ahoj mladezi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 si připadám jak ve špatném snu, je vůbec možný, abych koupil 4ks folií do dveří a ani jedna nelepila?? minule mi lepili tak, že jsem s tím bojoval a teď ani ťuk, to je od extrému do extrému tak se přikup sekunďák Neboj, na ten taky dojde, sem se s tim dneska nechtěl patlat a když zítra jedu do Trutnova, tak jim to tam omlátim o hlavu a rovnou pak půjdu do drogérie pro sekunďák. Nebo tam nalepim takovou tu tapetu, co se s ní polepujou dveře, ta lepí po celé ploše a bude po prd*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 ahoj mladezi Zdar dědku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 ahoj mladezi Zdar stařešino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 to je mě u riciny, to je na fabii, ta tam zavazí Na Fabii ? Tak to vyřeší jen polití benzínem a zapálení... stačilo by se jí kouknout zápalkou do bomby jestli tam má dost plynu :kol-43: :kol-43: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no to sem zas neco rek... kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 to je mě u riciny, to je na fabii, ta tam zavazí Na Fabii ? Tak to vyřeší jen polití benzínem a zapálení... stačilo by se jí kouknout zápalkou do bomby jestli tam má dost plynu :kol-43: :kol-43: pro jistotu bych to doplnil, lidi dneska nemaj už ani na plyn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 si připadám jak ve špatném snu, je vůbec možný, abych koupil 4ks folií do dveří a ani jedna nelepila?? minule mi lepili tak, že jsem s tím bojoval a teď ani ťuk, to je od extrému do extrému tak se přikup sekunďák Neboj, na ten taky dojde, sem se s tim dneska nechtěl patlat a když zítra jedu do Trutnova, tak jim to tam omlátim o hlavu a rovnou pak půjdu do drogérie pro sekunďák. Nebo tam nalepim takovou tu tapetu, co se s ní polepujou dveře, ta lepí po celé ploše a bude po prd*** docela gut lepidlo je jak s tím patlaj billboardy lehce tím koštětem naneseš a hotovo lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no to sem zas neco rek... kua hele berle, si dostal ještě večer po držce? Hoj grubeneJ-ů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 si připadám jak ve špatném snu, je vůbec možný, abych koupil 4ks folií do dveří a ani jedna nelepila?? minule mi lepili tak, že jsem s tím bojoval a teď ani ťuk, to je od extrému do extrému tak se přikup sekunďák Neboj, na ten taky dojde, sem se s tim dneska nechtěl patlat a když zítra jedu do Trutnova, tak jim to tam omlátim o hlavu a rovnou pak půjdu do drogérie pro sekunďák. Nebo tam nalepim takovou tu tapetu, co se s ní polepujou dveře, ta lepí po celé ploše a bude po prd*** docela gut lepidlo je jak s tím patlaj billboardy lehce tím koštětem naneseš a hotovo lol kašlu na to, dám tapetu a hned budu mít dřevodekor a ani nemusím dávat tapecy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Máte nekdo na telce slovenskou dvojku ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no to sem zas neco rek... kua hele berle, si dostal ještě večer po držce? Hoj grubeneJ-ů dostal ale nastesti ne po drzce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky