Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

si připadám jak ve špatném snu, je vůbec možný, abych koupil 4ks folií do dveří a ani jedna nelepila?? :kuk:

minule mi lepili tak, že jsem s tím bojoval a teď ani ťuk, to je od extrému do extrému :D

tak se přikup sekunďák :D

Neboj, na ten taky dojde, sem se s tim dneska nechtěl patlat a když zítra jedu do Trutnova, tak jim to tam omlátim o hlavu a rovnou pak půjdu do drogérie pro sekunďák.

Nebo tam nalepim takovou tu tapetu, co se s ní polepujou dveře, ta lepí po celé ploše a bude po prd*** lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je mě u riciny, to je na fabii, ta tam zavazí :)

Na Fabii ? Tak to vyřeší jen polití benzínem a zapálení... lollollol

stačilo by se jí kouknout zápalkou do bomby jestli tam má dost plynu lol:kol-43: :kol-43: :kol-43: :kol-43:

pro jistotu bych to doplnil, lidi dneska nemaj už ani na plyn lol

Odkaz ke komentáři

si připadám jak ve špatném snu, je vůbec možný, abych koupil 4ks folií do dveří a ani jedna nelepila?? :kuk:

minule mi lepili tak, že jsem s tím bojoval a teď ani ťuk, to je od extrému do extrému :D

Neboj, na ten taky dojde, sem se s tim dneska nechtěl patlat a když zítra jedu do Trutnova, tak jim to tam omlátim o hlavu a rovnou pak půjdu do drogérie pro sekunďák.

Nebo tam nalepim takovou tu tapetu, co se s ní polepujou dveře, ta lepí po celé ploše a bude po prd*** lol

docela gut lepidlo je jak s tím patlaj billboardy ;) lehce tím koštětem naneseš a hotovo lol lol

Odkaz ke komentáři

docela gut lepidlo je jak s tím patlaj billboardy ;) lehce tím koštětem naneseš a hotovo lol lol

kašlu na to, dám tapetu a hned budu mít dřevodekor a ani nemusím dávat tapecy lol

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...