Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Máte nekdo na telce slovenskou dvojku ??? jen svedskou trojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj kluci ahoj holko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Máte nekdo na telce slovenskou dvojku ??? né jen českou jedničku a zas ta béka fena že je dívka k rytmu zrozená, a že je to jistě nemoc zlá a však lékaře nehledá,ale klepe ji na karbec pěkně :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj kluci čao Ivanko, copak si dáš? -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj kluci Brý večer, malý moment, ještě shodím toho opilce z vašeho stolku a hned bude místo. BadyS: spadni, dáma si chce sednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 ahoj Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj kluci čao Ivanko, copak si dáš? -_- -_- co nalíváš? já mám už druhou štamprli domácí ořechovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no to sem zas neco rek... kua hele berle, si dostal ještě večer po držce? Hoj grubeneJ-ů dostal ale nastesti ne po drzce chudák malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj Vašíku a rolbare( jak se jmenuješ?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj kluci čao Ivanko, copak si dáš? -_- -_- co nalíváš? já mám už druhou štamprli domácí ořechovky týý jo to zní dobře já teda čajík s rumíkem a začínám uvažovat nad tou nedopitou metaxou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no to sem zas neco rek... kua hele berle, si dostal ještě večer po držce? Hoj grubeneJ-ů dostal ale nastesti ne po drzce chudák malej ale ne, malymu se to libilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 BadyS: spadni, dáma si chce sednout To my se vlezem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj Vašíku a rolbare( jak se jmenuješ?) Jarda nebo Džarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 BadyS: spadni, dáma si chce sednout To my se vlezem no jistěééééééé Rol.Díky můžu ti říkat jménem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no to sem zas neco rek... kua hele berle, si dostal ještě večer po držce? Hoj grubeneJ-ů dostal ale nastesti ne po drzce chudák malej ale ne, malymu se to libilo A hele, sadomasochista je mezi námi, kdo je bez viny, ať hodí šutr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Máte nekdo na telce slovenskou dvojku ??? né jen českou jedničku a zas ta béka fena že je dívka k rytmu zrozená, a že je to jistě nemoc zlá a však lékaře nehledá,ale klepe ji na karbec pěkně :D Skončila jsem s ním náhááá... ...ve virpůůůůůůůůůlu... ...náhááá... ...ve virpůůůůůůůůůůůůlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) BadyS: spadni, dáma si chce sednout To my se vlezem no jistěééééééé Rol.Díky můžu ti říkat jménem? není problém BadyS: a né, že budeš zase somrovat panáky Editováno: 26. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj kluci jééééé, ahoj Ivi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj Vašíku a rolbare( jak se jmenuješ?) Igor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) Máte nekdo na telce slovenskou dvojku ??? né jen českou jedničku a zas ta béka fena že je dívka k rytmu zrozená, a že je to jistě nemoc zlá a však lékaře nehledá,ale klepe ji na karbec pěkně :D Skončila jsem s ním náhááá... ...ve virpůůůůůůůůůlu... ...náhááá... ...ve virpůůůůůůůůůůůůlu... tam chybí: jsem blbáááááá Editováno: 26. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj kluci jééééé, ahoj Ivi... Ahoj spiďulo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj Vašíku a rolbare( jak se jmenuješ?) Igor tebe se nikdo neptá, spi dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj Vašíku a rolbare( jak se jmenuješ?) Igor Hnízdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Máte nekdo na telce slovenskou dvojku ??? né jen českou jedničku a zas ta béka fena že je dívka k rytmu zrozená, a že je to jistě nemoc zlá a však lékaře nehledá,ale klepe ji na karbec pěkně :D Skončila jsem s ním náhááá... ...ve virpůůůůůůůůůlu... ...náhááá... ...ve virpůůůůůůůůůůůůlu... vem si mě tak byla viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky