Matys06 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Zdar všem ve spolek. Hejbe se to tu??? Moc ne Spis takova odpocinkova pohodicka ! Tak to je taky dobrý. Středa se vždy dost táhne!!! Streda je hlavne krizovej den,jakozto treti den v tydnu..A jak znamo treti den je vzdy krizovej..Selhava lidskej faktor.. Tak to já jsem selhal už v úterý a než se zase nastartuju, bude konečně pátek!!! Alespoň, že je čas oběda. Malé zpestření pracovního dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Zdar všem ve spolek. Hejbe se to tu??? Moc ne Spis takova odpocinkova pohodicka ! Tak to je taky dobrý. Středa se vždy dost táhne!!! Streda je hlavne krizovej den,jakozto treti den v tydnu..A jak znamo treti den je vzdy krizovej..Selhava lidskej faktor.. Tak to já jsem selhal už v úterý a než se zase nastartuju, bude konečně pátek!!! Alespoň, že je čas oběda. Malé zpestření pracovního dne. No tak to ses na tom taky pdobre.. To je taky fakt..ja si to pudu zpestrit tak za pul hodky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Zdar všem ve spolek. Hejbe se to tu??? Moc ne Spis takova odpocinkova pohodicka ! Tak to je taky dobrý. Středa se vždy dost táhne!!! Streda je hlavne krizovej den,jakozto treti den v tydnu..A jak znamo treti den je vzdy krizovej..Selhava lidskej faktor.. Tak to já jsem selhal už v úterý a než se zase nastartuju, bude konečně pátek!!! Alespoň, že je čas oběda. Malé zpestření pracovního dne. No tak to ses na tom taky pdobre.. To je taky fakt..ja si to pudu zpestrit tak za pul hodky.. Kafe a oběd mě nastartoval, abych přežil zbytek a pak už tradá domů!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 No ja bych uz sel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 No ja bych uz sel Já balím ve 3, to je za chvilku. Dnes je u nás celkem pěkně. Je jasno, ale teplota už nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Zato ja tu hniju minimalne do 5..mam toho celkem dost.ALe uz sem aspon v novym kanclu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Koukám se to nějak zamotalo Mírně řečeno... Decentne..snad to dopadne.. se nebojte světla jsou od včerejška u mě na převýchovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 brý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 brý večer Dobrej pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 dneska jsem potkal bejvalku (myslím tím hnidku ) sice nebyla umytá ale furt mazel skoro se mi zastesklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Dobrej pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 dneska jsem potkal bejvalku (myslím tím hnidku )sice nebyla umytá ale furt mazel skoro se mi zastesklo Můžeš nám tu popsat blíže pocit, který si zažíval? Vidět něco, co bylo tvoje,ale už není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 ani nevím co všechno, ale hlavně jsem si vzpoměl na ty kilometry co jsem s ní najezdil , různé přestavby, víceméně angažmá v tomto fóru, spoustu známých, přece jen jsem jí měl 3,5 roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 dneska jsem potkal bejvalku (myslím tím hnidku )sice nebyla umytá ale furt mazel skoro se mi zastesklo zamával jsi aspoň ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 dneska jsem potkal bejvalku (myslím tím hnidku )sice nebyla umytá ale furt mazel skoro se mi zastesklo zamával jsi aspoň ? jsem nestihl jen proplula, začaplá na RS podvozku, začazeny skla, 17"kola prostě hezčí neznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 dneska jsem potkal bejvalku (myslím tím hnidku )sice nebyla umytá ale furt mazel skoro se mi zastesklo zamával jsi aspoň ? jsem nestihl jen proplula, začaplá na RS podvozku, začazeny skla, 17"kola prostě hezčí neznám a kde vubec skončila? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 jezdí v olomouci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 dobry vecer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 (editace) jezdí v olomouci njn, těch hnědejch moc není, dneska jsem jednu viděl v Pze Editováno: 10. Říjen 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Bauinka pšišla -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 dobry vecer :-) Zdar, teprve teď z práce?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Bauinka pšišla -_- nj jinac neni nejak cas kua mozna dnes odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 dobry vecer :-) Zdar, teprve teď z práce?? to nastesti ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Dobré ráno tu je lidu, kam si jen sednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Dobré ráno tu je lidu, kam si jen sednu si nesedej :-) ahoj bade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky