Přejít na obsah

HOSPODA č.6


Sejis

Doporučené příspěvky

Nazdar Bouraku,tak jak je v novy praci? Ja jsem ted taky na zivotnim rozcesti,mozna kdyz to dobre dopadne,tak se asi prestehuju do Danska :)

ahoj...docela to jde...a je i dost prace tak ze jsem celkem spokojen...co to ze by ses stehoval...za praci nebo tam snad mas cast rodiny??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja jsem to puvodne mel,nebo teda jeste mam tak,ze jsem mel telefonat z jedny firmy z PHY,kde je nas bejvalej reditel ted reditel,jestli bych nemel zajem o nejakou praci,tak jsem rekl,ze jo,sel jsem na pohovor,vybrali a me a jdu teda jistojiste od 1. ledna do PHY do Lindabu. No a pak jsem psal svym kolegum z DK,ze se teda predbene loucim,ze k poslednimu prosinci odchazim a tahle kolegyne co je tam na pozici jako je ted muj sef tady,tak se me ptala jestli bych nechtel k ni do oddeleni,tak jsem ji rikal,ze jako for je to dobry,ale at si ze me nedela srandu a ona ze to mysli vyzne,jestli bych byl ale treba i ochotnej se tam prestehovat atd,tak jsem napsal,ze jestli to myslim vazne,ze uz mam teda sbaleno :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neznam,bohuzel,asi dela v ty druhy tovarne a tam znam jen tu puvodni bandu,co tu byla s nama,nez si postavili svuj domek :). Martas tak mu to ale nerikej,ze bych mohl jit do DK,ono je to tu s tim takovy trochu ostrejsi a nerad bychaby se to tu nekde provalilo driv,nez budu mit podepsanou smlouvu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ja ty modely nestavim,ty se stavi prave v te druhe tovarne,ktera je prave Lego porad,my uz se jmenujeme jinak a nejsme uz Lego,ale delame porad to samy

Ja myslel,ze by si stavel hrady v Dansku prave.. lol lol lol

To je jasna vec,ze mu nic rikat nebudu...Jen me to tak napadlo,jesli ho neznas..Je tam myslim na naky vyssi funkci, ve vedeni tusim.. :)

No jo vlastne,o tom prejmenovani uz jsi tady jednou neco rikal.. ;) Tak drzim palce,at Ti to dopadne.. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kdyby to Dansko bylo jisty,tak uz tam davno jsem. To neni moc o cem premyslet. To mam rozmyslenyhned ,ale ted jde jen o to,jestli to klapne,nebo ne.To by byla zivotni zkusenost jako svina,pak se sem vratit treba za 5 let,hned by moje cena na trhu prace byla nekde uplne jinde a ty zkusenosti,to je k nezaplaceni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...