Martyp Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Co je to za hospodu,kdyz v ni nikdo neni? nejde elektrika, sedime tu po tmě No jo to je pravda,to bude asi tim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Zdar vespolek -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 To jo, pivo pít po tmě to není dobrý, vychátnává se i ta barva, ale kurňa fakt je tu prázdno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 zdar chlapi, je v tý tmě někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Jo Jo, tam jak v prdeli.... a pivo je teplý jako motor v autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 pivo je mi jedno, hlavně, jestli je Kofola studená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Jo točená je dobrá, ale je to rakovina na pochodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 (editace) Jo točená je dobrá, ale je to rakovina na pochodu jednou za čas to neuškodí buď prochlastaný játra nebo rakovina, ono stačí, co dejcháme ve vzduchu, takže je to vlastně jedno Editováno: 30. Říjen 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Jo po kocovině je dobrá, ale osobně mi taky chutná. Ale pivíčko je pivíčko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Jo po kocovině je dobrá, ale osobně mi taky chutná. Ale pivíčko je pivíčko :-) já už raději se svejma názorama na alkohol končim, ještě mě hospodskej vykopne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Tož chlapi, mějte se. Idem spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Morgen... Ist hier Jemand? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Morgen... Ist hier Jemand? Es tut mir leid, keine Mench, kein Kseft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Morgen... Ist hier Jemand? Es tut mir leid, keine Mench, kein Kseft Na ja,je to na pytel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Bry den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ahoj PRAZDNA hospodo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Zdarec panove.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 zdary vary hosani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Hoj hoj Jirko..Porad nekde litas? Jak v patek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Hoj hoj Jirko..Porad nekde litas?Jak v patek? jj ja v patek na 99% jedu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Hoj hoj Jirko..Porad nekde litas?Jak v patek? jj ja v patek na 99% jedu :-) Ja ze mi Petr rikal,ze te nemohl dohnat.. My se s nejvetsi pravdepodobnosti taky dostavime.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Ja ze mi Petr rikal,ze te nemohl dohnat.. My se s nejvetsi pravdepodobnosti taky dostavime.. jako pres icq nebo forum mohl mit problem ale potom mel volal a domluvili jsme se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Ja ze mi Petr rikal,ze te nemohl dohnat.. My se s nejvetsi pravdepodobnosti taky dostavime.. jako pres icq nebo forum mohl mit problem ale potom mel volal a domluvili jsme se Jo taaaaak,tak to potom jooooo... Jen jestli von nekecal.. Nebo si byl bez signalu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Jo taaaaak,tak to potom jooooo... Jen jestli von nekecal.. Nebo si byl bez signalu.. tak to nevim ale volal me jednou jen jednou tak nevim o tom ze by se me nemohl dovolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky