Spidi Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 a kolikrát tu třetinku naplníš?? Dnes jen jednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 3x RUM a fofrem Zdravíčko pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 čus bus bambus Zdar jak sviňa, co pijeme ? 3x RUM a fofrem Zdar Bady 13,14,15 listopad jsem v Ostravě, provedeš nás s kolegyní Stodolní??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 něco nového v naší záležitosti,pane? No Peťo, v principu ani ne, nějak se na mě vykák... to od něj není hezký tak já budu koukat jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 3x RUM a fofrem Zdravíčko pane... Hola hou viceprezidento -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 čus bus bambus Zdar jak sviňa, co pijeme ? 3x RUM a fofrem Zdar Bady 13,14,15 listopad jsem v Ostravě, provedeš nás s kolegyní Stodolní??? Čao Péto, no jasná věc, jestli budu v OV tak cinkni a uděláme poznávací drink party :D taková před besídkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 čus bus bambus Zdar jak sviňa, co pijeme ? 3x RUM a fofrem Zdar Bady 13,14,15 listopad jsem v Ostravě, provedeš nás s kolegyní Stodolní??? Čao Péto, no jasná věc, jestli budu v OV tak cinkni a uděláme poznávací drink party :D taková před besídkou no fajne, máme plán, že střízlivý nezůstanem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 to od něj není hezký tak já budu koukat jinde Zkusím to opakovaně urgovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Hola hou viceprezidento -_- -_- Nazdar bazar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 čus bus bambus Zdar jak sviňa, co pijeme ? 3x RUM a fofrem Zdar Bady 13,14,15 listopad jsem v Ostravě, provedeš nás s kolegyní Stodolní??? Čao Péto, no jasná věc, jestli budu v OV tak cinkni a uděláme poznávací drink party :D taková před besídkou no fajne, máme plán, že střízlivý nezůstanem no to ne, ja předminulou sobotu po pátku celou proležel :D desperado, dublin, boomerang, mojito to se musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 to od něj není hezký tak já budu koukat jinde Zkusím to opakovaně urgovat... děkuji,děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 no to ne, ja předminulou sobotu po pátku celou proležel :D desperado, dublin, boomerang, mojito to se musí akorát z toho semináře přes den toho mít moc nebudem, ale to neva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 akorát z toho semináře přes den toho mít moc nebudem, ale to neva semínář se prospí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 a Spidák projedná plán cesty, nakopne šukafon a dorazí až na stodolni, ted tu udělali zastávku vlaku 20m od stodolní :D co Spidi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 akorát z toho semináře přes den toho mít moc nebudem, ale to neva semínář se prospí :D jj, nepřednáším takže pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ahoj BadyS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 a Spidák projedná plán cesty, nakopne šukafon a dorazí až na stodolni, ted tu udělali zastávku vlaku 20m od stodolní :D co Spidi ? výborný nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ahoj BadyS Zduř trambus pane -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ahoj BadyS Zduř trambus pane -_- -_- jé Trambus, toho jsem už dlooouuuho neviděl stejně jako Robura, kam se to všechno podělo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 a Spidák projedná plán cesty, nakopne šukafon a dorazí až na stodolni, ted tu udělali zastávku vlaku 20m od stodolní :D co Spidi ? Projednáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 a Spidák projedná plán cesty, nakopne šukafon a dorazí až na stodolni, ted tu udělali zastávku vlaku 20m od stodolní :D co Spidi ? výborný nápad To bude asi zastávka Ostrava - Střed, je tak Bady ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ahoj BadyS Zduř trambus pane -_- -_- jé Trambus, toho jsem už dlooouuuho neviděl stejně jako Robura, kam se to všechno podělo? aspon u nas to šlo všechno do "žida" (čti sběrna kovových odpadů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ahoj BadyS Zduř trambus pane -_- -_- jé Trambus, toho jsem už dlooouuuho neviděl stejně jako Robura, kam se to všechno podělo? aspon u nas to šlo všechno do "žida" (čti sběrna kovových odpadů) njn, ono je to už let, i když jsem docela mladej, tak je ještě pamatuju, já spíš myslim, že to šlo na Ukrajinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 a Spidák projedná plán cesty, nakopne šukafon a dorazí až na stodolni, ted tu udělali zastávku vlaku 20m od stodolní :D co Spidi ? výborný nápad To bude asi zastávka Ostrava - Střed, je tak Bady ??? ne ta stojí od kuvajtu napadení (od stodolni asi 350m) no a před ni ted dělali dostavuji Ostrava-Stodolni fakt chuji, jsem zvedav, vlak pojede z Hl. nádru 1,5km, stojí na stodolní a pak po 300m zase další stanice Střed, to bud někdo hodně hulil, nebo já nevím proč to je.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 aspon u nas to šlo všechno do "žida" (čti sběrna kovových odpadů) Tady nápodobně, ale ještě se občas neco dá na silnici potka. V září jsem potkal na Slovensku u Handlové Pragu S5T je stavu 1A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky