rolbař Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) a Spidák projedná plán cesty, nakopne šukafon a dorazí až na stodolni, ted tu udělali zastávku vlaku 20m od stodolní :D co Spidi ? výborný nápad To bude asi zastávka Ostrava - Střed, je tak Bady ??? ne ta stojí od kuvajtu napadení (od stodolni asi 350m) no a před ni ted dělali dostavuji Ostrava-Stodolni fakt chuji, jsem zvedav, vlak pojede z Hl. nádru 1,5km, stojí na stodolní a pak po 300m zase další stanice Střed, to bud někdo hodně hulil, nebo já nevím proč to je.... to bude asi inovací ostravské části ČD na MHD Ostrava Editováno: 31. Říjen 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 a Spidák projedná plán cesty, nakopne šukafon a dorazí až na stodolni, ted tu udělali zastávku vlaku 20m od stodolní :D co Spidi ? výborný nápad To bude asi zastávka Ostrava - Střed, je tak Bady ??? ne ta stojí od kuvajtu napadení (od stodolni asi 350m) no a před ni ted dělali dostavuji Ostrava-Stodolni fakt chuji, jsem zvedav, vlak pojede z Hl. nádru 1,5km, stojí na stodolní a pak po 300m zase další stanice Střed, to bud někdo hodně hulil, nebo já nevím proč to je.... to bude asi inovací ostravské části ČD na MHD Ostrava jj něco v tom stylu, ale tak věřím že přes víkend to bude hojně využité, sem tam někdo bude přejetej, protože z poslední hospody to je na koleje asi 8kroku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 jj něco v tom stylu, ale tak věřím že přes víkend to bude hojně využité, sem tam někdo bude přejetej, protože z poslední hospody to je na koleje asi 8kroku Tak teď povidal kolega, že můžeme klidně vyrazit na kultůůrní zájezd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 aspon u nas to šlo všechno do "žida" (čti sběrna kovových odpadů) Tady nápodobně, ale ještě se občas neco dá na silnici potka. V září jsem potkal na Slovensku u Handlové Pragu S5T je stavu 1A pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) a Spidák projedná plán cesty, nakopne šukafon a dorazí až na stodolni, ted tu udělali zastávku vlaku 20m od stodolní :D co Spidi ? výborný nápad To bude asi zastávka Ostrava - Střed, je tak Bady ??? ne ta stojí od kuvajtu napadení (od stodolni asi 350m) no a před ni ted dělali dostavuji Ostrava-Stodolni fakt chuji, jsem zvedav, vlak pojede z Hl. nádru 1,5km, stojí na stodolní a pak po 300m zase další stanice Střed, to bud někdo hodně hulil, nebo já nevím proč to je.... to bude asi inovací ostravské části ČD na MHD Ostrava jj něco v tom stylu, ale tak věřím že přes víkend to bude hojně využité, sem tam někdo bude přejetej, protože z poslední hospody to je na koleje asi 8kroku tomu se říká regulace obyvatelstva, je to předzvěst té 160ky na dálnici, tím se zbavěj všech posledních 120, co jezdí po dálnici + nějaký to fávo a auto ze začátku 90. let a pak už s enebud emuset všude psát, jak je v naší zemi starý vozový park a obyvatelstvo stárne takhle se zbavěj opilců a hned klesnou statistky opilosti Editováno: 31. Říjen 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 pěkně Akorát jela v protisměru a já letěl jak šutr, tak foto nebolo, pouze konstatování "...ty pííí*o..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 pěkně Akorát jela v protisměru a já letěl jak šutr, tak foto nebolo, pouze konstatování "...ty pííí*o..." njn, takovejhle skvostů se moc nevidí, tady u Trutnova jezdí krásná Praga RND a stále vozí materiál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 pěkně Akorát jela v protisměru a já letěl jak šutr, tak foto nebolo, pouze konstatování "...ty pííí*o..." héle domluv na léto focení MB-Volga a ten váš "vagón" já se budu snažit zas něco nezadřít :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 héle domluv na léto focení MB-Volga a ten váš "vagón" já se budu snažit zas něco nezadřít :D To je hotová věc...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ahoooooooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ahoooooooj dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ahoooooooj Ahoj a hodně nadoj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ahoooooooj ahojda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ahoooooooj Ahoj a hodně nadoj... ahoj looori, kde je kuba kubikula? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 u noťasu asi 1,5 metrů za mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ahoj looori, kde je kuba kubikula? Přece ve fitku ty jane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ahoooooooj Ahoj a hodně nadoj... ahoj looori, kde je kuba kubikula? tady, bylo ti smutno lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ahoooooooj Ahoj a hodně nadoj... ahoj looori, kde je kuba kubikula? tady, bylo ti smutno lol zdar prdíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 ahoooooooj Ahoj a hodně nadoj... ahoj looori, kde je kuba kubikula? tady, bylo ti smutno lol velice lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 zdar prdíku ahoj lumpiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 zdar prdíku ahoj lumpiku máš mě podojit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 máš mě podojit Jééé chechééééchéé muhehehehehe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 máš mě podojit Jééé chechééééchéé muhehehehehe... konecne smysluplna veta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 konecne smysluplna veta... No jistěééééééééééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 máš mě podojit Jééé chechééééchéé muhehehehehe... konecne smysluplna veta... nevyhýbej se odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky