kocht Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Bry den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 no to me taky vzdycky sere...ale spis ten naraznicek je strasnej...asi po zime do laku Nárazník tuplem neřeším, až to bude "durch", tak mi zase pošleš novej... A jinak hrabě Štenberk už je zase v gala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 no to me taky vzdycky sere...ale spis ten naraznicek je strasnej...asi po zime do laku Nárazník tuplem neřeším, až to bude "durch", tak mi zase pošleš novej... A jinak hrabě Štenberk už je zase v gala... no jo porad kvasa nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 no jo porad kvasa nadhera Děkuji pane kolego... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 no jo porad kvasa nadhera Děkuji pane kolego... ahoj lumpajdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 ahoj lumpajdo. Ahoj kočko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 ahoj lumpajdo. Ahoj kočko... tak už tam spinkáme na besídce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 ty vole on to má furt čistý :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 tak už tam spinkáme na besídce nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 ty vole on to má furt čistý :D Ale kdeže, dopoledne to ještě bylo jak čunče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 ty vole on to má furt čistý :D Ale kdeže, dopoledne to ještě bylo jak čunče... kdybys nekecal, od olmiku zavřená v garage a ted to vytáhl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 tak už tam spinkáme na besídce nápodobně... spidáku my to stejně opět bereme prakticky jako odkladiště klíčů a svršků, bo kdo ví jestli se do te postele vubec dostanem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 kdybys nekecal, od olmiku zavřená v garage a ted to vytáhl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 No ty kráááávo, co to má znamenat...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 NAZDAR plantážníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 NAZDAR plantážníku No copak...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 zdar pánové a dámo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 zdar pánové a dámo Nedělé Zagorku... Kua su nasrané, chtěl jsem jít na škopek a mám zaracha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 zdar pánové a dámo Nedělé Zagorku... Kua su nasrané, chtěl jsem jít na škopek a mám zaracha... jakto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 zdar pánové a dámo Nedělé Zagorku... Kua su nasrané, chtěl jsem jít na škopek a mám zaracha... to máš blbý, na jak dlouho ho máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 jakto? Musel jsem šópat v ložnici se skřiňó, aby se tam vešel ještě jeden stolek... WoPrUzzz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 to máš blbý, na jak dlouho ho máš? Zjevně jen dnes... Zétra je pátek, zétra by to neprošlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 to máš blbý, na jak dlouho ho máš? Zjevně jen dnes... Zétra je pátek, zétra by to neprošlo... se nedělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 se nedělej Bez obav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 se nedělej Bez obav... o to víc ti bude zítra chutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky