Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 o to víc ti bude zítra chutnat Baže. A vůbec, jak by to vypadalo, kdybych chodil ob den někam na pařby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Spíďo.. tak co děláš v sobotu večer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Spíďo.. tak co děláš v sobotu večer? Asi půjdu na nějakou pařbu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Spíďo.. tak co děláš v sobotu večer? Asi půjdu na nějakou pařbu... přesně.. a víš kam? DO RAJHRADU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 přesně.. a víš kam? DO RAJHRADU A je tam nějakej eňo ňůňo zábavní podnik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 přesně.. a víš kam? DO RAJHRADU A je tam nějakej eňo ňůňo zábavní podnik ? myslím že se tu dobře paří všude.. přijeď a uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 přesně.. a víš kam? DO RAJHRADU A je tam nějakej eňo ňůňo zábavní podnik ? Spidi, byl jsi někdy v Perpetu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Spidi, byl jsi někdy v Perpetu? Jestli myslíš v Brně na Rooseveltově, tak tam su pečenej vařenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Spidi, byl jsi někdy v Perpetu? Jestli myslíš v Brně na Rooseveltově, tak tam su pečenej vařenej... to si děláš prču ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 to si děláš prču ne? Ne prosím. A byl jsi někdy v Lamplotě...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Spidi, byl jsi někdy v Perpetu? Jestli myslíš v Brně na Rooseveltově, tak tam su pečenej vařenej... tak co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 (editace) to si děláš prču ne? Ne prosím. A byl jsi někdy v Lamplotě...? máš na mysli tu v Nádražní naproti hlaváku? asi 2x Jaký je Perpetum po rekonstrukci, jsem tam od tý doby nebyl, tak mi nezbejvá nic jinýho než poslouchat DJ Jerryho teď v rádiu Editováno: 1. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 máš na mysli tu v Nádražní naproti hlaváku? asi 2x Jj, přesně tam, Nádražní osm... Naposledy jsem tam byl minulý úterý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Jaký je Perpetum po rekonstrukci, jsem tam od tý doby nebyl, tak mi nezbejvá nic jinýho než poslouchat DJ Jerryho teď v rádiu V principu akorát nově vymalovaný, jinak je to na stejno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 máš na mysli tu v Nádražní naproti hlaváku? asi 2x Jj, přesně tam, Nádražní osm... Naposledy jsem tam byl minulý úterý... jo takhle, no nějaký alkoholový odér jsem tu ještě začátkem týdne cítil, jak si dával tu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Jaký je Perpetum po rekonstrukci, jsem tam od tý doby nebyl, tak mi nezbejvá nic jinýho než poslouchat DJ Jerryho teď v rádiu V principu akorát nově vymalovaný, jinak je to na stejno... tak to vypadá jako rekonstrukce maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 jo takhle, no nějaký alkoholový odér jsem tu ještě začátkem týdne cítil, jak si dával tu fotku Jj, bylo to tam hodně náročný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 jo takhle, no nějaký alkoholový odér jsem tu ještě začátkem týdne cítil, jak si dával tu fotku Jj, bylo to tam hodně náročný... jasný, jak to zatáhneš na hlaváku, tak valíš tama, máš to přes ulici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 (editace) ups, omyl Editováno: 1. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Lorrinnka a kam chodíš ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Lorrinnka a kam chodíš ty? Já v Brně nikam už nechodím... fajn to je ve 4rose a taky v ponorce na Kounicove... TeĎ chodíme tady v Rajhradě je to město se 3000 obyvateli a je tu 11 hospod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 jasný, jak to zatáhneš na hlaváku, tak valíš tama, máš to přes ulici Baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Lorrinnka a kam chodíš ty? Já v Brně nikam už nechodím... fajn to je ve 4rose a taky v ponorce na Kounicove... TeĎ chodíme tady v Rajhradě je to město se 3000 obyvateli a je tu 11 hospod to zní jako velký výběr a každý týden jiná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Já v Brně nikam už nechodím... fajn to je ve 4rose a taky v ponorce na Kounicove... TeĎ chodíme tady v Rajhradě je to město se 3000 obyvateli a je tu 11 hospod Takže v průměru sedí v každé hospodě 272,7 štamgastů...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 to zní jako velký výběr a každý týden jiná A v Tišnově je 8.000 obyvatel na 36 hospod, slušnej poměr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky