Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

neopravoval jste někdo starýho bláťáka Boston, nejdou dva body na displeji, nešel podsvit, ale to už mám, teď ještě ted displej :)

není am smetí pod tou vodivostní gumou (jesli tam teda je :))

právě, to bylo to první, na co jsem byl připravenej a auha, tady je displej pevně spojenej, má vývody jako "šváb", už jsem to přeletoval, ale bez výsledku, tak přeletuju asi celou desku a uvidíme :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neopravoval jste někdo starýho bláťáka Boston, nejdou dva body na displeji, nešel podsvit, ale to už mám, teď ještě ted displej :)

právě, to bylo to první, na co jsem byl připravenej a auha, tady je displej pevně spojenej, má vývody jako "šváb", už jsem to přeletoval, ale bez výsledku, tak přeletuju asi celou desku a uvidíme :)

není někde trhlá cestička ?

Odkaz ke komentáři

to právě ne, je to hodně specifický, většinou, když je KO displej, tak nejde řádek nebo sloupec, tady v horním řádku nejdou dva poslední body, jeden vodorovně, druhý svisle :feve:

Odkaz ke komentáři

to právě ne, je to hodně specifický, většinou, když je KO displej, tak nejde řádek nebo sloupec, tady v horním řádku nejdou dva poslední body, jeden vodorovně, druhý svisle :feve:

takže při "prosvěcování" to jde, takže chyba na desce, dlabu na to, hlavně že to svítí, tátovi do dováky to zatím stačí

Odkaz ke komentáři

bych neřešil

však jo, já jen, když jsem to měl už otevřené ;)

Ještě tu mám 14 let starýho sonáče u kterýho po čase přestane hrát rádio, ale z CD měniče to jde, tak nevím. Vašo, nevíš, jestli se dělá redukce na CD měniče malej DIN velkej DIN? měnič na 10CD je OK, tak že bych si ho dal k jinýmu sonáči

Editováno: , autor: rolbar
Odkaz ke komentáři

bych neřešil

však jo, já jen, když jsem to měl už otevřené ;)

Ještě tu mám 14 let starýho sonáče u kterýho po čase přestane hrát rádio, ale z CD měniče to jde, tak nevím. Vašo, nevíš, jestli se dělá redukce na CD měniče malej DIN velkej DIN? měnič na 10CD je OK, tak že bych si ho dal k jinýmu sonáči

tak to nevím :(

Odkaz ke komentáři

kdyžtak to nějak zbastlim, toho měniče by mi bylo líto,je to jediná věc, která nám zbyla z naší starý Alfy Romeo 164, o kterou jsme přišli díky hovadu, co předjíždělo na kolejích, máma to ztrhla a na místě se nápravnicí zastavila o kolej, předek se zkroutil tak, že pod oknem prdly A sloupky a takový hezký auto to bylo :mellow: a ten zmetek, co to zavinil, tak ujel :aggressive:

co jinak Vašo?

Editováno: , autor: rolbar
Odkaz ke komentáři

Jsem v praze na návštěvě u sestry, které se narodila před dvěmi týdny Karolínka, Moja je z toho úplně mimo sebe :)

Jééé, Vaši, že taktéž přeji hodně zdraví a síly... :palec2: Jinak je mě docela šoufl... lol

Ty si k PC zasedl rovnou po prichodu z nalevny ne? :D

Odkaz ke komentáři

tak ho odnes at tu nesmrdí

ale kam ho odhodit, nejspíš k ostatním modelům, tam moc lidem vadit nebude :D

Ahoj, jak je v Praze? :)

jde to

projel jsem se na Dobříš, večer dáme asi nějaký vínko a zítra po obědě domů

V které části Phy jsi?

Jestli jsi jel přes centrum, to je bordel co? :D

Odkaz ke komentáři

tak ho odnes at tu nesmrdí

ale kam ho odhodit, nejspíš k ostatním modelům, tam moc lidem vadit nebude :D

Ahoj, jak je v Praze? :)

jde to

projel jsem se na Dobříš, večer dáme asi nějaký vínko a zítra po obědě domů

V které části Phy jsi?

Jestli jsi jel přes centrum, to je bordel co? :D

úplnej kraj - Nupaky - (skoro Průhonice)- do centra jsem nejel

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...