kocht Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 Ach jo,to budu si teda muset najit jinyho souloznika
MichalF Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 Ach jo,to budu si teda muset najit jinyho souloznika Jo tydle vidle... myslis na besidce ... tam zatim nespim s nikym protoze zatim nejedu Spatnej termin, ale zkusim si to nejak prehodit.
Martyp Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 Cao Martas.Co Denemark? @MichalF: Covece,nijak velice..Jeli sme tak nejak chvilku po vas...Zatahli sme to a vypadli..mohlo to byt cca 20 minut... Hele s tou besidkou to koukej vymyslet..
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 Bry den S Lenkou Já taky, ale jenom v práci...
baurak Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 Zdravicko panove... Jak ste v patek dopadli ? ja spatne
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 ja spatne Já v pátek a v sobotu nápodobně, včera dobře, bo jsem abstinoval...
baurak Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 ja spatne Já v pátek a v sobotu nápodobně, včera dobře, bo jsem abstinoval... no v sobotu jsem mel moznost ale radsi jsem sel domu vcas nez by to zase dopadlo nedobre :-) jinak vcera jsem byl taky doma
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 no v sobotu jsem mel moznost ale radsi jsem sel domu vcas nez by to zase dopadlo nedobre :-) jinak vcera jsem byl taky doma A co jináč pane kolego ? Už papáte adventní kalendář...?
baurak Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 no v sobotu jsem mel moznost ale radsi jsem sel domu vcas nez by to zase dopadlo nedobre :-) jinak vcera jsem byl taky doma A co jináč pane kolego ? Už papáte adventní kalendář...? jinac pohoda jazz...a na kalendar je jeste mooore casu...ja mam jeste leto
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 jinac pohoda jazz...a na kalendar je jeste mooore casu...ja mam jeste leto Já papám adventví kalendář od 1.11. a poslední dvojvokno sežeru 24.11. na besídce...
kocht Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 jinac pohoda jazz...a na kalendar je jeste mooore casu...ja mam jeste leto Já papám adventví kalendář od 1.11. a poslední dvojvokno sežeru 24.11. na besídce...
kocht Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 ve ze uz to bouras mesic dopredu a ze ti to tak krasne vychazi na tu besidku
MichalF Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 Cao Martas.Co Denemark?@MichalF: Covece,nijak velice..Jeli sme tak nejak chvilku po vas...Zatahli sme to a vypadli..mohlo to byt cca 20 minut... Hele s tou besidkou to koukej vymyslet.. No pokusim se, ouvidime !
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 ve ze uz to bouras mesic dopredu a ze ti to tak krasne vychazi na tu besidku Musíš mít trochu důvdipu čéče, Tebe by to nenapadlo...?
kocht Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 Nazdar Kachnis No me by to asi nenapadlo,ja bych si koupil radsi obyc cekunduladu . Jinak Spidi,ted jsem koukal na tech 280HP of silver love a na ty nordschleife docela masakr
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 No me by to asi nenapadlo,ja bych si koupil radsi obyc cekunduladu . Jinak Spidi,ted jsem koukal na tech 280HP of silver love a na ty nordschleife docela masakr To řikám, nemáš ten správnej přístup, musí s Tebou bejt nuda...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Vloženo 5. Listopad 2007 jak se vubec mate pane? Stále rovně a na konci doleva...
Doporučené příspěvky