Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ach jo,to budu si teda muset najit jinyho souloznika :)

Jo tydle vidle... myslis na besidce ... tam zatim nespim s nikym protoze zatim nejedu :( Spatnej termin, ale zkusim si to nejak prehodit.

Vloženo

Cao Martas.Co Denemark?

@MichalF: Covece,nijak velice..Jeli sme tak nejak chvilku po vas...Zatahli sme to a vypadli..mohlo to byt cca 20 minut...

Hele s tou besidkou to koukej vymyslet.. ;)

Vloženo
ja spatne ;)

Já v pátek a v sobotu nápodobně, včera dobře, bo jsem abstinoval... ;)lol

no v sobotu jsem mel moznost ale radsi jsem sel domu vcas nez by to zase dopadlo nedobre :-) jinak vcera jsem byl taky doma

Vloženo
no v sobotu jsem mel moznost ale radsi jsem sel domu vcas nez by to zase dopadlo nedobre :-) jinak vcera jsem byl taky doma

A co jináč pane kolego ? Už papáte adventní kalendář...? ;)

Vloženo

A co jináč pane kolego ? Už papáte adventní kalendář...? ;)

jinac pohoda jazz...a na kalendar je jeste mooore casu...ja mam jeste leto lollol

Vloženo
jinac pohoda jazz...a na kalendar je jeste mooore casu...ja mam jeste leto lollol

Já papám adventví kalendář od 1.11. a poslední dvojvokno sežeru 24.11. na besídce... :palec2:

Vloženo

Já papám adventví kalendář od 1.11. a poslední dvojvokno sežeru 24.11. na besídce... :palec2:

:smich:

Vloženo
Cao Martas.Co Denemark?

@MichalF: Covece,nijak velice..Jeli sme tak nejak chvilku po vas...Zatahli sme to a vypadli..mohlo to byt cca 20 minut...

Hele s tou besidkou to koukej vymyslet.. ;)

No pokusim se, ouvidime !

Vloženo

Nazdar Kachnis :)

No me by to asi nenapadlo,ja bych si koupil radsi obyc cekunduladu :). Jinak Spidi,ted jsem koukal na tech 280HP of silver love a na ty nordschleife docela masakr :D

Vloženo
No me by to asi nenapadlo,ja bych si koupil radsi obyc cekunduladu :). Jinak Spidi,ted jsem koukal na tech 280HP of silver love a na ty nordschleife docela masakr :D

To řikám, nemáš ten správnej přístup, musí s Tebou bejt nuda... ;)lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...