drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 caues Kaci!!!!!!!!!!!!! a kluci... no fuj, to jsme se lekl ahoj, jak se vede? ceho ses lek? me?, na ho..no, dneska jsem bourala, cicina jde zejtra k doktorovi..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 k rozdělovači 1,6/55 má ještě rozdělovač Já vím, připadá mě to jako úlet, rozdělovač na oktě... njn, je to síla, to víš, starej motor AEE ale jako jezdí dobře, jsem to dneska valil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 na ho..no, dneska jsem bourala A jejejejejej, snad nic vážnýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 njn, je to síla, to víš, starej motor AEE ale jako jezdí dobře, jsem to dneska valil A kolik na něm máš najeto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 caues Kaci!!!!!!!!!!!!! a kluci... no fuj, to jsme se lekl ahoj, jak se vede? ceho ses lek? me?, na ho..no, dneska jsem bourala, cicina jde zejtra k doktorovi..... au au, copak se stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 aaaaale, klasicka strakacka pri popojizdeni v praze no.... klasika, ale nasere to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 njn, je to síla, to víš, starej motor AEE ale jako jezdí dobře, jsem to dneska valil A kolik na něm máš najeto ? 112 a nějaký drobný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 aaaaale, klasicka strakacka pri popojizdeni v praze no.... klasika, ale nasere to A jak moc velký to má bebíčko...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 112 a nějaký drobný já 245, ale mám tůdletoť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 aaaaale, klasicka strakacka pri popojizdeni v praze no.... klasika, ale nasere to A jak moc velký to má bebíčko...? no, zadna velka rana, si rikam, a pak , jak sem vylezla, v domeni, ze to bude max prasklej naraznik, tak vidim, ze svetlo mam vmackly dovnitr, kapota nahoru, maska na sr...ky a malem sem do toho jeste kopla, jakej sem mela vztek strasny, ale prej to neni zadna traga, blby je, ze sem to chtela mit co nejdriv hotovy, kluci v servisu mi slibili, ze to zejtra bude, jenze musim cekat, nez si to nafotej z pojistovny a to bude zas mesic urcite.. aaaaaaaachjooooooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 112 a nějaký drobný já 245, ale mám tůdletoť... to je 74 AEH nebo AKL? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 aaaaale, klasicka strakacka pri popojizdeni v praze no.... klasika, ale nasere to A jak moc velký to má bebíčko...? no, zadna velka rana, si rikam, a pak , jak sem vylezla, v domeni, ze to bude max prasklej naraznik, tak vidim, ze svetlo mam vmackly dovnitr, kapota nahoru, maska na sr...ky a malem sem do toho jeste kopla, jakej sem mela vztek strasny, ale prej to neni zadna traga, blby je, ze sem to chtela mit co nejdriv hotovy, kluci v servisu mi slibili, ze to zejtra bude, jenze musim cekat, nez si to nafotej z pojistovny a to bude zas mesic urcite.. aaaaaaaachjooooooooo to bude dobrý, uděláš hezkej usměv na pojišťováka a hned to půjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 no, zadna velka rana, si rikam, a pak , jak sem vylezla, v domeni, ze to bude max prasklej naraznik, tak vidim, ze svetlo mam vmackly dovnitr, kapota nahoru, maska na sr...ky a malem sem do toho jeste kopla, jakej sem mela vztek strasny, ale prej to neni zadna traga, blby je, ze sem to chtela mit co nejdriv hotovy, kluci v servisu mi slibili, ze to zejtra bude, jenze musim cekat, nez si to nafotej z pojistovny a to bude zas mesic urcite.. aaaaaaaachjooooooooo Jj, to si tak člověk vždycky říká, nebo se spíš v tu chvíli psychycky uklidňuje, že to byla malá rána a pak čučí jak puk... Ale dneska jsou pojišťováci rychlí jak sračka, co mám zkušenost z poslední doby, tak maximálně do tří dnů je to vyřešený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 to je 74 AEH nebo AKL? AKL... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 diky kluci za podporu, furt na ni chodim koukat z okna, jak tam chudina stoji bez oka ja vim, magor, ale je mi ji lito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 diky kluci za podporu, furt na ni chodim koukat z okna, jak tam chudina stoji bez oka ja vim, magor, ale je mi ji lito Není zač prosímtě, já to moc dobře znám, když byla okta nabořená poprvé, co jsem ji měl, tak jsem to obrečel a to su chlap... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 no, zadna velka rana, si rikam, a pak , jak sem vylezla, v domeni, ze to bude max prasklej naraznik, tak vidim, ze svetlo mam vmackly dovnitr, kapota nahoru, maska na sr...ky a malem sem do toho jeste kopla, jakej sem mela vztek strasny, ale prej to neni zadna traga, blby je, ze sem to chtela mit co nejdriv hotovy, kluci v servisu mi slibili, ze to zejtra bude, jenze musim cekat, nez si to nafotej z pojistovny a to bude zas mesic urcite.. aaaaaaaachjooooooooo Jj, to si tak člověk vždycky říká, nebo se spíš v tu chvíli psychycky uklidňuje, že to byla malá rána a pak čučí jak puk... Ale dneska jsou pojišťováci rychlí jak sračka, co mám zkušenost z poslední doby, tak maximálně do tří dnů je to vyřešený. Bratránek klikař to v Olmíku nedobrzdil a pucnul to do Kojoty Aygo on sám s Kojotou Corrolou, takovou bouračku jsem nikdy snad nedělal, vypadalo to docela hrůzně, předek o 5-10cm zaraženej, ale po rozebrání a vyrovnání se vše sesadilo z původních dílů a nebylo potřeba ani nic lakovat, jen přilepit držák na světle nechápal jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 diky kluci za podporu, furt na ni chodim koukat z okna, jak tam chudina stoji bez oka ja vim, magor, ale je mi ji lito to bude dobrý, očičko se sežene, namontuje a bude po díře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Bratránek klikař to v Olmíku nedobrzdil a pucnul to do Kojoty Aygo on sám s Kojotou Corrolou, takovou bouračku jsem nikdy snad nedělal, vypadalo to docela hrůzně, předek o 5-10cm zaraženej, ale po rozebrání a vyrovnání se vše sesadilo z původních dílů a nebylo potřeba ani nic lakovat, jen přilepit držák na světle nechápal jsem Já jsem takhle asi před šesti rokama "opravoval" kámošovi BMW E30, téměř stejnej případ, akorát trefil svodidla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 dobrý večer přátelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 (editace) Bratránek klikař to v Olmíku nedobrzdil a pucnul to do Kojoty Aygo on sám s Kojotou Corrolou, takovou bouračku jsem nikdy snad nedělal, vypadalo to docela hrůzně, předek o 5-10cm zaraženej, ale po rozebrání a vyrovnání se vše sesadilo z původních dílů a nebylo potřeba ani nic lakovat, jen přilepit držák na světle nechápal jsem Já jsem takhle asi před šesti rokama "opravoval" kámošovi BMW E30, téměř stejnej případ, akorát trefil svodidla... njn, má to někdo kliku, stát se to mě, tak měnim celou chladičovku, no, je pravda, že já bych to alespoň panicky nezašlápnul jako on, tu dráhu, co progumoval, tak bez blokace se dala krásně dobrzdit ze 70km/h, jsem to tejden na to zkoušel Editováno: 5. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 diky kluci za podporu, furt na ni chodim koukat z okna, jak tam chudina stoji bez oka ja vim, magor, ale je mi ji lito to bude dobrý, očičko se sežene, namontuje a bude po díře vy ste mily kluci, napsala bych zlaticka, ale zas by byly kecy chtela sem vam poslat fotku, ale je to moc velky a ja to nejsem schopna zmensit :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 dobrý večer přátelé Zdravíčko Peťo, kurec světla zase nic, já Ti snad budu muset celou příští sezónu leštit každej víkend boty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 dobrý večer přátelé dobrý, dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 njn, má to někdo kliku, stát se to mě, tak měnim celou chladičovku, no, je pravda, že já bych to alespoň panicky nezašlápnul jako on, tu dráhu, co progumoval, tak bez blokace se dala krásně dobrzdit ze 70km/h, jsem to tejden na to zkoušel Loni na jaře Avii předemnou v kopcu ruchlo turbo a já do ní krásně napražil, hned to byla kapota, oba blatníky, maska, lampy, chladičovka a chladič... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky