Petr81 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 dobrý večer přátelé Zdravíčko Peťo, kurec světla zase nic, já Ti snad budu muset celou příští sezónu leštit každej víkend boty... čau Lubo, nedá se nic dělat, třeba to do besídky výjde. A leštění bot nebude třeba, spíš dáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 vy ste mily kluci, napsala bych zlaticka, ale zas by byly kecy Já myslím že ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 čau Lubo, nedá se nic dělat, třeba to do besídky výjde. A leštění bot nebude třeba, spíš dáme Možná to dopadne i tak, že Ti dám svoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 čau Lubo, nedá se nic dělat, třeba to do besídky výjde. A leštění bot nebude třeba, spíš dáme Možná to dopadne i tak, že Ti dám svoje... Budou xenonky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 njn, má to někdo kliku, stát se to mě, tak měnim celou chladičovku, no, je pravda, že já bych to alespoň panicky nezašlápnul jako on, tu dráhu, co progumoval, tak bez blokace se dala krásně dobrzdit ze 70km/h, jsem to tejden na to zkoušel Loni na jaře Avii předemnou v kopcu ruchlo turbo a já do ní krásně napražil, hned to byla kapota, oba blatníky, maska, lampy, chladičovka a chladič... njn, to nas*** to byla hned přestavba na face ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 vy ste mily kluci, napsala bych zlaticka, ale zas by byly kecy Já myslím že ne... ted to vyjimecne nebylo na tebe , ale na clenky nejvyssiho kontrolniho uradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Budou xenonky? Je to v jednání, ale nechci předbíhat sled událostí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 njn, to nas*** to byla hned přestavba na face ne? Ne, ta byla až letos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ted to vyjimecne nebylo na tebe , ale na clenky nejvyssiho kontrolniho uradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 tak dobrá No jak třeba mám kamošku a ta má 44 kg a na hrudníku je to takový, no, zajímavý, v případě zájmu mohu dodat foto... to asi nebude ta co se "ukazovala" na freefoto co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 tak dobrá No jak třeba mám kamošku a ta má 44 kg a na hrudníku je to takový, no, zajímavý, v případě zájmu mohu dodat foto... to asi nebude ta co se "ukazovala" na freefoto co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 to asi nebude ta co se "ukazovala" na freefoto co? Neééé, co Tě nemá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 takze koukam, ze tahle diskuze uz neni pro me preju vam dobrou noc, ja jdu cajovat a coldrexovat a hlidat cicinu, aby ji nekdo v noci jeste vic nepocochnil, papa a diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 to asi nebude ta co se "ukazovala" na freefoto co? Neééé, co Tě nemá... já jen tak, že tu odhaduju na 81,3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 takze koukam, ze tahle diskuze uz neni pro me preju vam dobrou noc, ja jdu cajovat a coldrexovat a hlidat cicinu, aby ji nekdo v noci jeste vic nepocochnil, papa a diky No by by jsme naopak čekali nějaký názory někoho nezávislého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jinak drčice držím palec aby jsi to měla tak rychle v pořádku, já mam auto v servisu měsíc a pul a furt lejno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 já jen tak, že tu odhaduju na 81,3 To asi neby tak hrozný, ale bylo to docela M.A.S.O. - bohužel už u nás nedělá, velká škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 já jen tak, že tu odhaduju na 81,3 To asi neby tak hrozný, ale bylo to docela M.A.S.O. - bohužel už u nás nedělá, velká škoda... rozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 rozumím Si myslím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jinak drčice držím palec aby jsi to měla tak rychle v pořádku, já mam auto v servisu měsíc a pul a furt lejno dekuju, dekuju, ale ono to asi fakt nic neni, to jen jak sem to videla vis, tak sem to videla, ze je konec , ale vis jak.... ten mazel v servisu mi rek, ze to da za den do kupy. ted jen ta pojistovna no. kdo umite zmensovat fotky, napiste mi mejla a ja vam ji poslu, at se tady nebavime o imaginarnim bebicku a kazdej si pod tim muete predstavit neco jinyho Lubo, tak jakej nazor byste chteli??? ja vam muzu poslat max svoji fotku, ale hodnotit jinou holku asi objektivne nemuzu, jsem schopna rict, libi, nelibi, ale to je vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 dekuju, dekuju, ale ono to asi fakt nic neni, to jen jak sem to videla vis, tak sem to videla, ze je konec , ale vis jak.... ten mazel v servisu mi rek, ze to da za den do kupy. ted jen ta pojistovna no.kdo umite zmensovat fotky, napiste mi mejla a ja vam ji poslu, at se tady nebavime o imaginarnim bebicku a kazdej si pod tim muete predstavit neco jinyho Lubo, tak jakej nazor byste chteli??? ja vam muzu poslat max svoji fotku, ale hodnotit jinou holku asi objektivne nemuzu, jsem schopna rict, libi, nelibi, ale to je vsechno Klidně mi to nasyp na 754.067@seznam.cz Pošli cokoliv, jakkoliv, kdekoliv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 (editace) dekuju, dekuju, ale ono to asi fakt nic neni, to jen jak sem to videla vis, tak sem to videla, ze je konec , ale vis jak.... ten mazel v servisu mi rek, ze to da za den do kupy. ted jen ta pojistovna no.kdo umite zmensovat fotky, napiste mi mejla a ja vam ji poslu, at se tady nebavime o imaginarnim bebicku a kazdej si pod tim muete predstavit neco jinyho Lubo, tak jakej nazor byste chteli??? ja vam muzu poslat max svoji fotku, ale hodnotit jinou holku asi objektivne nemuzu, jsem schopna rict, libi, nelibi, ale to je vsechno Klidně mi to nasyp na 754.067@seznam.cz Pošli cokoliv, jakkoliv, kdekoliv... ten mail, to je číslo vlaku ne?? Editováno: 5. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ten mail, to je šíslo vlaku ne?? Jo, lokomotivy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 slyšeli jste někdo tu blbou reklamu v rádiu na stavebniny Čekan, to je síla, kdo to mohl vymyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ten mail, to je šíslo vlaku ne?? Jo, lokomotivy... njn, "brejle" to řeknu hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky