Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 kdyz uz sme u ty novy.... videli ste, jak to hovado umlatilo toho psa????????? nechapu, kde se to v tech lidech bere To jsem neviděl a asi je to tak dobře, nerad se na takový věcy dívám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Teda pánové já už nejel mašinkou ani nepamatuju. A koukám, že vy jste fandové oba No já su takovej pacient, že jsem si musel koupit vlastní... mašinu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 mašinu??? Motoráček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Brý večír panáčkové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Ale musel bys z toho vyžduchat ty lány umakartu, plastů, linolea a koženky... toho tam moc nebude, byl to takovej ten vagon s lokomotivou - lokálka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 kdyz uz sme u ty novy.... videli ste, jak to hovado umlatilo toho psa????????? nechapu, kde se to v tech lidech bere To jsem neviděl a asi je to tak dobře, nerad se na takový věcy dívám... Nápodobně, radši se podívám tu příšeru chlupatou co se tu válí vedle mě a nechápu jak jim někdo může ublížit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 mašinu??? Motoráček... tak v tom případě si koukej aktualizovat podpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 mašinu??? Motoráček... ty voe, von má vlastní vlak 2Jirka: Zdar pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 kdyz uz sme u ty novy.... videli ste, jak to hovado umlatilo toho psa????????? nechapu, kde se to v tech lidech bere To jsem neviděl a asi je to tak dobře, nerad se na takový věcy dívám... Nápodobně, radši se podívám tu příšeru chlupatou co se tu válí vedle mě a nechápu jak jim někdo může ublížit ja to taky neplanovala, ze to bude takovej hnus jen mi nad tim zustava rozum stat. spidi mas mejla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Tak sem s dovolením dávám fotečku bebíčka, sám za sebe můžu říct, že je to v pohodě. hlavně že to nešlo do kapoty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 tak to je f klídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Tak sem s dovolením dávám fotečku bebíčka, sám za sebe můžu říct, že je to v pohodě. hlavně že to nešlo do kapoty... oooo jak si mocny, moc diky, ono to takhle vypada, ze se nic nestalo, ale ja kdyz to videla........ ta kapota je trosku hnuta, ale prej je to tim zarazenym svetlem, no rikali, ze to za den zmaknou tak snad jo a aspon budu mit tu mrizku stribrnou, ta se mi libi vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 tak v tom případě si koukej aktualizovat podpis Jako že bych si tam dal M286.1 V12 Bi-tubro 589 kW ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 tak to je f klídku vasi davku optimismu bych ted chtela mit taky, ale ja vim, stavaj se horsi veci. vcera jsem jela na melnik a po ceste sem potkala bouracku a strihali ho z auta hasici, takze nevim.. asi se ve finale fakt nic nestalo, zejtra bude po vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 vasi davku optimismu bych ted chtela mit taky, ale ja vim, stavaj se horsi veci. Jj, to je fakt, může to bejt stokrát zmuchlaný, ale jsou to jen plechy, ty se dají opravit vždycky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 (editace) vasi davku optimismu bych ted chtela mit taky, ale ja vim, stavaj se horsi veci. Jj, to je fakt, může to bejt stokrát zmuchlaný, ale jsou to jen plechy, ty se dají opravit vždycky... tak tak kdyz nejde vo zivot........ KLUCI DIKY A DOBROU NOC Editováno: 5. Listopad 2007, autor: drncice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 tak to je f klídku vasi davku optimismu bych ted chtela mit taky, ale ja vim, stavaj se horsi veci. vcera jsem jela na melnik a po ceste sem potkala bouracku a strihali ho z auta hasici, takze nevim.. asi se ve finale fakt nic nestalo, zejtra bude po vsem optimismus musí být moje minulý týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 tak tak kdyz nejde vo zivot........KLUCI DIKY A DOBROU NOC;) Není zač, dobrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 tak to je f klídku vasi davku optimismu bych ted chtela mit taky, ale ja vim, stavaj se horsi veci. vcera jsem jela na melnik a po ceste sem potkala bouracku a strihali ho z auta hasici, takze nevim.. asi se ve finale fakt nic nestalo, zejtra bude po vsem optimismus musí být moje minulý týden A už je něco novýho? Já se těšil, že jí příští týden uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 tak to je f klídku vasi davku optimismu bych ted chtela mit taky, ale ja vim, stavaj se horsi veci. vcera jsem jela na melnik a po ceste sem potkala bouracku a strihali ho z auta hasici, takze nevim.. asi se ve finale fakt nic nestalo, zejtra bude po vsem optimismus musí být moje minulý týden achjo, to bych tam asi sedela na ulici a bulela doted ja bez auta neumim fungovat, je to relax.... tak drzim palecky, at mate taky rychle po operaci pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 optimismus musí být moje minulý týden to vůůůůůbec nic není, moje pře pěti měsíci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 tak to je f klídku vasi davku optimismu bych ted chtela mit taky, ale ja vim, stavaj se horsi veci. vcera jsem jela na melnik a po ceste sem potkala bouracku a strihali ho z auta hasici, takze nevim.. asi se ve finale fakt nic nestalo, zejtra bude po vsem optimismus musí být moje minulý týden A už je něco novýho? Já se těšil, že jí příští týden uvidím už jezdí,je složená, leč tento týden absolvuje "laser show" alias geometrii a zda bude "v cajku" tak nalakuje nosník a jedu pro ní (prý do týdne odjíždím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 optimismus musí být moje minulý týden to vůůůůůbec nic není, moje pře pěti měsíci... jo to byla pěkná práce, koukám že jsi dostal i samolepky k tomu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 už jezdí,je složená, leč tento týden absolvuje "laser show" alias geometrii a zda bude "v cajku" tak nalakuje nosník a jedu pro ní (prý do týdne odjíždím) Bady a co ten pátek tedy...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jo to byla pěkná práce, koukám že jsi dostal i samolepky k tomu :D Jo, Autospol Kunštát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky