Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
kdyz uz sme u ty novy.... videli ste, jak to hovado umlatilo toho psa????????? nechapu, kde se to v tech lidech bere kol119

To jsem neviděl a asi je to tak dobře, nerad se na takový věcy dívám... <_<

Vloženo
Teda pánové já už nejel mašinkou ani nepamatuju. A koukám, že vy jste fandové oba ;)

No já su takovej pacient, že jsem si musel koupit vlastní... lollollol

mašinu???

Vloženo
kdyz uz sme u ty novy.... videli ste, jak to hovado umlatilo toho psa????????? nechapu, kde se to v tech lidech bere kol119

Nápodobně, radši se podívám tu příšeru chlupatou co se tu válí vedle mě a nechápu jak jim někdo může ublížit

Vloženo

Nápodobně, radši se podívám tu příšeru chlupatou co se tu válí vedle mě a nechápu jak jim někdo může ublížit

ja to taky neplanovala, ze to bude takovej hnus :aggressive: jen mi nad tim zustava rozum stat.

spidi mas mejla

Vloženo
Tak sem s dovolením dávám fotečku bebíčka, sám za sebe můžu říct, že je to v pohodě. hlavně že to nešlo do kapoty... ;)

oooo jak si mocny, moc diky, ono to takhle vypada, ze se nic nestalo, ale ja kdyz to videla........ ta kapota je trosku hnuta, ale prej je to tim zarazenym svetlem, no rikali, ze to za den zmaknou tak snad jo a aspon budu mit tu mrizku stribrnou, ta se mi libi vic

Vloženo
tak to je f klídku ;)

vasi davku optimismu bych ted chtela mit taky, ale ja vim, stavaj se horsi veci. vcera jsem jela na melnik a po ceste sem potkala bouracku a strihali ho z auta hasici, takze nevim.. asi se ve finale fakt nic nestalo, zejtra bude po vsem ;)

Vloženo
vasi davku optimismu bych ted chtela mit taky, ale ja vim, stavaj se horsi veci.

Jj, to je fakt, může to bejt stokrát zmuchlaný, ale jsou to jen plechy, ty se dají opravit vždycky... ;)

Vloženo (editace)
vasi davku optimismu bych ted chtela mit taky, ale ja vim, stavaj se horsi veci.

Jj, to je fakt, může to bejt stokrát zmuchlaný, ale jsou to jen plechy, ty se dají opravit vždycky... ;)

tak tak kdyz nejde vo zivot........

KLUCI DIKY A DOBROU NOC ;)

Editováno: , autor: drncice
Vloženo
tak to je f klídku ;)

vasi davku optimismu bych ted chtela mit taky, ale ja vim, stavaj se horsi veci. vcera jsem jela na melnik a po ceste sem potkala bouracku a strihali ho z auta hasici, takze nevim.. asi se ve finale fakt nic nestalo, zejtra bude po vsem ;)

optimismus musí být ;) moje minulý týden :kuk:

post-517-1194298372_thumb.jpg

Vloženo
tak to je f klídku ;)

A už je něco novýho? Já se těšil, že jí příští týden uvidím ;)

Vloženo
tak to je f klídku ;)

achjo, to bych tam asi sedela na ulici a bulela doted :) ja bez auta neumim fungovat, je to relax....

tak drzim palecky, at mate taky rychle po operaci ;)

pa

Vloženo
tak to je f klídku ;)

A už je něco novýho? Já se těšil, že jí příští týden uvidím ;)

už jezdí,je složená, leč tento týden absolvuje "laser show" alias geometrii a zda bude "v cajku" tak nalakuje nosník a jedu pro ní (prý do týdne odjíždím) :feve:

Vloženo

to vůůůůůbec nic není, moje pře pěti měsíci... ;)

jo to byla pěkná práce, koukám že jsi dostal i samolepky k tomu :D :D

Vloženo
už jezdí,je složená, leč tento týden absolvuje "laser show" alias geometrii a zda bude "v cajku" tak nalakuje nosník a jedu pro ní (prý do týdne odjíždím) :feve:

Bady a co ten pátek tedy...? ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...