BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 už jezdí,je složená, leč tento týden absolvuje "laser show" alias geometrii a zda bude "v cajku" tak nalakuje nosník a jedu pro ní (prý do týdne odjíždím) Bady a co ten pátek tedy...? to jsem mu nahlásil jako šibeniční termín, uvidime jestli to teda bude hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 to jsem mu nahlásil jako šibeniční termín, uvidime jestli to teda bude hotovo Tak se pak ozvi a zkusíme s tím něco udělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 to jsem mu nahlásil jako šibeniční termín, uvidime jestli to teda bude hotovo Mrkni na ušáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 fíhá, chvilku je člověk ve vaně a takovejch příspěvků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 to jsem mu nahlásil jako šibeniční termín, uvidime jestli to teda bude hotovo Tak se pak ozvi a zkusíme s tím něco udělat... jasný, jako už mě to smolí vcelku dosti a když jsem mu zdělil že tehdy tehdy at to je mě odvětil, že jsem na to moc hrrr jooo tak když to ta tam měsic hnije a nic se neděje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 to jsem mu nahlásil jako šibeniční termín, uvidime jestli to teda bude hotovo Mrkni na ušáka... Krááása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jasný, jako už mě to smolí vcelku dosti a když jsem mu zdělil že tehdy tehdy at to je mě odvětil, že jsem na to moc hrrr jooo tak když to ta tam měsic hnije a nic se neděje Njn, klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Mrkni na ušáka... Krááása Souhlas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 to jsem mu nahlásil jako šibeniční termín, uvidime jestli to teda bude hotovo Mrkni na ušáka... krasavec, ten co jsem dnes viděl, předek KO, zadek 1/2 KO, ani jeden rovny plech, střecha na opěrkách, zadní ochrané "oblouky" vystřelené,nooo zajimaci kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 to jsem mu nahlásil jako šibeniční termín, uvidime jestli to teda bude hotovo Mrkni na ušáka... krasavec, ten co jsem dnes viděl, předek KO, zadek 1/2 KO, ani jeden rovny plech, střecha na opěrkách, zadní ochrané "oblouky" vystřelené,nooo zajimaci kus A za chvíli bude ve všech inzercích jako Nehavarovaný a ve 100% stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 krasavec, ten co jsem dnes viděl, předek KO, zadek 1/2 KO, ani jeden rovny plech, střecha na opěrkách, zadní ochrané "oblouky" vystřelené,nooo zajimaci kus No ty brďo, dohromady bych to asi dávat nechtěl, žádná replika, koncernovejch dílů asi minimum (klempířina žádná)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 krasavec, ten co jsem dnes viděl, předek KO, zadek 1/2 KO, ani jeden rovny plech, střecha na opěrkách, zadní ochrané "oblouky" vystřelené,nooo zajimaci kus No ty brďo, dohromady bych to asi dávat nechtěl, žádná replika, koncernovejch dílů asi minimum (klempířina žádná)... jasnej odpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jasnej odpis V tomle případě asi ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jasnej odpis V tomle případě asi ano... jojo koukal jsem po nějak rozumně tuklé O2, ale teda bud to je samej pilot co to zmuchlá, nebo se toho zatím nedostává ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jojo koukal jsem po nějak rozumně tuklé O2, ale teda bud to je samej pilot co to zmuchlá, nebo se toho zatím nedostává ?? Jj, většinou je to hrozně zmuchlaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jasnej odpis V tomle případě asi ano... jojo koukal jsem po nějak rozumně tuklé O2, ale teda bud to je samej pilot co to zmuchlá, nebo se toho zatím nedostává ?? a nebo je cena jako u nebouchlé O2 taky po něčem koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Bady, jakou budeš dávat masku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jedna byla zrovna když jsem dovezl auto, na sauto červená 1,9 77kw tukacen na čumák a rozumně za 250 kua špatně načasovené :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Bady, jakou budeš dávat masku...? nová origo s držákama v barvě za 1500,- byla jasná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Bady, jakou budeš dávat masku...? nová origo s držákama v barvě za 1500,- byla jasná volba Tak já měl totéž jen za 400,- Kč - co stál ten znak, kterej jsi mě poradil ty, přemejšlí vo šprušlách vod Mattigu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ty máš ty díly nějaké levné... já když něco zkusil bych mmilotec origo akorat bez znaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ty máš ty díly nějaké levné... No a s tym znakem jsem prohloupil, mohl bejt za kilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_...gallery#carMenu co na ni řikáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ty máš ty díly nějaké levné... No a s tym znakem jsem prohloupil, mohl bejt za kilo... nebo stačilo udělát bůůůůůůů a dal jsem ti ho že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_...gallery#carMenuco na ni řikáte? Tohle jestli má ze Švajcu 53.000 km, tak je moje máma pavouk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky