BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_...gallery#carMenuco na ni řikáte? asi cajk jen by to chtělo vidět, vzhledem k roku cena asi Oká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 nebo stačilo udělát bůůůůůůů a dal jsem ti ho že bůůůůůůů... ...potřebuju ještě na kufr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 nebo stačilo udělát bůůůůůůů a dal jsem ti ho že bůůůůůůů... ...potřebuju ještě na kufr... dobrá tedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 dobrá tedy vyřídíme 24.11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 (editace) http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_...gallery#carMenuco na ni řikáte? Tohle jestli má ze Švajcu 53.000 km, tak je moje máma pavouk... tak km jsou jasný, že jo bude to mít tak 153t km ale už jsem se na jaře setkal s Oktou ze Švajcu 1,8T skoro stejná výbava, najeto 26tis - ověřeno, byl to rok 05 a na jaře byla ještě v záruce, serviska odpovídala a cena 349tis Kč Editováno: 5. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 tak km jsou jasný, že jo bude to mít tak 153t km Minimálně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 dobrá tedy vyřídíme 24.11. jasná věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jasná věc Yéééééééééés... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ahoooj Ajóóóóóóóój... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ahoooj Ajóóóóóóóój... co že tak pozdě a tady... A BEZ HUDBY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 co že tak pozdě a tady... A BEZ HUDBY To víš, sám a opuštěnej dojíždím v garáži škopek a klepu do noťasu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 co že tak pozdě a tady... A BEZ HUDBY To víš, sám a opuštěnej dojíždím v garáži škopek a klepu do noťasu... NOrmálka ty jsi normální slibotechna.. nezapomněl si dojet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 NOrmálka ty jsi normální slibotechna.. nezapomněl si dojet? A kdý, šak v pátek i v sobotu jsem byl na zapářce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Lidi a lidičko, mějte se, jdu so hajan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Lidi a lidičko, mějte se, jdu so hajan Tak tam pozdravuj a zase přijdi na pokec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Lidi a lidičko, mějte se, jdu so hajan Tak tam pozdravuj a zase přijdi na pokec... nikoho nepozdravuju, ty tam taky brzo půjdeš, tak můžeš sám zejtra tu jsem zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 nikoho nepozdravuju, ty tam taky brzo půjdeš, tak můžeš sám zejtra tu jsem zase Brzo určitě ne, su zvyklej kalit a kvákat do rána... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jaky je problém udělat 1.6 74kw, 1.6 85kw? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 ahoj ahoj...koukam ze tady vcera bylo rusno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Hi all - tak uz to spadlo co ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Tady me chce nekdo ale fakt nasrat uz po ranu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Tady me chce nekdo ale fakt nasrat uz po ranu !!! jj taky jsem mel tento pohled hned co sem se snazil otevrit oci...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Hustě koukám jsem to nějak nevydržel do neděle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 a ja porad letni...a zitra jedu zase za Liberec...to bude srandy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky