Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Ty jo, teďka mě tady zatřásla s oknama a vercajkem na ponku docela hustá detonace a za okamžik siréna a houkačky, že by někdo hulil při tankování...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 no zacinam se celkem tesit:-) nejaka after party jisto jiste probehne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Ty jo, teďka mě tady zatřásla s oknama a vercajkem na ponku docela hustá detonace a za okamžik siréna a houkačky, že by někdo hulil při tankování...? spíš někdo tůroval studenej motor zdar pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 no zacinam se celkem tesit:-)nejaka after party jisto jiste probehne :-) Si myslím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 spíš někdo tůroval studenej motorzdar pánové No to by k tomu asi nejela záchranka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak jsme dneska dal auto do latě, nový svíčky, kabely, nedobrovolně i zapalovací modul, volnoběžka na startéru, uhlíky na startéru, olej, filtr a může se zase jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 no zacinam se celkem tesit:-)nejaka after party jisto jiste probehne :-) Si myslím... jen porad nevim jestli brat tu navigatorku nebo ne...ale zatim spis prevazuje ze ji asi vemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak jsme dneska dal auto do latě, nový svíčky, kabely, nedobrovolně i zapalovací modul, volnoběžka na startéru, uhlíky na startéru, olej, filtr a může se zase jezdit Všechno, cos vyjmenoval vyjma zapalovacího modulu a volnoběžky, mám docela zánovní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 spíš někdo tůroval studenej motorzdar pánové No to by k tomu asi nejela záchranka... když ti vypochoduje ojnice z motoru, tak kdo ví, co vše trefí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jen porad nevim jestli brat tu navigatorku nebo ne...ale zatim spis prevazuje ze ji asi vemu Já možná vezmu tu kámošku, co má 44 kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak jsme dneska dal auto do latě, nový svíčky, kabely, nedobrovolně i zapalovací modul, volnoběžka na startéru, uhlíky na startéru, olej, filtr a může se zase jezdit Všechno, cos vyjmenoval vyjma zapalovacího modulu a volnoběžky, mám docela zánovní... no ten zapalovací modul byl absolutně nedobrovolnej, jelikož se mi při vytahování kabelů rozpadnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 když ti vypochoduje ojnice z motoru, tak kdo ví, co vše trefí Olejovou vanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 no ten zapalovací modul byl absolutně nedobrovolnej, jelikož se mi při vytahování kabelů rozpadnul Sviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 no ten zapalovací modul byl absolutně nedobrovolnej, jelikož se mi při vytahování kabelů rozpadnul Sviňa... spíš kurva za 1200,- a na víčko rozdělovače jsem se vybodnul, svině mi za něj řekli 900,-, tak musim sehnat levnější, hajzli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 o ojnici a motoru nechci nic slyšet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 spíš kurva za 1200,-a na víčko rozdělovače jsem se vybodnul, svině mi za něj řekli 900,-, tak musim sehnat levnější, hajzli No to máš na ten svůj kafemlejnek ještě hodně levnej modul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Ty jo, teďka mě tady zatřásla s oknama a vercajkem na ponku docela hustá detonace a za okamžik siréna a houkačky, že by někdo hulil při tankování...? Tišnov bude ve zprávách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 o ojnici a motoru nechci nic slyšet Von si začal, já už mlčím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 spíš kurva za 1200,-a na víčko rozdělovače jsem se vybodnul, svině mi za něj řekli 900,-, tak musim sehnat levnější, hajzli No to máš na ten svůj kafemlejnek ještě hodně levnej modul... no na ten tvůj kostitřes stojí 1400,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Tišnov bude ve zprávách... Je to docela možný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 no na ten tvůj kostitřes stojí 1400,- Přibližně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 já letim na sraz spolužáků po dvou letech zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jen porad nevim jestli brat tu navigatorku nebo ne...ale zatim spis prevazuje ze ji asi vemu Já možná vezmu tu kámošku, co má 44 kg tak ze jedes sam jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 spidi tady taky houkaj, asi jedou k Vám lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak ze jedes sam jo? Náhodou bych ji vzal, my jsme docela sehraná dvojka, ale nevím, jestli bude mít volno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky