Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Taky všichni čučíte na růžovku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Taky všichni čučíte na růžovku...? zdar, mít na tebe adresu, tak jsem u tebe před chvílí zvonil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 zdar, mít na tebe adresu, tak jsem u tebe před chvílí zvonil Jaktóóóóó...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 zdar, mít na tebe adresu, tak jsem u tebe před chvílí zvonil Jaktóóóóó...??? páč jsme jel na otočku Brno, kámoš dělá ITčko a nemá řidičák a když maj poruchu, tak ho zavolaj kdykoliv a musí přijet, tak když jsme po ruce, tak jedu já. Teda ale ten sníh na Vysočině, fuj tajbl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 páč jsme jel na otočku Brno, kámoš dělá ITčko a nemá řidičák a když maj poruchu, tak ho zavolaj kdykoliv a musí přijet, tak když jsme po ruce, tak jedu já.Teda ale ten sníh na Vysočině, fuj tajbl No tak to ses mohl fakt stavit, já akorát celej den tvrdnu v garáži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 páč jsme jel na otočku Brno, kámoš dělá ITčko a nemá řidičák a když maj poruchu, tak ho zavolaj kdykoliv a musí přijet, tak když jsme po ruce, tak jedu já.Teda ale ten sníh na Vysočině, fuj tajbl No tak to ses mohl fakt stavit, já akorát celej den tvrdnu v garáži... jsem si zastavil v Pávově na OMW pro bagetu a viděl jsme živou demonstraci toho, co umí letní gumy na sněhu blbec vletěl na parkoviště tak v 80 a zalomil to o obrubák a já tim samym místem jel podobně a krásně jsme zastavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jsem si zastavil v Pávově na OMW pro bagetu a viděl jsme živou demonstraci toho, co umí letní gumy na sněhu blbec vletěl na parkoviště tak v 80 a zalomil to o obrubák a já tim samym místem jel podobně a krásně jsme zastavil pán byl hovádko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jsem si zastavil v Pávově na OMW pro bagetu a viděl jsme živou demonstraci toho, co umí letní gumy na sněhu blbec vletěl na parkoviště tak v 80 a zalomil to o obrubák a já tim samym místem jel podobně a krásně jsme zastavil pán byl hovádko... spíš ho asi bolela hlava, když z toho vylez, tak si jí stále držel a nebo si možná zacpával uši, aby naslyšel manželku, jak na něj ječela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 spíš ho asi bolela hlava, když z toho vylez, tak si jí stále držel a nebo si možná zacpával uši, aby naslyšel manželku, jak na něj ječela No, to si dovedu představit... Jinak jak se máš, co děláš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 spíš ho asi bolela hlava, když z toho vylez, tak si jí stále držel a nebo si možná zacpával uši, aby naslyšel manželku, jak na něj ječela No, to si dovedu představit... Jinak jak se máš, co děláš ? v pohodě, po dnešnim rozpadlim zapalování mě už nic nepřekvapí a momentálně vykrkávám tu bagetu od pumpy, teda Krokodýly Fit si už nikdy nekoupim, to raději s potupou vkročim k McD A u Hlaváku v Pze byly manévry polišů, minimálně 15 aut, přehrazená magistrála, ale auta nestavěli, tak nechápu, co se dělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 v pohodě, po dnešnim rozpadlim zapalování mě už nic nepřekvapí a momentálně vykrkávám tu bagetu od pumpy, teda Krokodýly Fit si už nikdy nekoupim, to raději s potupou vkročim k McD A u Hlaváku v Pze byly manévry polišů, minimálně 15 aut, přehrazená magistrála, ale auta nestavěli, tak nechápu, co se dělo Jasně, měl jsi zajet do mekáče k Drnčici... Z krokodýláků tady bleju Manévry v ose Nuselák - Národní muzeum - Hauptbanhof mě už vůbec eroticky nevzrušujou, je to na denním pořádku... Já sedím here u noťasu a sjíždím litrovku bílýho, bo škopek došel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 v pohodě, po dnešnim rozpadlim zapalování mě už nic nepřekvapí a momentálně vykrkávám tu bagetu od pumpy, teda Krokodýly Fit si už nikdy nekoupim, to raději s potupou vkročim k McD A u Hlaváku v Pze byly manévry polišů, minimálně 15 aut, přehrazená magistrála, ale auta nestavěli, tak nechápu, co se dělo Jasně, měl jsi zajet do mekáče k Drnčici... Z krokodýláků tady bleju Manévry v ose Nuselák - Národní muzeum - Hauptbanhof mě už vůbec eroticky nevzrušujou, je to na denním pořádku... Já sedím here u noťasu a sjíždím litrovku bílýho, bo škopek došel... co si dával za škopek? Starobrno co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 co si dával za škopek? Starobrno co? Nenene, vysokonapěťovýho tmavýho Kvasara... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 OT: vždycky, když vidím doce z uživatelích , tak ze mě všecho spadne a su naprosto regulérně happy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 OT: vždycky, když vidím doce z uživatelích , tak ze mě všecho spadne a su naprosto regulérně happy... Chtěl jsem napsat dole v uživatelích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 co si dával za škopek? Starobrno co? Nenene, vysokonapěťovýho tmavýho Kvasara... a teď víno jo, no to seš pěkně .... njn, chlastmajsr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 a teď víno jo, no to seš pěkně .... njn, chlastmajsr No ještě mě to vyčítej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Mrkni tady http://www.kvasar.vyrobce.cz/nase_produkty.htm - piju většinou tu třináctku - Speciální tmavé nefiltrované pivo s přídavkem medu v původní mladině - "Třináctka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak dobry vecer panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 a teď víno jo, no to seš pěkně .... njn, chlastmajsr No ještě mě to vyčítej... neboj, od toho máš určitě někoho jinýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Mrkni tady http://www.kvasar.vyrobce.cz/nase_produkty.htm - piju většinou tu třináctku - Speciální tmavé nefiltrované pivo s přídavkem medu v původní mladině - "Třináctka" co ta PETka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak dobry vecer panove dobrej pane, jak to jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak dobry vecer panove ááááá, zdravíčko pane kolego. Že už se na mě nehněváte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 co ta PETka? PETka je prd, já to beru v tej třicítce soudku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 co ta PETka? PETka je prd, já to beru v tej třicítce soudku... to je na mě moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky