baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak dobry vecer panove dobrej pane, jak to jde? ale jo docela pohoda...jen ted spatna zprava na vecer ale jinak pohododicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 OT: vždycky, když vidím doce z uživatelích , tak ze mě všecho spadne a su naprosto regulérně happy... Chtěl jsem napsat dole v uživatelích... a tož proč?? ahoj kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak dobry vecer panove ááááá, zdravíčko pane kolego. Že už se na mě nehněváte ? mam snad nejaky duvod?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 neboj, od toho máš určitě někoho jinýho Budeš se divit, ale ne-e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 mam snad nejaky duvod?? No že na posledním vydání besídky octaviaclubu nedošlo na tu naši soulož... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 OT: vždycky, když vidím doce z uživatelích , tak ze mě všecho spadne a su naprosto regulérně happy... Chtěl jsem napsat dole v uživatelích... a tož proč?? ahoj kluci ahoj kacko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 mam snad nejaky duvod?? No že na posledním vydání besídky octaviaclubu nedošlo na tu naši soulož... drzelo me to pul roku a pak jsem si rek ze me za to nestojis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 a tož proč?? ahoj kluci Prostě slovo je synonymem pro něhu, lásku, štestí, potěšení a další podobné vlastnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 drzelo me to pul roku a pak jsem si rek ze me za to nestojis Ty ku*vóóóóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 drzelo me to pul roku a pak jsem si rek ze me za to nestojis Ty ku*vóóóóóóó... je to tak pane sam sis o to rek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 je to tak pane sam sis o to rek Tak a teď Ti to konečně můžu říct, miluji jiného...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 je to tak pane sam sis o to rek Tak a teď Ti to konečně můžu říct, miluji jiného...!!! ale tak pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 je to tak pane sam sis o to rek Tak a teď Ti to konečně můžu říct, miluji jiného...!!! ja vim trva to od te proklete besidky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 ale tak pánové Zde si dovolím citát z mého oblíbeného filmu Saturnin. "...Váš humor, pánové, je neslýchaný...!!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 a tož proč?? ahoj kluci Prostě slovo je synonymem pro něhu, lásku, štestí, potěšení a další podobné vlastnosti... tak to jsem celá já jak se máte hoši takhle večír? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 ja vim trva to od te proklete besidky!!! Jirko, bude dámokles...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 ale tak pánové Zde si dovolím citát z mého oblíbeného filmu Saturnin. "...Váš humor, pánové, je neslýchaný...!!!" spis bych rekl...necitelny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 jak se máte hoši takhle večír? Viz několik příspěvků výše - škopek došel, tak jedu ve víně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 ja vim trva to od te proklete besidky!!! Jirko, bude dámokles...? ja myslim ze kdyz toho bude moc tak je to dost dobre mozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 spis bych rekl...necitelny A pro lidi, co nás neznají osobně, možná i nepochopitelný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 (editace) ale tak pánové Zde si dovolím citát z mého oblíbeného filmu Saturnin. "...Váš humor, pánové, je neslýchaný...!!!" více hlav, více smyslů ...... mnoho psů, zajícova smrt Saturnin je super film i knížka, jsme to přečetl minimálně 4x Editováno: 6. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 ja myslim ze kdyz toho bude moc tak je to dost dobre mozny Takže asi nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 a tož proč?? ahoj kluci Prostě slovo je synonymem pro něhu, lásku, štestí, potěšení a další podobné vlastnosti... tak to jsem celá já jak se máte hoši takhle večír? spidi chtěl napsat, že celej večír imervere nalitej u mě v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 více hlav, více smyslů mnoho psů, zajícova smrt Saturnin je super film i knížka, jsme to přečetl minimálně 4x Táhněte doleva... nene, táhněte dolů... táhněte k čertu, utrhnete mi nohu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 spis bych rekl...necitelny A pro lidi, co nás neznají osobně, možná i nepochopitelný... tak to je jasny...to uz ani nekomentuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky