baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 ja myslim ze kdyz toho bude moc tak je to dost dobre mozny Takže asi nápodobně... no je to dost dobre mozny...jinak ja jsem se pred chvili dozvedel za zminovana madam nemuze...tak ze bud pojede jina nebo mam volny luzko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 spidi chtěl napsat, že celej večír imervere nalitej No prosímtě, co to kecáš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 2Spidi: ja jsem rada ze si prectu neco malo z prispevku bo mi pada net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 více hlav, více smyslů mnoho psů, zajícova smrt Saturnin je super film i knížka, jsme to přečetl minimálně 4x Táhněte doleva... nene, táhněte dolů... táhněte k čertu, utrhnete mi nohu... hoří mu fousy, voduu .... to chce píset, tak pííísek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 spidi chtěl napsat, že celej večír imervere nalitej No prosímtě, co to kecáš...? tak přes den střízlivej no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 no je to dost dobre mozny...jinak ja jsem se pred chvili dozvedel za zminovana madam nemuze...tak ze bud pojede jina nebo mam volny luzko Neboj Jirko, bude jiná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 no je to dost dobre mozny...jinak ja jsem se pred chvili dozvedel za zminovana madam nemuze...tak ze bud pojede jina nebo mam volny luzko Neboj Jirko, bude jiná... ja se nebojim pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 2Spidi: ja jsem rada ze si prectu neco malo z prispevku bo mi pada net Potěšení je na mé straně... Mimochodem nechceš si pořídit nějaké lepčí připojení, tych netových providerů jsou fčil plné půlky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 tak přes den střízlivej no No dobrá tedy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 ja se nebojim pane Tak to je fajne, kurnik, kdyby to vyšlo u mě, tak se nechám oslovovat pouze ctěný pane el vicepresidento... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 2 Spidi: mam v posteli notas a chytam tady na wifinu nejakou sit jen je tady asi moc rusivejch elementu a nechce se mi jit na velky PC, jsem hold lina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 2 Spidi: mam v posteli notas a chytam tady na wifinu nejakou sit jen je tady asi moc rusivejch elementu a nechce se mi jit na velky PC, jsem hold lina... definuj mi pojem: nějakou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 2 Spidi: mam v posteli notas a chytam tady na wifinu nejakou sit jen je tady asi moc rusivejch elementu a nechce se mi jit na velky PC, jsem hold lina... Já mám taky noťas přes wi-finu, občas to bere výborně, jako třeba teď na večer, občas taky vůbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 2 rolbar: praha5.net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 definuj mi pojem: nějakou Třeba nějakou částečně vyholenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 2 rolbar: praha5.net No tak jsem se netrefil, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 to u nas doma to problem s wifkou je - na posteli mam snad jen tri mista kde to jakz takz jde a jinak jen na balkone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 ja se nebojim pane Tak to je fajne, kurnik, kdyby to vyšlo u mě, tak se nechám oslovovat pouze ctěný pane el vicepresidento... stejne ti budu rika pyco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 to u nas doma to problem s wifkou je - na posteli mam snad jen tri mista kde to jakz takz jde a jinak jen na balkone Tak tři místa na posteli řikáš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 stejne ti budu rika pyco Za prvé nevim, co to je a za druhé mě to uráží...!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 definuj mi pojem: nějakou Třeba nějakou částečně vyholenou... hochu, ty toho máš už dneska přivela , kolik toho vína si do sebe už nalil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 hochu, ty toho máš už dneska přivela , kolik toho vína si do sebe už nalil? Já nic já muzikant... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Tak tři místa na posteli řikáš...? nahoře, veprostřed a dole jdu spinkat - dobrou kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 stejne ti budu rika pyco Za prvé nevim, co to je a za druhé mě to uráží...!!!! ti to tam az bude chvilka casu vysvetlim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 nahoře, veprostřed a dole jdu spinkat - dobrou kluci Jo takhle, no tak tomu tak nějak jako... ...rozumim... Dobrou kočko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky