kocht Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Ahoj vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Hoj Martas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Bré dopoledníčko vespolek -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 zdar lidi, jenom na skok 2 baui, ty jsi asi včera nečet, co jsme psal o letňákách, noční dálnice D1: jsem si zastavil v Pávově na OMW pro bagetu a viděl jsme živou demonstraci toho, co umí letní gumy na sněhu blbec vletěl na parkoviště tak v 80 a zalomil to o obrubák a já tim samym místem jel podobně a krásně jsme zastavil tak to přezuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 zdar lidi, jenom na skok 2 baui, ty jsi asi včera nečet, co jsme psal o letňákách, noční dálnice D1: jsem si zastavil v Pávově na OMW pro bagetu a viděl jsme živou demonstraci toho, co umí letní gumy na sněhu blbec vletěl na parkoviště tak v 80 a zalomil to o obrubák a já tim samym místem jel podobně a krásně jsme zastavil tak to přezuj Tu máš jedno ať se nenudíš v lokále -_- Tak tak , taky sem to včera přehodil ještě ráno na letních,ale bylo to jak na saňách, tak sem je hned přehodil :palec2: :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Tak kde to vazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Tak kde to vazne mezi PC a zidli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 no u me rozhodne ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 no u me rozhodne ne ty ale nesedis na zidli, nybrz na lavicce z besidky kde je ji vubec konec?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 mame ji na balkone . ale ted ji vratim na besidce. Hlavne nejak nenapadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 mame ji na balkone . ale ted ji vratim na besidce. Hlavne nejak nenapadne kochtiku u tebe a nenapadne??? a do toho auta od verky si taky lezl nenapadne, vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Tam jsem lezl napadne,ale jak mam vedet,ze to ma schvalne stazeny vokna a ze je nademnou kamera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Tam jsem lezl napadne,ale jak mam vedet,ze to ma schvalne stazeny vokna a ze je nademnou kamera musis predvidat Kochtiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Nebo spis priste poradne cumet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Nebo spis priste poradne cumet ve stavu opilem to jde ale tezko, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Prave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tam venku je tááák hnusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 no zadna hitparada to nejni no,co si bude poudat...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tam venku je tááák hnusně Je to hnus fialovej nejvetsi!! Teda spis sedivej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tam venku je tááák hnusně Je to hnus fialovej nejvetsi!! Teda spis sedivej.. a mě ještě popraskal kyt na přístřešku, takže na mě pěkně chč*** a teď ještě musim pro grafitovou vazelínu a vůbec se mi tam nechce, musim ještě očistit pár věcí venku a šup do vyhřátý garáže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tam venku je tááák hnusně Je to hnus fialovej nejvetsi!! Teda spis sedivej.. a mě ještě popraskal kyt na přístřešku, takže na mě pěkně chč*** a teď ještě musim pro grafitovou vazelínu a vůbec se mi tam nechce, musim ještě očistit pár věcí venku a šup do vyhřátý garáže No to mi povidej..ja taky budu muset vytahnout paty ven...Mam jeste naky litani.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 ja uz bych nejradsi letel domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 ja uz bych nejradsi letel domu hele kochtiku, máš ještě ty zadní face světla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 počasí hnus fuj ble Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 počasí hnus fuj ble plně souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky