BadyS Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jdu na pivo radši, dnes už po druhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tak jsem ted prijel...dal jsem si krasny kolecko 400km na vysocine vanice jako prase jinak celej den vsude chcalo a na dalnici bylo videt tak na 10m...mam spoustu zazitku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tak jsem ted prijel...dal jsem si krasny kolecko 400km na vysocine vanice jako prase jinak celej den vsude chcalo a na dalnici bylo videt tak na 10m...mam spoustu zazitku :-) zdar, tak to vypadá, jako moje klečko 400 km ze včerejší noci do Brna, taky vánice, déšť a zážitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tak jsem ted prijel...dal jsem si krasny kolecko 400km na vysocine vanice jako prase jinak celej den vsude chcalo a na dalnici bylo videt tak na 10m...mam spoustu zazitku :-) zdar, tak to vypadá, jako moje klečko 400 km ze včerejší noci do Brna, taky vánice, déšť a zážitky Jak je vidět přijeli jste celý a to je to hlavní. Dnesko to fakt bylo na draka, boční vítr mě na D1 málem sfouknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 (editace) tak jsem ted prijel...dal jsem si krasny kolecko 400km na vysocine vanice jako prase jinak celej den vsude chcalo a na dalnici bylo videt tak na 10m...mam spoustu zazitku :-) zdar, tak to vypadá, jako moje klečko 400 km ze včerejší noci do Brna, taky vánice, déšť a zážitky Jak je vidět přijeli jste celý a to je to hlavní. Dnesko to fakt bylo na draka, boční vítr mě na D1 málem sfouknul. nj, ale Bauí nemá ještě zimáky , tak si to asi pěkně prožil Editováno: 7. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 počasí hnus fuj ble Též souhlasím, dneska to byl teda ultrahumus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 počasí hnus fuj ble Též souhlasím, dneska to byl teda ultrahumus... zdar, dneska je to fakt síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tak jsem ted prijel...dal jsem si krasny kolecko 400km na vysocine vanice jako prase jinak celej den vsude chcalo a na dalnici bylo videt tak na 10m...mam spoustu zazitku :-) zdar, tak to vypadá, jako moje klečko 400 km ze včerejší noci do Brna, taky vánice, déšť a zážitky Jak je vidět přijeli jste celý a to je to hlavní. Dnesko to fakt bylo na draka, boční vítr mě na D1 málem sfouknul. nj, ale Bauí nemá ještě zimáky , tak si to asi pěkně prožil Tak to mu teda vůbec nezávidím. Já přezul teprve včera a jak koukám na poslední chvíli , jinak bych dneska asi nikam nedojel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 zdar, dneska je to fakt síla Ždar jak sviňa, no ráno to dokonce fest klouzalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tak už jsem opět v této putice, no su zvědav na pátek, jak to poženu severní stezkou, abych někde nemusel nasazovat řetaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tak už jsem opět v této putice, no su zvědav na pátek, jak to poženu severní stezkou, abych někde nemusel nasazovat řetaz No brďo v pátek má prej sněžit jak hovedo, asi ten náš meeting nějak odsuneme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 že by byla letošní besídka OC na sněhu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tak už jsem opět v této putice, no su zvědav na pátek, jak to poženu severní stezkou, abych někde nemusel nasazovat řetaz No brďo v pátek má prej sněžit jak hovedo, asi ten náš meeting nějak odsuneme... kdo ví jestli pojedu přes brno, je konec středy a že by bylo info že si mam přijet pro auto? nikoli.... kamarad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 že by byla letošní besídka OC na sněhu?? to by byl naprostej luxus, akorat jestli by jsme se ráno vyšplhali od mostu na hlavni cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 že by byla letošní besídka OC na sněhu?? to by byl naprostej luxus, akorat jestli by jsme se ráno vyšplhali od mostu na hlavni cestu já mám řetězy a vy jste v čudu, páč mám 14ky gumy tak nepučim max. pytlík soli, co mám u rezervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 kdo ví jestli pojedu přes brno, je konec středy a že by bylo info že si mam přijet pro auto? nikoli.... kamarad Dobrá, tak to zreformujeme do kulturní vložky na besídce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 že by byla letošní besídka OC na sněhu?? to by byl naprostej luxus, akorat jestli by jsme se ráno vyšplhali od mostu na hlavni cestu To jo, tam je to Monte Carlo hadra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 kdo ví jestli pojedu přes brno, je konec středy a že by bylo info že si mam přijet pro auto? nikoli.... kamarad Dobrá, tak to zreformujeme do kulturní vložky na besídce... jakékoli kultury se bojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jakékoli kultury se bojím Hele teď sleduju pojišťovnu a koukám, že pan ředitel Kraus zůstal i v další řadě dílů stále věrný stříbrné jedničkové octě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jakékoli kultury se bojím Hele teď sleduju pojišťovnu a koukám, že pan ředitel Kraus zůstal i v další řadě dílů stále věrný stříbrné jedničkové octě jj, zůstal a koukali jste ve zprávách na Nově, jak autosalonu ukradli OII LaK za 750t při předváděčce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jakékoli kultury se bojím Hele teď sleduju pojišťovnu a koukám, že pan ředitel Kraus zůstal i v další řadě dílů stále věrný stříbrné jedničkové octě jj, zůstal a koukali jste ve zprávách na Nově, jak autosalonu ukradli OII LaK za 750t při předváděčce? viděl, no tak se kradly už felcky, žadná novinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 co má známej autosalon, tak před 4roky, když byl jeho prodejce předvést P607 tak na něj borec vytasil 9mm a vystup si, něnaděláš nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jakékoli kultury se bojím Hele teď sleduju pojišťovnu a koukám, že pan ředitel Kraus zůstal i v další řadě dílů stále věrný stříbrné jedničkové octě jj, zůstal a koukali jste ve zprávách na Nově, jak autosalonu ukradli OII LaK za 750t při předváděčce? viděl, no tak se kradly už felcky, žadná novinka no právě a prodejci jsou stále stejně blbý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jakékoli kultury se bojím Hele teď sleduju pojišťovnu a koukám, že pan ředitel Kraus zůstal i v další řadě dílů stále věrný stříbrné jedničkové octě asi to v pojištovně hovno kape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jakékoli kultury se bojím Hele teď sleduju pojišťovnu a koukám, že pan ředitel Kraus zůstal i v další řadě dílů stále věrný stříbrné jedničkové octě jj, zůstal a koukali jste ve zprávách na Nově, jak autosalonu ukradli OII LaK za 750t při předváděčce? viděl, no tak se kradly už felcky, žadná novinka no právě a prodejci jsou stále stejně blbý tak víš jak to je, prodejce je dneska placeny od prodaných kusu a z toho má provize, takže to že ti prodá octu za 750litru tak se na to třepe takovým stylem, že tě v tom nechá i vysmoli, když to bude tvé zbožné přání, hlavně když bude podpisek na smlouvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky