rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 (editace) jakékoli kultury se bojím Hele teď sleduju pojišťovnu a koukám, že pan ředitel Kraus zůstal i v další řadě dílů stále věrný stříbrné jedničkové octě jj, zůstal a koukali jste ve zprávách na Nově, jak autosalonu ukradli OII LaK za 750t při předváděčce? viděl, no tak se kradly už felcky, žadná novinka no právě a prodejci jsou stále stejně blbý tak víš jak to je, prodejce je dneska placeny od prodaných kusu a z toho má provize, takže to že ti prodá octu za 750litru tak se na to třepe takovým stylem, že tě v tom nechá i vysmoli, když to bude tvé zbožné přání, hlavně když bude podpisek na smlouvě taky pravda, bych zájemci nasadil pouta a přivázal k madlu a mohl by ty pouta mít i k vozu, při hrátkách by se mohli hodit Editováno: 7. Listopad 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 asi to v pojištovně hovno kape Ale ko*ot, kape to slušně, ale postavil si novej domek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 asi to v pojištovně hovno kape Ale ko*ot, kape to slušně, ale postavil si novej domek... domek jak domek, hlavně jak je garáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 asi to v pojištovně hovno kape Ale ko*ot, kape to slušně, ale postavil si novej domek... kuwa kluci koukejte radši na fotbal, sice to stojí za prdlačku, ale moje kouká na pojišťovnu tak já musím na druhou telku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Baník nehraje i když mě je fotbal někde, to hokej, to je jina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Baník nehraje i když mě je fotbal někde, to hokej, to je jina No mě taky slavia nijak netáhne, ale lepší program tam dneska není, při tom psím počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 domek jak domek, hlavně jak je garáž No baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Baník nehraje i když mě je fotbal někde, to hokej, to je jina Naprosto souhlas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tady to zmrzlo, jak počasí v posledních dnech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tady to zmrzlo, jak počasí v posledních dnech To víš, každej je po tý rachotě celej zdrchanej, jen sebou praštit vo postel a medej bože ještě něco dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tady to zmrzlo, jak počasí v posledních dnech To víš, každej je po tý rachotě celej zdrchanej, jen sebou praštit vo postel a medej bože ještě něco dělat tak to spíš dej bože něco dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tady to zmrzlo, jak počasí v posledních dnech To víš, každej je po tý rachotě celej zdrchanej, jen sebou praštit vo postel a medej bože ještě něco dělat tak to spíš dej bože něco dál Musíš někoho uhranout, ale teď si du dát ještě aspoň jedno lahvový, neboť mě přepadla žížeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tady to zmrzlo, jak počasí v posledních dnech To víš, každej je po tý rachotě celej zdrchanej, jen sebou praštit vo postel a medej bože ještě něco dělat tak to spíš dej bože něco dál Musíš někoho uhranout, ale teď si du dát ještě aspoň jedno lahvový, neboť mě přepadla žížeň jj, žízeň je sfině koho já uhranu, asi se vyspim s komfortkou 3. gen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Bré ránko vespolek, kurňa bando líná vstávat a cvičit : -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 ja uz bych nejradsi letel domu hele kochtiku, máš ještě ty zadní face světla? Jeste jo,nikdo je zatim nechtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 dobre ranko vsem tak mame do rodiny dalsi prirustek se ctyrmi koly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 bry vospaly rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 bry vospaly rano dej si tri kolecka kolem baraku a hned ti bude lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Dobré dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Dobré dopoledne ahoj Petulko co pejsek, zlobi vas?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Dobré dopoledne ahoj Petulko co pejsek, zlobi vas?? ahoj Kačí, pejsek zatím naštěstí nezlobí . Co u Vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 bry vospaly rano dej si tri kolecka kolem baraku a hned ti bude lip no spis jsem si mel vcera dat o 3-4 pivka min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 bry vospaly rano dej si tri kolecka kolem baraku a hned ti bude lip no spis jsem si mel vcera dat o 3-4 pivka min Zdar krajane, to nesmíš přehánět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 bry vospaly rano dej si tri kolecka kolem baraku a hned ti bude lip no spis jsem si mel vcera dat o 3-4 pivka min nic se nema prehanet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 bry vospaly rano dej si tri kolecka kolem baraku a hned ti bude lip no spis jsem si mel vcera dat o 3-4 pivka min Zdar krajane, to nesmíš přehánět cus pane ale tak to vis po treninku.... ted ta zizen takhle ve stredu....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky