Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 tak to si jenom myslíš, kde si včera byl??? Ve výkonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Rolbarre tz spodni listz nemam. teda mam,ale na svym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Rolbarre tz spodni listz nemam. teda mam,ale na svym Překvaltuj si klávesnicu woe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Rolbarre tz spodni listz nemam. teda mam,ale na svym to je jedno, kde parkuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 tak to si jenom myslíš, kde si včera byl??? Ve výkonu... já do 21h taky ve výkonu a teď koukám, že práce volá, tak budu muset padat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 já do 21h taky ve výkonu a teď koukám, že práce volá, tak budu muset padat do 21h ? Já byl od 21h... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 já do 21h taky ve výkonu a teď koukám, že práce volá, tak budu muset padat do 21h ? Já byl od 21h... já se taky s jednou Oktou ale pohoda práce, šlo to do ní jedna báseň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 já se taky s jednou Oktou ale pohoda práce, šlo to do ní jedna báseň Do výfuku ? Záleží na tom, jakou měla koncovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 já se taky s jednou Oktou ale pohoda práce, šlo to do ní jedna báseň Do výfuku ? Záleží na tom, jakou měla koncovku... nn, musel jsme to protahovat od nádobky ostřiku až k budíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 nn, musel jsme to protahovat od nádobky ostřiku až k budíků Jen ta představa mě děsí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 nn, musel jsme to protahovat od nádobky ostřiku až k budíků Jen ta představa mě děsí... a ještě k tomu TDI, takže místa fakt málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 a ještě k tomu TDI, takže místa fakt málo Ultrasadomasochizmus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 a ještě k tomu TDI, takže místa fakt málo Ultrasadomasochizmus... autofilie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 autofilie nebo autofolie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Zdar jak sfiňa ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Zdar jak sfiňa ve spolek Brý den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 autofilie nebo autofolie... padááááám zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 padááááám zdar Zdááááááár... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Bych se z toho počasí pos...,chčije a chčije.Jak u vás na Moravě,pořád hezky nebo už to k vám taky přišlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Jeste neeeeee. Parkuju v Kladne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Rolbarre tz spodni listz nemam. teda mam,ale na svym Překvaltuj si klávesnicu woe... Prekvaltovano woe ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Bych se z toho počasí pos...,chčije a chčije.Jak u vás na Moravě,pořád hezky nebo už to k vám taky přišlo? Asi před půl vodinkou přišel mrak, tošku z něj poprchalo a teď už zase svítí sluníčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Bych se z toho počasí pos...,chčije a chčije.Jak u vás na Moravě,pořád hezky nebo už to k vám taky přišlo? Asi před půl vodinkou přišel mrak, tošku z něj poprchalo a teď už zase svítí sluníčko... Tak to se máte,asi vám tam pošlem z toho špinavýho Práglu dva,tři mráčky Fakt mě to sere,chtěl jsem umejt auto,už mě ta hnědá nebaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Tak to se máte,asi vám tam pošlem z toho špinavýho Práglu dva,tři mráčky Fakt mě to sere,chtěl jsem umejt auto,už mě ta hnědá nebaví Nenene...!!! Nic...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 U nás začlo ječtě fičet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky